Autor Subiect: Concurs de dans ONLINE!  (Citit de 3490 ori)

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 764
  • KTVA
    • Vezi Profilul
Concurs de dans ONLINE!
« : Septembrie 18, 2009, 16:22:13 »
vad ca sunt numai destia cu street dance...ne bagam si noi...facem niste video frumoase si poate avem sanse:)....

http://www.dancetv.ro/evenimente/
Feel the vibes...and fight with the music!

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
Răspuns: Concurs de dans ONLINE!
« Răspuns #1 : Septembrie 18, 2009, 17:08:00 »
am vazut si eu asta...numa ca trebuie sa ne votam unii pe altii in draci :P
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 764
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Septembrie 18, 2009, 17:17:55 »
ar fi un mod de a ne promova nu?....sa facem stilul din ce in ce mai cunoscut...daca le editam frumos asa...io zic ca am avea sanse:D...bine...nu e vorba doar de editat da xcum...macar asa sa luam ochii la necunoscatori:))
Feel the vibes...and fight with the music!

dimmux

• Membru senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Septembrie 18, 2009, 17:29:51 »
sincer incep sa fiu dezamagit...am avut unele discutii cu persoane care se ocupa de dans..in general dar care nu au incredere in fenomenul electro..si nu-i intereseaza nimic...sunt asa suparat...ca totusi suntem una din cele mai importante comunitati de dans din tara si sincer nu ma feresc sa o spun...in alte dansuri...nu cred ca avem dansatori de talie internationala cum avem in electro...zic ca romania are cel putin 10 dansatori care ar face fata competitiilor din rusia ..de franta e cam greu de vorbit ca acolo e foarte dezvoltat ...asa ca "promovarea" asta ..tot vorbim de ea..de nu stiu cat timp...sincer doar iubitorii de electro pot promova si dansatorii ..de la altii nu va asteptati...

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Septembrie 18, 2009, 19:53:43 »
Mah e interesant...Sa vedem dak va iesi ceva... ;D

...::Keep The Vibe Alive::...

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Septembrie 19, 2009, 06:05:47 »
sincer incep sa fiu dezamagit...am avut unele discutii cu persoane care se ocupa de dans..in general dar care nu au incredere in fenomenul electro..si nu-i intereseaza nimic...sunt asa suparat...ca totusi suntem una din cele mai importante comunitati de dans din tara si sincer nu ma feresc sa o spun...in alte dansuri...nu cred ca avem dansatori de talie internationala cum avem in electro...zic ca romania are cel putin 10 dansatori care ar face fata competitiilor din rusia ..de franta e cam greu de vorbit ca acolo e foarte dezvoltat ...asa ca "promovarea" asta ..tot vorbim de ea..de nu stiu cat timp...sincer doar iubitorii de electro pot promova si dansatorii ..de la altii nu va asteptati...

Dimmux are dreptate ... e greu sa te afirmi momentan in Romania practicand electro ... sunt foarte putini practicantzi shi foarte putine concursuri in comparatzie cu celelalte genuri de dans ( street & break ) , si in plus fata de asta , dansul electro in Romania ink este la inceput ... sa nu uitam ca primul concurs a fost acum 5 - 6 luni ... pe multi nu ii intereseaza ca sunt participanti la mondiale ... xcum ideea este buna, ati putea sa va bagati in concurs :X in numar cat mai mare ca sa se vada ca sunt destui practicanti de electro :X >:D< :*:*:* ... puteti sa specificati si faptul ( dimmux, celzidor, crizza, ariel si kristal ) ca participati la mondiale, poate se vor uita cu altzi ochi shi etc. ... xcum din 2011 ash vrea sa dam drumu la un proiect destul de mare in tara "CUPA LICEELOR LA ELECTRO" dak o sa putem , sa vedem ce o sa iasa pana atunci ;)) :D :X:X:X:X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #6 : Septembrie 19, 2009, 07:17:15 »
interesant ce zici tu tazz,frumoasa idee. oricum mai avem putin de asteptat pana la acea "cupa". noi incercam sa promovam cat de mult putem,stiu ca nu facem asta degeaba. da roade,dar greu...incet-incet o sa facem o treaba misto:)
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Septembrie 19, 2009, 07:49:25 »
mah dak am face ceva spectaculosadik scheme rapide si complexe,am reusi sa i facem sa intoarca capul spre noi...

AAA...si ce tare ar fi cupa liceelor la electro :x:X;x

...::Keep The Vibe Alive::...

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Septembrie 19, 2009, 10:31:38 »
eu va zic doar atat nu fiti dezamagiti, si streetul si breack-ul au prins greu in Romania la inceput... pt ca asa e romanu mai batut in cap, in viitorul apropiat, si dansul electro o sa fie cunoscut si o sa aiba cat mai multi adeptii, rabdarea este cheia succesului, vointa, perseverenta....totul se indreapta spre bine...la inceput erau 2 3 dansatori.. acum ati vazut cat sunt... sunt copii cu varste intre 10-14 ani care se chinuie sa invete, in scoala generala dak ii vedeti cum se dau amri in scheme, muzica, hiturile muzicale de acum, care sutn in voga, au influente electro ( vezi inna, deepcentral , play & win etc) la noi mai intai trebuie sa prinda muzica sa fie inteleseasa si apoi dansul...cel putin asa vad eu lucrurile...toate se indreapta spre bine....
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #9 : Septembrie 19, 2009, 11:24:30 »
tare mi ca nu o ia spre bine ci spre cocalarism.
din cate am vazut majoritatea celor de care zici tu vivine sunt cei care invata sasi roteasca mainile in fata ca sa faca "senzatie" in club pe inna si atat.A da si sa se umfle in pene pe la scoala sau pe afara.Am vazut si in fata la Iulius mall de aici din Cluj un grup de cocori, care isi etalau talentul.Pot sa zic ca erau penibil in tot sensul cuvantului
Nu e ceea ce ne dorim...
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

dimmux

• Membru senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Septembrie 19, 2009, 13:17:47 »
se intelege prost fenomenul la noi...trebuie sa asteptam sa ajunga si black-sensation la noi...si pe urma....sincer de dansatori nu cred ca mai e nevoie sunt destui buni in tara e nevoie de muzica..

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Septembrie 19, 2009, 23:38:57 »
se intelege prost fenomenul la noi...trebuie sa asteptam sa ajunga si black-sensation la noi...si pe urma....sincer de dansatori nu cred ca mai e nevoie sunt destui buni in tara e nevoie de muzica..

GRESESTI MULT Dimmux :X ... cu tot respectul, aveti nevoie de foarte multi dansatori care sa promoveze stilul in diferite locuri. Asa a fost si in street si in break, cand erau putini dansatori nu se promova stilul deloc, muzica la fel, cand au inceput sa fie din ce in ce mai multi dansatori de street si break, atunci a inceput sa fie cunoscuta muzica si sa fie din ce in ce mai mediatizat si sponsorizat si etc. ... pt ca daca cnv vede ca nu se cauta un anumit tip de muzica, dans, haine, orice, iti dai seama ca nu pune prea mare pret pe lucrurile alea, da' cand vezi ca sunt peste 1000 - 2000 de dansatori intr'o comunitate atunci incepi sa promovezi muzica si tot ce tine de dansul respectiv. Intr'o concluzie siplma, aveti nevoie de cat mai multi dansatori care sa promoveze stilul peste tot :D:P
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #12 : Septembrie 19, 2009, 23:48:32 »
GRESESTI MULT Dimmux :X ... cu tot respectul, aveti nevoie de foarte multi dansatori care sa promoveze stilul in diferite locuri. Asa a fost si in street si in break, cand erau putini dansatori nu se promova stilul deloc, muzica la fel, cand au inceput sa fie din ce in ce mai multi dansatori de street si break, atunci a inceput sa fie cunoscuta muzica si sa fie din ce in ce mai mediatizat si sponsorizat si etc. ... pt ca daca cnv vede ca nu se cauta un anumit tip de muzica, dans, haine, orice, iti dai seama ca nu pune prea mare pret pe lucrurile alea, da' cand vezi ca sunt peste 1000 - 2000 de dansatori intr'o comunitate atunci incepi sa promovezi muzica si tot ce tine de dansul respectiv. Intr'o concluzie siplma, aveti nevoie de cat mai multi dansatori care sa promoveze stilul peste tot :D:P

tazz cu tot respectul dar sunt "dansatori" care il raspandesc cum nu se poate mai prost...vezi postul meu..
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Septembrie 20, 2009, 02:41:02 »

tazz cu tot respectul dar sunt "dansatori" care il raspandesc cum nu se poate mai prost...vezi postul meu..

tocmai asta e chestia, incercatzi sa ii luatzi dupa strada pe cei despre care ai zis uh, si sa le aratatzi cateva mishcari jmechere, spunetzi'le ca sunt concursuri care le'ar putea pune in valoare mishcarile, shi etc. ... invatzatzi sa va vindetzi marfa, adik sa atragetzi cat mai multe persoane care sa practice acest dans. Pentru ca uh dak ii invetzi mishcari calumea pe cei care ii vezi in fatza la mall, ei se vor duce sa danseze iar acolo, numai ca vor avea ce arata, iar lumea cand o sa'i vada o sa vina cu diverse propuneri ( asta in cazul in care o sa le placa ) :X ... intzelegi strategia mea /?? ;)) :D:P ... Daca vezi ca cnv vrea, ia'l p langa uh shi invatza'l, acea persoana poate sa fie un dansator destul de bun care sa promoveze stilul :P :D:X:X:X

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 20, 2009, 16:46:13 »
 :D :D buna ideea...cu cat dansati in locuri publice si cat ma multi cu atat atrageti atentia si vin propuneri... ;D ;D