Autor Subiect: REVOLUTION 2  (Citit de 17613 ori)

ROBO-TECK

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: REVOLUTION 2
« Răspuns #15 : Octombrie 31, 2009, 21:04:00 »
 eckstatik quo sunteti taticii teckului in romania sariti la gatul lupului si faceti revolutie pe bune si dati jos raul din comunitate impreuna cu restul ca cu asa organizatori si decizii pentru comunitate teckul ori o sa ramana intotdeauna la nivelul asta ori o sa va plictisiti si o sa o lasati balta si o sa moara curentul asta aici in romania pai comunitatea asta ca si in general in viata trebuie sa fie democratica nu sa zica dimmux facem cum vreti voi dar faceti ca noi in fine treaba voastra doar am zis ca nu ma mai bag in discutii din astea dar cand vad cata prostie exista ma doare sufletul ca si teckul tot dans e nu e o alta lume

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #16 : Octombrie 31, 2009, 21:12:57 »
prostie la tine ma baiatule nu la noi ;)
tu sa vorbesti cand esti in cunostintza de cauza : ESC NUMAI EXISTA !!!! ce p.m ESC sa trimitem daca numai exista ?? RFF merge la mondiale !!  o sa fie aleasa cea dea 2-a trupa la revolution
 si tu ma baiatule sa te implici in problemele NOASTRE cand o sa te implici si in concursuri si chestii de genu ;) lasai pe cei pe care ii privesc direct problema asta sa tune si sa fulgere pe aici NU TU .
si faza cu alegem dansatori de la 1vs1 ar fi doar o alternativa IN CAZ CA nu sunt suficienti in trupa respectiva, restu trupei (3,4) o sa faca coregrafii, si o sa le vina usor pt k sunt impreuna si sunt o trupa, iar cel care vine din afara o sa invete din videouri sau primeste alt rol in coregrafia respectiva PROBLEMA LOR nu ne priveste :)
iar faza cu daca vin 5 incepatori ii trimitem pe ei.pai bai fratilor noi suntem asa de idioti incat sa alegem trupa aia de incepatori ?? noua ne convine sa facem romania de ras? Dumnezeule :)))

si am incheiat ca nu vreau certuri am deschis asta pt ca vrem sa facem ceva FRUMOS.. si lasai pe cei care o sa participe la concurs sa comenteze tu nu ai ce cauta . PA
. In2Electro .

ROBO-TECK

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Octombrie 31, 2009, 21:52:57 »
gata dragutza nu ma mai bag ca ai dreptate nu e lupta mea dar faptele vor vorbi de la sine poate nu acum dar pe la anul sigur o sa fie de belea cu voi daca raman treburile asa

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #18 : Octombrie 31, 2009, 22:40:15 »
Robo : vb pe mess  :)
Dektra: aveti amandoi dreptate intr-un fel. Bine ai zis sa mearga o trupa ca se inteleg,dar nu sunt trupe de mai mult de 5 care sa fie buni si la duel.
Trebuie adaugati inca ce e lipsa,dar intervine problema celor care nu pot ajunge din diferite motive la revolution
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

lazy

• Vizitator
« Răspuns #19 : Noiembrie 01, 2009, 02:44:46 »
sa va zic cva .. uitati de selectia asta stupida .. echipa a 2-a ...

aleg la revolution echipa a doua ..  oamenii nu vin la revolution pentru ca nu au bani sa ajunga in bucuresti si voi visati la paris . hai sa fim realisti ..
va faceti sperante degeaba...

o sa va trebuiasca o groaza de bani sa ajungeti in paris + hartii din tara pt ca majoritatea sunteti minori care vreti in echipa asta a 2-a ...

e fain sa visezi dar tre sa stii cand sa faci in spate si sa te opresti :P

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #20 : Noiembrie 01, 2009, 09:43:50 »
Citat
oamenii nu vin la revolution pentru ca nu au bani sa ajunga in bucuresti si voi visati la paris

draga lazy :) echipa asta se alege la revolution pt ca o sa fie si ei de fatza .daca este ales 1 dintre cei care nu au posibilitatea sa mearga o sa spuna "ba yo nu pot/nu vreau" si alegem altu. asta e ideea , de asta nu am vrut sa fie cu vot p forum
si pana la urma e problema lor cum fac rost de bani, de hartii si ce mai trebuie. se poate inca o echipa si cine vrea merge , nu ne intereseaza de unde au sau nu au bani ;) daca nu pot sa mearga nu merg si pa . e asa greu ?
. In2Electro .

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #21 : Noiembrie 01, 2009, 09:46:41 »
sa va zic cva .. uitati de selectia asta stupida .. echipa a 2-a ...

aleg la revolution echipa a doua ..  oamenii nu vin la revolution pentru ca nu au bani sa ajunga in bucuresti si voi visati la paris . hai sa fim realisti ..
va faceti sperante degeaba...

o sa va trebuiasca o groaza de bani sa ajungeti in paris + hartii din tara pt ca majoritatea sunteti minori care vreti in echipa asta a 2-a ...

e fain sa visezi dar tre sa stii cand sa faci in spate si sa te opresti :P

lazy imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic... e adevarat, ca este greu cu banii, este adevarat ca iti trebuiesc ceva bani ca sa ajungi la Paris, si multe acte (procuri, imputerniciri, etc) dar daca ar fii asa usor ar merge toti nu...? E normal k trebuie un pic de efort , dar daca stai sa te gandesti, scopul final este ceva superb, pe langa faptul ca vizitezi Parisul, mai participi si la un campionat Mondial si te faci cunoscut la nivel mondial, si pe langa toate astea reprezinti tara ta ROMANIA, si teintalnesti si cu dansatori de renume din intreaga tara... eu zic ca merita....dar ma repet, stiu k este destul de greu fdin pct d vedere finaciar...
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #22 : Noiembrie 01, 2009, 10:04:14 »
bai deci va rog eu mult. cine nu are treaba sa nu se bage !!
am postat aici informatii referitoare la concurs. nu stiu ce va place asa de mult sa faceti din ORICE discutii si certuri . mai saturativa si daca postati cv aici postati referitor la concurs
vine robo asta si imi zice mie k trimit esc care nici macar numai exista, ca nu las eu rff sa mearga :)))) lazy zice ca nu o sa mearga nimeni ca nu au bani. pai d aia facem bai frate cu toti de fatza sa zica atunci "vin"  sau  "nu vin"

deci inca odata va rog eu mult , daca aveti placerea sa lasati un comentariu lasati ceva referitor la concurs ca de aia am deschis acest topic. ne este destul de greu cu organizarea de certuri suntem satui. intelegeti si voi ! :|
. In2Electro .

lazy

• Vizitator
« Răspuns #23 : Noiembrie 01, 2009, 10:38:50 »
eu mi-am exprimat doar punctul de vedere ...  ;)

pa[N]da

• Vizitator
« Răspuns #24 : Noiembrie 01, 2009, 17:22:37 »
cateva intrebari :
din cate am inteles s-a deschis un nou gossip ... se va face in gosipu vechi de la tineretului?
cat costa biletul de intrare ?
mese gratuit?

Astept raspuns decktra . Merci anticipat

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #25 : Noiembrie 01, 2009, 18:08:16 »
nu nu , se face in noul Gossip de la Aurel Vlaicu
biletul de intrare este 10 ron ,daca ai bilet ai si masa
« Ultima Modificare: Noiembrie 01, 2009, 18:50:40 de de3ctra »
. In2Electro .

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #26 : Noiembrie 01, 2009, 18:50:18 »
va rog sa incepeti sa trimiteti fisele de inscriere
Categoriile sunt urmatoarele : 1vs1 , 2vs2, crew vs crew si royal battle
cei care se inscriu la o singura categorie 15 ron, iar de la 2 categorii in sus 10 ron/ categorie ( adica daca va inscrieti la 2 sau 3 categorii  vetzi plati 10 ron pt fiecare )

Fisa de inscriere va rog sa o trimiteti neaparat pt k la inceput vrem sa facem o prezentare a fiecaruia

Nume , prenume :
Nick name :
Oras :
Trupa :
C.V ( ce rezultate ati obtinut pana acum si la ce activitati ati luat parte ) :

sper ca nu va gasitit toti in ultima zi sa mi le trimiteti :)
. In2Electro .

cosmin

• Membru senior
  • Mesaje postate: 150
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #27 : Noiembrie 01, 2009, 20:15:23 »
Poi parca pana pe 10 noiembrie trebuia sa ii trimitem confirmarea lu youval ca am luat beletele de avion,iar revolution e pe 21...cum se explica asta??
Si hai sa fim seriosi....un alt crew pt mondiale....nu m-ar deranja q nimik dar noi nu avem trupe suficiente sa ne duelam aici in tara, dar la mondiale.
parerea mea e ca ar trebui sa ramanem la stadiul la care suntem.adik o singura echipa pt mondiale.dar sa vedem ce o sa iasa:D

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #28 : Noiembrie 01, 2009, 21:11:56 »
Poi parca pana pe 10 noiembrie trebuia sa ii trimitem confirmarea lu youval ca am luat beletele de avion,iar revolution e pe 21...cum se explica asta??
Si hai sa fim seriosi....un alt crew pt mondiale....nu m-ar deranja q nimik dar noi nu avem trupe suficiente sa ne duelam aici in tara, dar la mondiale.
parerea mea e ca ar trebui sa ramanem la stadiul la care suntem.adik o singura echipa pt mondiale.dar sa vedem ce o sa iasa:D
eu unul nu stiam de faza cu youval si sincer sa fiu nu am cum sa iau bilet pana pe 10,ci pe la sf lu' Noiembrie.
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #29 : Noiembrie 01, 2009, 21:35:05 »
Ca sa fie bine pt toata lumea , vreau sa ma ajutati cu playlistul
propuneti voi melodiile
RED vol 1  , vol facut de MRS ...sau alegeti voi altceva
. In2Electro .