|
InFeRn0
|
 |
« : Februarie 08, 2010, 15:09:10 » |
|
In afara de pasiunea pentru dans mai am o mare pasiune pentru jocul pe calculator counter-strike. Activez la echipa nationala de counter-stirke source din Romania si la top 1 echipa de club din Romania. Ambitia este mare si merg cu paralel cu aman2 atat electro cat si css. Iata o mica demonstratie la joc:
|
|
|
|
|
Memorat
|
electro dance has no rules, its underground culture
|
|
|
|
bamboteck
|
go go go  ) 
|
|
|
|
|
Memorat
|
...::Keep The Vibe Alive::...
|
|
|
|
GebeCJ
|
f tare om 
|
|
|
|
|
Memorat
|
GeBe @ Ekstatik Quo - Official Vertifight Romania Staff
|
|
|
|
Kanabys
|
n-am vazut niciodata atatea head-uri la cs de o data  )
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
belutz
|
add belutz la steam si jucam cand vrei : 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ROBECKTONIK
|
bv ma le-ai spart creierii..  ))
|
|
|
|
|
Memorat
|
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!
|
|
|
|
dimmux
|
wow...esti tare...eu la cs mereu am fost praf...dar la fifa...altfel discutam..app joaca cineva fifa?
|
|
|
|
|
Memorat
|
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA
|
|
|
|
InFeRn0
|
mersi mersi dupa verti daca o sa vin mergem si facem si o fifa la club sau undeva unde putem sa ne imbatam linistiti  )
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
MorFeo
|
salut man....am 5 sez de pgl romania...cs 1.6...cand te fac?...morfeo3131 add la steam;))
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
InFeRn0
|
in ce divizie ai jucat!? nu mai joc demult cs 1.6 pentru este un joc prea retardat sa zic asa ma joc cs:source de cand a aparut pgl sux anyway in romania la ora actuala ESL rules Incerca sa te joci un joc care a iesit acum o combinatie intre 1.6 si css ii zice cspromode have a look
e pentru ca cei de la 1.6 sa treca pe promode si sa lase jocu ala invechit! hf ps: ca sa poti juca promode trebe sa ai cs:source original ^^ ca se foloseste de enginul de css
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Tuteck
|
foarte tare csu asta...dar odata ce ai sourceu pt ce sal mai joci si pe asta?  ) Iar in legatura q tn..super tare:Deu dau headshoturi dinalea numa in zilele bune:))
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
TEckTrYs
|
Inferno ma uimesti. Si eu sunt bun. Nu joc cu cfg . Mouse naspha. Si tot rup. Am avut si un meci in ianuarie cu un clan. Ei aveau si casti si un mouse bun. Am pierdut cu o runda. Sa vb mai multe pe mess. Eldivino_wisher
|
|
|
|
|
Memorat
|
TekTrYs - electro illusion crew (lider) 
|
|
|
|
|
|
GebeCJ
|
inferno a cam depasit stadiul ala ...batai cu "un clan" omg orice copil de 13 ani are clan...
|
|
|
|
|
Memorat
|
GeBe @ Ekstatik Quo - Official Vertifight Romania Staff
|
|
|
|
InFeRn0
|
Asa este Gebe. Acum vreo 3-4 zile am avut official pe europa cu nationala: Romania vs. Bulgaria
iara am ramas 1vs5 si i-am prapadit  )
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|