Autor Subiect: ANUNT IMPORTANT  (Citit de 5658 ori)

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
Răspuns: ANUNT IMPORTANT
« Răspuns #60 : Octombrie 11, 2009, 10:13:49 »
denyz.. sau cum draq te cheama...eu nu cred ca Ariel sa luat degeaba de tine eu nu cred ca te-a injurat aiurea.... si nu cred ca tu un copil de clasa a 5 a o sa poti sa-l faci pe Ariel la electro, gandeste-te ca el face parte din RFF echipa nationala, iar legat de aceasta conversatie a ta cu Ariel care ai postato aici, chiar nu era nevoie sa te faci de ras sincer....cum sa zici ca vin eu cu tata la un concurs si cu altii si ii rup picioarele...asta e vb de copil la pubertate, caruia dabea i-au dat "tuleii la cocosel" (adica floci la  pentru cine nu stie =))) .. si inca ceva, noi toti suntem o familie, iar ca sa ii rupi picioarele lu Ariel trebuie sa ne rupi picioarele tutror celor care o sa fim la concursul ala, sa nu crezi k noi stam degeaba...asa ca daca vrei sa pleci cu salvarea de la concurs... nu ai decat.

Iar pentru restu': va zic doar atat... nu are rost sa dam atentie unor copii frustrati... !
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #61 : Octombrie 11, 2009, 10:40:06 »
oamenii de genu' trebuie sa moara sincer. ajunge ca e penibil
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #62 : Octombrie 11, 2009, 10:59:12 »
pai bah fra tot io sa ma las de meserie de park ce sti ce am faqut  io ce plm am faqut ca      dero surf asta    incepe sa ma injure pe mess si sa ma ia la vrajeala                pai si oricum il prin la vreun cncurs la care vin cu taicameo si cu alti ii rupe lui coastele    de il vezi pe t.v  

Ahahaha.....

Mah il stii pe ala negru de respira greu si l-a batut pe Ariel?Era tac'su mah!!!  :)) :)) =)) =)) =))

...::Keep The Vibe Alive::...

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 764
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #63 : Octombrie 11, 2009, 12:58:19 »
ii rupe coastele lu' ariel =))....ala le are rupte din nastere ma =)) =)) =)) =))
Feel the vibes...and fight with the music!

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #64 : Octombrie 11, 2009, 14:28:19 »
hai sa lasam OFFTOPICUL, tin sa anunt ca Morfeo si Kristal nu au trimis nimica (nu stiu din ce motive) .... azi voi incepe editajul videoului iar cat despre cei doi care inca nu au trimis nici acum,voi lua de pe net 2-3 secvente cu ei pe care le voi pune in video. Kristal are cateva videouri pe net,din care pot lua secvente frumoas dar cat despre Morfeo nu stiu ce sa zic... o sa caut secvente cu el dar nu prea stiu videouri in care apare numai el. oricine care vede mesajul asta si ii puteti contacta (doar daca vreti) ,spuneti-le ca DOAR in seara asta imi vor mai putea trimite videourile.

salut!  ;)
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #65 : Octombrie 13, 2009, 17:58:26 »
Maine,14 Octombrie 2009 ,ora 0:00-1:00 va fi lansat pe internet (Youtube.com) clipul mult asteptat: ELECTRO DANCE ROMANIA.