Autor Subiect: Electro Virtual Battle Contest  (Citit de 6867 ori)

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Electro Virtual Battle Contest
« : Septembrie 20, 2009, 03:12:13 »
Electro Virtual Battle Contest

Categorii : 1 vs 1, 2 vs 2, Crew vs Crew

Regulament : Fiecare concurent se va inscrie printr-un mail trimis la tecktonik_event@yahoo.com cu mesajul “Vreau sa ma inscriu la Electro Virtual Battle Contest” impreuna cu Numele, Prenumele si NickName. Fiecare concurent va da battle cu toti ceilalti concurenti. Va fi un fel de liga ;)) :D. Daca vor fi mai mult de 18 participanti se vor face 2 ligi, va fi cu retrogradari din liga 1 in liga a 2-a shi etc. La premii inca ma gandesc la ceva de genu Locul 1 transport , cazare, mancare, inscriere asigurate la urmatorul concurs care va fi organizat de mine. Iar locul 2 , 3 , 4, 5, inscrierea gratuita la o categorie a urmatorului concurs organizat de mine. :D ( ink nusth sigur, sa vad de ce buget o sa dispun, nu vreau sa promit, si sa nu ma tin de promisiune :D ). Fiecare concurent imi va trimite un filmulet pentru fiecare battle, battle'urile vor fi anuntate cu 2 - 3 zile inainte, ca sa va stiti adversarul si sa va pregatiti mishcarile. Filmuletele vor fi upload'ate dupa ce le am pe toate, ca sa nu se faca magarii :D. Categoriile vor fi separate una de cealalta, Liga 1 1 vs 1 nu va avea treaba cu Liga 1 2 vs 2 shi tot ajea :D :X.
De ce am facut chestia asta ? In primul rand tin sa’i multumesc pentru ideea de la care am plecat lu’ Lazy :D :P ( o parte din idee a fost a lui :D :X ). Revenind la motivul pentru care realizez un astfel de concurs. Costurile pentru voi vor fi 0. Nu vor mai fi personae care nu pot participa datorita lipsei banilor sau timpului. Yo zic ca in 2 – 3 zile au timp sa filmeze 10 minute :D si nu ii costa nimic. Cei care nu se vor inscrie inseamna ca nu au incredere in fortele lor si etc. :D. In al doilea rand, in filmulete veti dansa pe ce melodie vreti voi, ce pasaj din melodie vreti voi, ca sa nu se mai auda vorbe de genu : a fost muzica de kkt, a avut noroc de muzica, am prins parte najpa de melodie si tot ajea :D.
In al treilea rand sa anim comunitatea ca vad ca multi au intrat in silentio stampa :D:P.
Tin sa mentionez faptul ca rezultatele de la acest concurs vor cantari destul de mult la clasamentul REDA 2010 :D:P si in plus e o oportunitate de afirmare in aceasta comunitate pentru multi din voi :X. Inscrierile incep din acest moment si tin pana la data de 30 Septembrie. Aaaa , era sa uit lungimea maxima a unui filmulet 1 min. Imi rezerv dreptul de a taia ultima parte din film daca va depasi 1 min ( adica daca dansati mai mult de 1 minut, ce trece de un minut dansati degeaba ;)) :D:P ) ganditi’va ca in functie de cati se inscriu puteti sa ajungeti la 18 battle’uri intr’un sezon :D:P. Deci 1 vs 1 ( 1 min ) , 2 vs 2 ( 2 min ) , crew vs crew ( 4 - 5 - 6 min, cat tine un show ) :D

Juriu: sunt 3 optiuni ( care va convine, pe aia o folosim :D :X ) :

1.   Toata comunitatea, adica fiecare dupa acest forum va avea dreptul la 1 vot pentru fiecare battle. ( Se vor tine cont si anumite criterii, gen : timpul de cand e facut contul care a votat, implicarea in comunitate si etc. )
2.   La fiecare etapa se vor alege alti 3 sau 5 dansatori care sa voteze ( mai degraba 5, da’ e greu ca daca participa in liga votul poate fi influentat de locul sau in liga, de rezultatele directe fata de cei pe care ii voteaza, si multe altele )
3.   In ultima instanta ( ultima solutie ) : Eu voi desemna cashtigatorul ( asta ca ultima solutie, ca si ajea stiu ca nu prea sunt agreat de anumite persone dupa forum )

Acestea fiind spuse sa’i dam drumu la inscrieri … daca aveti nelamuriri sau am omis ceva, aici ma gasiti ca sa va raspund la orice nelamurire :X:X:X
« Ultima Modificare: Septembrie 20, 2009, 03:26:00 de Liltazz »
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 764
  • KTVA
    • Vezi Profilul
Răspuns: Electro Virtual Battle Contest
« Răspuns #1 : Septembrie 20, 2009, 03:31:57 »
e in genul celui care l-am postat eu:).....da asta e numai al nostru:X...si daca tot facem...eu zic ca cel mai corect ar fi sa punem videoclipurile fara nici o editare...cu muzica originala si fara efecte...asa ar fi corect nu?
Feel the vibes...and fight with the music!

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Septembrie 20, 2009, 03:44:36 »
e in genul celui care l-am postat eu:).....da asta e numai al nostru:X...si daca tot facem...eu zic ca cel mai corect ar fi sa punem videoclipurile fara nici o editare...cu muzica originala si fara efecte...asa ar fi corect nu?

da' ajea se vor pune ... nu va fi nik editat :D:P ... original si atat ... singura chestie, sa se auda muzica :X:X:X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #3 : Septembrie 20, 2009, 07:13:56 »
asta da idee de concurs! imi place foarte mult,si firesc ma voi inscrie. sincer bravo tazz  ;D
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Septembrie 20, 2009, 09:07:32 »
Super tare idee...App ji la jurizare varinata 1 ar fi cea mai buna...  :-X:*

...::Keep The Vibe Alive::...

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Septembrie 20, 2009, 15:51:29 »
Multzumesc pt aprecieri ;;) :D :X:X:X >:D< :*:*:*:*

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Septembrie 20, 2009, 16:02:13 »
eu as vrea sa fiu intr-un juriu permanent ca nu cred ca am timp de filme si multe chestii...eu nu voi participa doar juriza...ce ziceti ??

aaa si era sa uit...cred ca pot convinge si pe cineva din strainatate sa arunce un ochi in fiecare saptamana si sa jurizeze ...probabil 2 campioni ai Portugaliei cu care sunt in legatura de cva timp, maidiotec sau ...mai putin probabil ramses
« Ultima Modificare: Septembrie 20, 2009, 16:04:54 de dimmux »
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Septembrie 20, 2009, 16:43:14 »
aha...iinteresant ...dar io nu vad aceasta modalitate k pe una serioasa...cum sa faci un battle pe net>> :o :o  ...ar fi mai bn sa se faca un concurs ..ca de ex: cel mai bun video al lunii sau saptamanii...in fina ..bafta tuturor....imi depun candidatura pentru juriu. desi nu cred k voi fi... :-* :-* :-* :-*

bamboteck

• Bambish
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 837
  • KTVA
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Septembrie 20, 2009, 16:54:27 »
da foarte frumoasa idee tazz bv...sss eu sunt deacord cu dimmux sa fie el in jiuriu asta noarmal dak sunteti s voi deacord...eu unu nu am nimik in potriva...sper sa iasa un concurs frumos ...bv toate respectele lui tazz ;)
...:::ElectroDance:::...

lazy

• Vizitator
« Răspuns #9 : Septembrie 20, 2009, 21:43:11 »
bv si eu /:) .. va manc ma :))) (glumeam)

m-am gandit la chestia sa avem toti sansa de a da un battle . stiu ca nu e ca unul adevarat da mno ;))

o obiectie : melodia trebuie sa fie la fel pentru toti :P (egalitate :)) :P )
                iar daca ai de exemplu 2-3 zile pentru a trimite vid :P  atuncea
                : sa zicem in data de 1 se posteaza melodia : si  cel putin in data de 4 sa    fie trimis vid :P

Si faza cu jurie imi place idea lui dimmux :D 

dimmux

• Membru senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Septembrie 20, 2009, 22:33:16 »
yeeey lazy ma iubeste !! ;D :

love u too lazy :-X( no homo intend) :))

lazy

• Vizitator
« Răspuns #11 : Septembrie 20, 2009, 23:14:14 »
man ma tot gandeam si ma gnadeam sa impartasesc idee mea originala :))

Planul meu era cva de genu :

De exemplu eu il provoc pe dimmux ,el accepta :P In data cu tare se uplodeaza vid (fara edit ) . Preferabil intr-o zi de duminica toata lumea are timp liber :P
Juriu sa fie 3 persoane sa dau note .. sa conteze 50 % iar restu voturilor de la comunitate :)

Regula simpla :) ai voie sa participi la battle odata intr-o sapt :P .. daca nu toata lumea o sa dea cu toata lumea si o sa fie "furtuna"

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Septembrie 21, 2009, 00:03:00 »
man ma tot gandeam si ma gnadeam sa impartasesc idee mea originala :))

Planul meu era cva de genu :

De exemplu eu il provoc pe dimmux ,el accepta :P In data cu tare se uplodeaza vid (fara edit ) . Preferabil intr-o zi de duminica toata lumea are timp liber :P
Juriu sa fie 3 persoane sa dau note .. sa conteze 50 % iar restu voturilor de la comunitate :)

Regula simpla :) ai voie sa participi la battle odata intr-o sapt :P .. daca nu toata lumea o sa dea cu toata lumea si o sa fie "furtuna"

este greu ajea ... pt ca fiecare o sa dea cu fiecare ... vom face un fel de liga, cu battleurile anuntzate dinainte care cu care :D :X ... deci totzi care se vor inscrie se vor "bate" intre ei :D:P :X

lazy

• Vizitator
« Răspuns #13 : Septembrie 21, 2009, 00:21:45 »
 :D nu neaparat sar  "bate" toata lumea :P .. cine cu cine vrea :P .. .

ideea ta e faina .. dar dupa parerea mea e complicata prea multe vid-uri .. :|

dimmux

• Membru senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 21, 2009, 00:34:14 »
tazz gandeste-te ca incepe si scoala si tot...si va fi debandada..cred ca cea mai buna idee este cea a unui turneu piramidal..mi se pare cea mai potrivita rapida ,solutie..sunt prea multe viduri si gandeste-te cati ar vrea sa aiba 500 de viduri pe youtube...nush eu ti-am zis si pe mess...un turneu frumos piramidal cu 32 de participanti...sau face toata lumea vid si se voteaza best vid...asa au facut portughezii..cred ca ideea asta a fost dusa in extrem si e putin sortita esecului.. ;D

think about it..