Autor Subiect: REVOLUTION 2  (Citit de 17613 ori)

n3bun3LLy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 346
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: REVOLUTION 2
« Răspuns #255 : Decembrie 01, 2009, 00:17:40 »
Eu zic sa o dati in lucruri personale pe mess, mail`uri.. nu aici

Mai terminati cu cearta... a fost revolution.. a fost frumos... si eu am fost suparat o perioada (asta a fost) .. nu stau sa ma cert cu nimeni pentru nimic...

Hai va rog eu frumos. :*
SOME ELECTRO DUDES ~~ nebuneLLy

MorFeo

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 30
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #256 : Decembrie 01, 2009, 00:23:04 »
Am inteles ca sa cam vb urat de noi ca ne`am retras...nu are rost sa va injur-->sunteti ultimii oameni!!!nu`mi place sa ma cert si ma stiti bine dar ati fost nijte caini!!!

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #257 : Decembrie 01, 2009, 01:09:28 »
vb lui nebu...astea sa se vb pe mess,mail etc.

aici sa se vb despre revolution 2...critic,comentarii,aprecieri

...::Keep The Vibe Alive::...

InFeRn0

• Membru senior
  • Mesaje postate: 264
    • Yahoo Instant Messenger - atudosier@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #258 : Decembrie 01, 2009, 01:49:47 »
hahahaha,doamne feri ce-mi place mai bagati!!!

@crizza
pentru ca asa este,cum sa ma intrebi de ce? de parca nu ai stii...

@oldstyle
respect man

@vivin si tazz
chestiunile astea trebuiesc lamurite in privat,sau cel mult o conferinta...nu aici

@admini
nu prea va faceti datoria,sincer! de obicei cand se incepe un flame se intervine rapid cu un avertisment iar daca se continua stergerea posturilor aiurea si blocarea topicului respectiv pana se linistesc toti,iar apoi dezbatute treburile cu calm si cu cap!

cius
« Ultima Modificare: Decembrie 01, 2009, 01:59:23 de InFeRn0 »
electro dance has no rules, its underground culture

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #259 : Decembrie 01, 2009, 02:01:09 »

Uite didishor tata ... daca mai ai nevoie si de alte dovezi gen contract de inchiriere cu clubu' respectiv shi etc. sa'mi zici ca nu e nici o prob, itzi pun la dispozitzie toate actele necesare :D :P ... aaa shi era sa uit, factura asta este doar cea d ela vertifight, nu o mai postez shi p cea de la NTC decat dak este cazul ... xcum itzi doresc pofta buna in continuare, intzelegi uh ce vreau sa zic, ca nu e frumos sa vorbim vulgar aici p forum, in vazul tuturor :D ... sper ca m'am facut destul de intzeles ... dak mai ai atacuri la adresa mea asht un PM
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

IntrO

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 40
    • Vezi Profilul
« Răspuns #260 : Decembrie 01, 2009, 02:11:26 »
ce-mi plac telenovelele astea :-X :-X specific romanesc...fiecare se uita in curtea vecinului si acuza =)) =)) =))

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #261 : Decembrie 01, 2009, 02:16:26 »
ce-mi plac telenovelele astea :-X :-X specific romanesc...fiecare se uita in curtea vecinului si acuza =)) =)) =))

Intro nusth cn ejty, ca yo unul pana sa iau pauza p forumu' asta nu te'am vazut p'aci :D, nu ma cunoshti cum sunt shi etc. ,eu ma uit doar in curtea mea si dak acuz cv, ma acuz pe mhe pt greshelile pe care le'am facut, shi acuz lumea de care sunt acuzat ... in fine, no offence si daca ai sa'mi spui cv personal PM
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #262 : Decembrie 01, 2009, 10:10:36 »
tazz... inca o data ai demonstrat cat esti d mincinos... si d idiot... asa prosti ne crezi...? vezi k aceasta "factura" k nu o pot numii asa este una facuta in paint..sau poate in alt program de edit photo, o factura scanata nu o sa arate niciodata asa, si nici semnaturile... si stampila unde e? in fine tu crezi k noi credem tot kktul care il mananci...esti patetic...

iar legat d celeleate probleme... vb nu in privat sau live... nu are rost sa spalam rufele de fata cu restul... daca sunt interesati sa ma intrebe pe mine...
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #263 : Decembrie 01, 2009, 11:36:48 »
Daca atat de idiot ejty inkt crezi ca mi'ash pierde timpul pt uh sa modific in paint sau in ce zi uh ca e modificata problema ta. Tzin sa te anuntz ca am treburi mult mai importante decat photo edit, in comparatzie cu uh. Da' ce sa'i faci, asta'i romanu ... urla sus shi tare ca vrea dovezi, shi cand ii aratzi dovezi zice intotdeauna ca sunt trucate :)))) =)))))

tazz... inca o data ai demonstrat cat esti d mincinos... si d idiot... asa prosti ne crezi...? vezi k aceasta "factura" k nu o pot numii asa este una facuta in paint..sau poate in alt program de edit photo, o factura scanata nu o sa arate niciodata asa, si nici semnaturile... si stampila unde e? in fine tu crezi k noi credem tot kktul care il mananci...esti patetic...

iar legat d celeleate probleme... vb nu in privat sau live... nu are rost sa spalam rufele de fata cu restul... daca sunt interesati sa ma intrebe pe mine...

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #264 : Decembrie 01, 2009, 11:50:27 »
@admini
nu prea va faceti datoria,sincer! de obicei cand se incepe un flame se intervine rapid cu un avertisment iar daca se continua stergerea posturilor aiurea si blocarea topicului respectiv pana se linistesc toti,iar apoi dezbatute treburile cu calm si cu cap!

cius

normal Inferno. Treaba se face aici Inferno numai ca eu unul am fost ocupat (ziua mea,Sf Andrei) si nu am stat pe forum sa vad ce se intampla.

Eu unul vreau sa blochez subiectul si sa deschid altul (daca doreste cineva) care se va numi "Obiectii Revolution 2". Acolo veti putea discuta problemele legate de concursul de pe 28,dar ABSOLUT FARA NICI O INJURATURA SAU ATAC PERSONAL.

Se vor sterge posturile cu jigniri.

@Vivin - inteleg ca vrei sa te exprimi dar dupa parerea mea ar trebui sa fi diplomat. Eu unul,sincer,te inteleg dar sunt reguli pe forum si trebuie respectate.

ceva neinregula?;) PM
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #265 : Decembrie 01, 2009, 13:07:44 »
tazz hai ca nu suntem copii mici sa ne prostesti in halu` asta . eu lucrez mereu cu asa ceva la scoala sunt la liceu economic si am o materie numita FEX (firma de exercitiu) ..asta presupune o firma constituita de noi , iar actele si formalitatile sunt primu` lucru care l`am invatzat pt k mai departe asta o sa fac . 1.aia nu este o factura , 2.new generation ?? , 3. semnaturile sunt facute in paint asta e clar + se observa ca este sters si scris peste numele tau , 4.stampila nu e ( si este ABSOLUT necesara ) , 5.daca ar fi sa iti mai zic si pct asta deja iar o dam in chestii personale si sti perfect ca nu ti`ai putea permite sa dai 75 de milioane numai k sa faci un concurs, si nici cn si`ar permite nu ar da atata asta e clar..cat de idioti ne crezi?? argumentele care mi le`ai dat cu privire la licenta verti sunt nule ..iar treaba cu statu 6 zile si nu consecutiv abureala..sti f bn k ai stat de luni pana vineri timp de 1 luna ..asta asa ca sa vezi cat poti minti . si sunt o serie de alte lucruri care chiar ii priveste si pe restul dansatorilor dar deja o lungim prea mult si eu NU AM VRUT  sa se ajunga la asta

deci..
s`a ajuns prea departe cu cearta asta ! deja o dam in altele .eu zic sa lasati revolution deoparte :) ne`am certat extrem de mult pe tema asta..am ajuns la cutite deja .. cred ca a venit timpul sa ne retragem.. si imi pare rau ca o facem in felul asta .
sa fiti iubiti :) si bafta in continuare tuturor. inca odata imi cer scuze pt toate neplacerile care s`au produs ..poate ca o sa ne intelegeti si pe noi vreodata , si daca nu,nu!
sarbatori fericite si numai bine .

ps: scrieti pe google model factura fiscala si va apare asta. aceleasi date aceleasi cifre :)  nice tazz !
click:
http://program-facturi.ro/media/images/factura.gif
« Ultima Modificare: Decembrie 01, 2009, 14:01:31 de de3ctra »
. In2Electro .

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #266 : Decembrie 01, 2009, 14:04:59 »
Subiect inchis:*  altadata sa va intelegeti mai bine
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.