Autor Subiect: EkstatiK Quo - Music,Rythm,Freedom  (Citit de 4081 ori)

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
Răspuns: EkstatiK Quo - Music,Rythm,Freedom
« Răspuns #15 : Septembrie 13, 2009, 16:20:15 »
@Sandman - pe langa faptul k esti mare.. esti si prost, d c draq te bagi nu stiu... ce ii iei tu apararea lu vsz.. tu nu vezi k esti singurul prost care face asta... majoritatea baietilor sunt de parere cu mine si pot confirma acest lucru....vsz e un ratat care se da mare ca stie sa danseze doar pe youtube, nu l-am vazut la nici un concurs organizat pana acum.. absolut nici unul...si au fost destule...si pe tine doar la EFC asa ca nu esti departe de el...recunosc ca inainte nu stiam sa dansez bine, nu imi e rusine sa recunosc ca am pronit de jos...nu conteaza nivelul la care am fost ci nivelul la care sunt.. asa ca taci in plm din gura...tocmai tu te-ai gasit sa comentezi de mine ca nu stiu sa dansez.. dar tu stii..?

@Vsz -  ma bucur ca te-ai atacat si nici nu am sa iti vb urat ca sa iti demonstrez ca sunt mult mai inteligent ca tine, nu are d c sa imi fie ciuda pe tine, pt k esti un nimeni, imi este ciuda pe kristal, celzidor, dimmux, dektra, rici mai nou tektudy.. etc astia care sunt mai buni ca mine de la care am ce sa invat nu de tine ...eu am dat mesaj ca sa realizezi ca esti in plus in trupa lor... esti "oaia neagra" ...in trupa sunt baieti buni care muncesc mult, care danseaza foarte bine nu vad ce treaba ai tu cu ei...deschide ochii ...

Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

Promoe

• Membru senior
  • Mesaje postate: 113
    • Yahoo Instant Messenger - og_rap_bz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Septembrie 13, 2009, 16:30:44 »
interesant nume

cat despre faza cu vSz :) si eu vreau sa-l vad live, nu ma intereseaza cum a bagat sau cum baga in filme, dansatorul adevarat se vede pe scena nu pe youtube  ;)
Just TeCkToNiK
@ Promovati dansul nu teatrul ;)

vSz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 274
    • Yahoo Instant Messenger - teltig3r
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Septembrie 13, 2009, 16:45:25 »
@Sandman - pe langa faptul k esti mare.. esti si prost, d c draq te bagi nu stiu... ce ii iei tu apararea lu vsz.. tu nu vezi k esti singurul prost care face asta... majoritatea baietilor sunt de parere cu mine si pot confirma acest lucru....vsz e un ratat care se da mare ca stie sa danseze doar pe youtube, nu l-am vazut la nici un concurs organizat pana acum.. absolut nici unul...si au fost destule...si pe tine doar la EFC asa ca nu esti departe de el...recunosc ca inainte nu stiam sa dansez bine, nu imi e rusine sa recunosc ca am pronit de jos...nu conteaza nivelul la care am fost ci nivelul la care sunt.. asa ca taci in plm din gura...tocmai tu te-ai gasit sa comentezi de mine ca nu stiu sa dansez.. dar tu stii..?

@Vsz -  ma bucur ca te-ai atacat si nici nu am sa iti vb urat ca sa iti demonstrez ca sunt mult mai inteligent ca tine, nu are d c sa imi fie ciuda pe tine, pt k esti un nimeni, imi este ciuda pe kristal, celzidor, dimmux, dektra, rici mai nou tektudy.. etc astia care sunt mai buni ca mine de la care am ce sa invat nu de tine ...eu am dat mesaj ca sa realizezi ca esti in plus in trupa lor... esti "oaia neagra" ...in trupa sunt baieti buni care muncesc mult, care danseaza foarte bine nu vad ce treaba ai tu cu ei...deschide ochii ...

eu acuma o sami bat  de tine pt ca esti un taran prost de la bucuresti si toata lumea poate confirma asta, numi poti dovedi cu nimic ca esti mai inteligent pt. ca n-ai inca vreo diploma de studii superioare

tu nu vii aici cu  mare sa zici cine ce face si cand face pt. ca nu e treaba ta ce  mea fac eu, ai inteles?

adica daca eu imi bag  in mama ta atunci te atinge un pic, probabil ai merita pt ca esti un ratat, dar sa vii cu dume de 2 lei ca eu is in plus si ca ei is buni si eu is rau, daca ca te roada invidia ca n-am maturat cu tine la un battle asta e treci peste asta, nici nu o so fac ca mie mila pur si simplu de tine

te rog veziti de viata ta de taran prost si de lentilele tale colorate

si ce  mamei tale te iei de altii care au si ei o parere mr. inteligent suck my ballz when i'm horny

ESTI UN PISAT SI PUNCT, pacat ca scriu pe forum asta in loc sati zic pe privat dar ma doaren pwla

eu iti dau un mesaj ca esti in plus pt. omenire :-j taran infect haipa
D*G .ro // Dance Generation RoMaNia

Sandman

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 87
  • A dancer.That is what i want to be.It is my dream
    • MSN Messenger  - SanD.DanCeR@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - sandman_forever
    • Vezi Profilul
    • http://www.myspace.com/SanDDanCerRo
    • Adresa de email
« Răspuns #18 : Septembrie 13, 2009, 16:49:09 »
1 la mana ma bag pentru ca tu te gasesti sa comentezi mereu deanpulea
2 la mana cum pe vSz nu lam vazut niciodata comentand de cineva sa zica ca e un ratat asa cum faci tu mereu a tot criticu vietii vivin
3 la mana numai gura e de tine
4 la mana chiar daca nu lati vazut voi pe vSz live cum baga dar mereu am vazut videori cu el si credema ca spre deosebire de tine barem el isi da interesu si demonstreaza ca nu e asa cum zice Vivin
5 la mana asta nu inseamna ca daca voi lati vazut numai pe youtube si nu live nu inseamna ca nu baga bine
6 la mana Vivin ar fi mai bine sa iti tii gura si sa nu mai cometezi de altu cum faci de obicei
7 la vezi ce vorbesti de mine nici eu nu ma cred mare dansator dar am sa iti demontrez data viitoare cand ne vedem ca te inseli amarnic
si 8 la mana cel mai bine ar fi sati evzi de treaba ta ca sa nu mai fie certuri
Free userbars" border="0

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #19 : Septembrie 13, 2009, 16:53:28 »
vSz ar fi frumos din partea ta sa nu injuri despre mama e cel mai naspa lucru posibil :( aici ar mertita sa iiti retragi cuvintelela parte cu injuraturile
puteti sa va certatzi cat vreti dar despre mama nu e frumos ca la urma urmei nu cred k au ceva mamele noastre in treaba asta...nu trebuia sa ma bag dar asemenea injuratuti nu cred k isi au rostul sincer ...
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

Promoe

• Membru senior
  • Mesaje postate: 113
    • Yahoo Instant Messenger - og_rap_bz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Septembrie 13, 2009, 16:57:54 »
4 la mana chiar daca nu lati vazut voi pe vSz live cum baga dar mereu am vazut videori cu el si credema ca spre deosebire de tine barem el isi da interesu si demonstreaza ca nu e asa cum zice Vivin
5 la mana asta nu inseamna ca daca voi lati vazut numai pe youtube si nu live nu inseamna ca nu baga bine

n-am inteles daca in special 4 se referea la mine cand ai zis " spre deosebire de tine "

nu ma intelege gresit, nu tin partea nimanui, dar parerea mea e ca un dansator adevarat se vede pe scena de dans, la concurs, nu pe youtube sau acasa ...

nu am insultat pe nimeni, si daca deranjeaza pe cineva opinia mea, asta e ...
Just TeCkToNiK
@ Promovati dansul nu teatrul ;)

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #21 : Septembrie 13, 2009, 17:04:08 »
presupun ca vSz nu se crede "cel mai tare" si cu asta inchei tot ce vreau sa zic,chiar nu am chef sa va vad certand pe tema asta
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #22 : Septembrie 13, 2009, 17:30:14 »
@ vsz - stai linistit amice nu imi trebuie o diploma superioara ca sa iti demonstrez tie ca sunt mai inteligent...tu demonstrezi clar nivelul iq-ului tau, cand totul se rezuma la bagat pl si injurat...vreau doar sa stii k nu ai tu pl de mama, cocoselu tau nu o sa o atinga pe mama nici macar in visele tale...pt ca mama nu este una din fostele sau actualele tale iubite minore...in alta ordine de idei oricat te-ai ataca eu nu ma stres cu tine... si stii d c pt k esti un ratat..:)) ... a si inca o chestie... daca baietii te accepta in trupa nu ar trebuii sa te intereseze parerea mea, dar gandeste-te bine, daca toti baietii vor sa fii alaturi de ei in trupa....si faza cu maturat cu mine la un battle, in primul rand pt tine este prea mult sa ajungi cu mine la battle, mai ales sa maturi cu mine sincer prietene cand te misti faci valuri...nu o sa ma invingi intr-un battle direct nici daca sunt in gips tot...oricum eu te respect pt ca esti cel mai vechi dansator ...dar doar atat... te-am pupat :*

@sandman - buey partzman, eu comentez pt ca asa e stilu meu sa zic mereu cand nu imi convine ceva eu nu tac, abia astept sa imi demonstrezi ce stii tu sa dansezi, fac battle si cu tine si cu vsz 1 vs 2..:) hai sa iti mai zic o chestie...vsz arata ce stie pe youtube, in schimb la vertifight au fost dansatori care nu au pus un video pe youtube, si nici pe forum nu au fost activi si-au vazut de treaba lor, adica dansul si au fost surprize... asa ca intelege...atata timp cat esti cineva pe youtube nu inseamna ca esti si cineva la un concurs...PUNCT
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Septembrie 13, 2009, 20:57:06 »

@Kanabys:
Man,sti ca intr-un grup,mai ales de cati membri suntem,nu se poate sa se inteleaga toata lumea bine. Cineva tot are ceva cu cineva indiferent,conteaza sa nu ne afecteze cearta pe restul dintre noi.
Ei 2 isi tin treburile intre ei,remarcile daca le posteaza nu ar trebui sa va intereseze,doar pe persoanele din cauza.
Oricum sti ca te iubesc =))

I love you too Gebe!!! :)))=))

...::Keep The Vibe Alive::...

Sandman

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #24 : Septembrie 13, 2009, 22:39:38 »
eu am sa te las sa vorbesti in continuare mult si prost eu nam sa mai zic nimic  ;) si e Sandman numele meu nu partzman. partzman e prietenu tau imaginar de sub perna.eu gata am tacut.tu nai decat sa scoti perle pe gura eu t las sa vorbesti.dar intro zi ne vom vedea din nou si atunci o sa demonstram unu altuia cei poate pielea ;)
Free userbars" border="0

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #25 : Septembrie 13, 2009, 23:24:28 »
enough

Noul canal : http://www.youtube.com/user/EkstatikQuo

Subscribe,add to friends and comm

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #26 : Septembrie 14, 2009, 13:42:36 »
good job celzi;;)
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #27 : Septembrie 14, 2009, 17:57:47 »
anunt: noul membru al trupei-> Tecktonel (shadow_tecktonik@yahoo.com). Welcome to the real world b-)

Sandman

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #28 : Septembrie 14, 2009, 19:59:14 »
YEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TeckToneL !!!!!!!!! gg trafe  >:D<