Electro Virtual Battle ContestCategorii : 1 vs 1, 2 vs 2, Crew vs Crew
Regulament : Fiecare concurent se va inscrie printr-un mail trimis la tecktonik_event@yahoo.com cu mesajul “Vreau sa ma inscriu la Electro Virtual Battle Contest” impreuna cu Numele, Prenumele si NickName. Fiecare concurent va da battle cu toti ceilalti concurenti. Va fi un fel de liga

)

. Daca vor fi mai mult de 18 participanti se vor face 2 ligi, va fi cu retrogradari din liga 1 in liga a 2-a shi etc. La premii inca ma gandesc la ceva de genu Locul 1 transport , cazare, mancare, inscriere asigurate la urmatorul concurs care va fi organizat de mine. Iar locul 2 , 3 , 4, 5, inscrierea gratuita la o categorie a urmatorului concurs organizat de mine.

( ink nusth sigur, sa vad de ce buget o sa dispun, nu vreau sa promit, si sa nu ma tin de promisiune

). Fiecare concurent imi va trimite un filmulet pentru fiecare battle, battle'urile vor fi anuntate cu 2 - 3 zile inainte, ca sa va stiti adversarul si sa va pregatiti mishcarile. Filmuletele vor fi upload'ate dupa ce le am pe toate, ca sa nu se faca magarii

. Categoriile vor fi separate una de cealalta, Liga 1 1 vs 1 nu va avea treaba cu Liga 1 2 vs 2 shi tot ajea

:X.
De ce am facut chestia asta ? In primul rand tin sa’i multumesc pentru ideea de la care am plecat lu’ Lazy

( o parte din idee a fost a lui

:X ). Revenind la motivul pentru care realizez un astfel de concurs. Costurile pentru voi vor fi 0. Nu vor mai fi personae care nu pot participa datorita lipsei banilor sau timpului. Yo zic ca in 2 – 3 zile au timp sa filmeze 10 minute

si nu ii costa nimic. Cei care nu se vor inscrie inseamna ca nu au incredere in fortele lor si etc.

. In al doilea rand, in filmulete veti dansa pe ce melodie vreti voi, ce pasaj din melodie vreti voi, ca sa nu se mai auda vorbe de genu : a fost muzica de kkt, a avut noroc de muzica, am prins parte najpa de melodie si tot ajea

.
In al treilea rand sa anim comunitatea ca vad ca multi au intrat in silentio stampa

:P.
Tin sa mentionez faptul ca rezultatele de la acest concurs vor cantari destul de mult la clasamentul REDA 2010

:P si in plus e o oportunitate de afirmare in aceasta comunitate pentru multi din voi :X. Inscrierile incep din acest moment si tin pana la data de 30 Septembrie. Aaaa , era sa uit lungimea maxima a unui filmulet 1 min. Imi rezerv dreptul de a taia ultima parte din film daca va depasi 1 min ( adica daca dansati mai mult de 1 minut, ce trece de un minut dansati degeaba

)

:P ) ganditi’va ca in functie de cati se inscriu puteti sa ajungeti la 18 battle’uri intr’un sezon

:P. Deci 1 vs 1 ( 1 min ) , 2 vs 2 ( 2 min ) , crew vs crew ( 4 - 5 - 6 min, cat tine un show )
Juriu: sunt 3 optiuni ( care va convine, pe aia o folosim

:X ) :
1. Toata comunitatea, adica fiecare dupa acest forum va avea dreptul la 1 vot pentru fiecare battle. ( Se vor tine cont si anumite criterii, gen : timpul de cand e facut contul care a votat, implicarea in comunitate si etc. )
2. La fiecare etapa se vor alege alti 3 sau 5 dansatori care sa voteze ( mai degraba 5, da’ e greu ca daca participa in liga votul poate fi influentat de locul sau in liga, de rezultatele directe fata de cei pe care ii voteaza, si multe altele )
3. In ultima instanta ( ultima solutie ) : Eu voi desemna cashtigatorul ( asta ca ultima solutie, ca si ajea stiu ca nu prea sunt agreat de anumite persone dupa forum )
Acestea fiind spuse sa’i dam drumu la inscrieri … daca aveti nelamuriri sau am omis ceva, aici ma gasiti ca sa va raspund la orice nelamurire :X:X:X