@Sandman - pe langa faptul k esti mare.. esti si prost, d c draq te bagi nu stiu... ce ii iei tu apararea lu vsz.. tu nu vezi k esti singurul prost care face asta... majoritatea baietilor sunt de parere cu mine si pot confirma acest lucru....vsz e un ratat care se da mare ca stie sa danseze doar pe youtube, nu l-am vazut la nici un concurs organizat pana acum.. absolut nici unul...si au fost destule...si pe tine doar la EFC asa ca nu esti departe de el...recunosc ca inainte nu stiam sa dansez bine, nu imi e rusine sa recunosc ca am pronit de jos...nu conteaza nivelul la care am fost ci nivelul la care sunt.. asa ca taci in plm din gura...tocmai tu te-ai gasit sa comentezi de mine ca nu stiu sa dansez.. dar tu stii..?@Vsz - ma bucur ca te-ai atacat si nici nu am sa iti vb urat ca sa iti demonstrez ca sunt mult mai inteligent ca tine, nu are d c sa imi fie ciuda pe tine, pt k esti un nimeni, imi este ciuda pe kristal, celzidor, dimmux, dektra, rici mai nou tektudy.. etc astia care sunt mai buni ca mine de la care am ce sa invat nu de tine ...eu am dat mesaj ca sa realizezi ca esti in plus in trupa lor... esti "oaia neagra" ...in trupa sunt baieti buni care muncesc mult, care danseaza foarte bine nu vad ce treaba ai tu cu ei...deschide ochii ...
4 la mana chiar daca nu lati vazut voi pe vSz live cum baga dar mereu am vazut videori cu el si credema ca spre deosebire de tine barem el isi da interesu si demonstreaza ca nu e asa cum zice Vivin5 la mana asta nu inseamna ca daca voi lati vazut numai pe youtube si nu live nu inseamna ca nu baga bine
@Kanabys:Man,sti ca intr-un grup,mai ales de cati membri suntem,nu se poate sa se inteleaga toata lumea bine. Cineva tot are ceva cu cineva indiferent,conteaza sa nu ne afecteze cearta pe restul dintre noi.Ei 2 isi tin treburile intre ei,remarcile daca le posteaza nu ar trebui sa va intereseze,doar pe persoanele din cauza.Oricum sti ca te iubesc