sincer incep sa fiu dezamagit...am avut unele discutii cu persoane care se ocupa de dans..in general dar care nu au incredere in fenomenul electro..si nu-i intereseaza nimic...sunt asa suparat...ca totusi suntem una din cele mai importante comunitati de dans din tara si sincer nu ma feresc sa o spun...in alte dansuri...nu cred ca avem dansatori de talie internationala cum avem in electro...zic ca romania are cel putin 10 dansatori care ar face fata competitiilor din rusia ..de franta e cam greu de vorbit ca acolo e foarte dezvoltat ...asa ca "promovarea" asta ..tot vorbim de ea..de nu stiu cat timp...sincer doar iubitorii de electro pot promova si dansatorii ..de la altii nu va asteptati...
se intelege prost fenomenul la noi...trebuie sa asteptam sa ajunga si black-sensation la noi...si pe urma....sincer de dansatori nu cred ca mai e nevoie sunt destui buni in tara e nevoie de muzica..
GRESESTI MULT Dimmux :X ... cu tot respectul, aveti nevoie de foarte multi dansatori care sa promoveze stilul in diferite locuri. Asa a fost si in street si in break, cand erau putini dansatori nu se promova stilul deloc, muzica la fel, cand au inceput sa fie din ce in ce mai multi dansatori de street si break, atunci a inceput sa fie cunoscuta muzica si sa fie din ce in ce mai mediatizat si sponsorizat si etc. ... pt ca daca cnv vede ca nu se cauta un anumit tip de muzica, dans, haine, orice, iti dai seama ca nu pune prea mare pret pe lucrurile alea, da' cand vezi ca sunt peste 1000 - 2000 de dansatori intr'o comunitate atunci incepi sa promovezi muzica si tot ce tine de dansul respectiv. Intr'o concluzie siplma, aveti nevoie de cat mai multi dansatori care sa promoveze stilul peste tot :P
tazz cu tot respectul dar sunt "dansatori" care il raspandesc cum nu se poate mai prost...vezi postul meu..