Autor Subiect: Hai sa ajutam pentru organizarea altor concursuri mari pe viitor  (Citit de 9486 ori)

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
Răspuns: Hai sa ajutam pentru organizarea altor concursuri mari pe viitor
« Răspuns #30 : Septembrie 14, 2009, 21:25:29 »
ba ce atata vorbarie luam licenta aia sa facem in februarie-martie VERTIFIGHT KINGZ??? sau stam ca momaile??? 50 ron de caciula si gata ...trebuie sa mai si scoatem din buzunar daca vrem spectacol
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #31 : Septembrie 14, 2009, 21:54:21 »
ba ce atata vorbarie luam licenta aia sa facem in februarie-martie VERTIFIGHT KINGZ??? sau stam ca momaile??? 50 ron de caciula si gata ...trebuie sa mai si scoatem din buzunar daca vrem spectacol

ajea digimux ... intra tare in ei :D ... app cand sunt mondialele ??? ca ash vrea sa facem verti kingz dupa mondiale ;)) :D :X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #32 : Septembrie 14, 2009, 22:23:48 »
aaa shi ink cv ... in proportzie de 70 - 80 % vetzi avea o mare surpriza la Verti Kingz ;)) :D ;;) :X:X:X >:D< ... mai mult nu zic ink ;)) :D :X:X:X:X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #33 : Septembrie 14, 2009, 22:26:45 »
pana in februarie sincer si 10 ron pe luna pana mea si se face ..io unu ajut :*
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #34 : Septembrie 15, 2009, 00:30:54 »
pana in februarie sincer si 10 ron pe luna pana mea si se face ..io unu ajut :*

Hai sa facem un calcul simplu, matematic :D

in primul rand licentza costa 500 de euro, adica 20 shi ceva de milioane

dak fiecare din noi punem 20 de lei sau 30 de lei pe luna, in 5 luni cat au mai ramas pana in februarie se strang 45 de milioane de la 30 de inshi care ar trimite. Ne ajung banii si pt licentza shi pt organizare si pt premii shi pt tot ;) :X. Si daca va fi organizat de mine, jumate din banii care imi vor ieshi de la intrare in seara respectiva ii donez in cont :D:P. Adica in jur de 25 de mii la ficare bilet ( daca vin 100 de persoane - 2 milioane jumate, daca vin 200 de persoane - 5 milioane, si tot ajea ) :X ... deci daca in februarie sau martie se va face vertifight, jumate din banii care imi vor iesi mie ii depun in cont :D :X:X:X .

mandy

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 50
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Septembrie 15, 2009, 16:25:41 »
hai sa l ajutam pe tazz sa scoata si el niste bani:D :X:X:X .  Tazz daca tot vrei sa faci o combinatie nu mai cere bani la comunitate pt ajutor ! cumpara tu licenta singur si organizeaza. sau vrei sa faci totu pe banii lor? ( si bani scuza aia k pt ei faci totul? )
« Ultima Modificare: Septembrie 15, 2009, 16:27:48 de mandy »

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #36 : Septembrie 15, 2009, 16:28:26 »
Citat
hai sa l ajutam pe tazz sa scoata si el niste bani:D :X:X:X .  Tazz daca tot vrei sa faci o combinatie nu mai cere bani la comunitate pt ajutor ! cumpara tu licenta singur si organizeaza. sau vrei sa faci totu pe banii lor? ( si bani scuza aia k pt ei faci totul? )
mandy,daca nu ai nimic important de zis si mai vad posturi aiurea ca si asta,ti le voi sterge.
Nu mai am chef de certuri din cauza observatiilor tale.
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #37 : Septembrie 15, 2009, 17:48:19 »

bha pripas mic dak vrei sa shtii NTC 1 ( Primul concurs de teck din Romania ) l'am organizat din banii mei ;) , Vertifight Romania ( Primu Verti din tara ) l'am organizat din banii mei ;) ... ajea ca nu cred ca ar trebui sa zici ca vreau sa fac yo nusth ce combinatzie shi etc. ;) ... numai pot pierde atatzia bani pt ca am shi eu viatza mea particulara shi nijte planuri care necesita nijte bani ;) ... ajea ca numai am destui bani si pt licentza verti ... stai calm ca daca nu aveam planurile astea cumparam de mult licentza ... ajea ca mai taci drq din gura daca nu stii ce vorbeshti ;) ( sau mai intai intreaba shi dupa aia ataca pe cnv ) ;)

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #38 : Septembrie 15, 2009, 19:41:53 »
De joi 17.09.2009 , putetzi sa incepetzi sa punetzi bani in cont cei care vretzi , shi care avetzi bani :X:X:X ... va ducetzi la orice sucursala BCR din tara shi spunetzi ca vreti sa depuneti nijte bani in contul ....... ( pe care l'am scris in primul post ) ... :X:X:X >:D< :*:*:* ( si nu uitatzi, sa pastratzi chitantza de la banca de fiecare data cand depunetzi :X )

lazy

• Vizitator
« Răspuns #39 : Septembrie 17, 2009, 19:26:06 »
De joi 17.09.2009 , putetzi sa incepetzi sa punetzi bani in cont cei care vretzi , shi care avetzi bani :X:X:X ... va ducetzi la orice sucursala BCR din tara shi spunetzi ca vreti sa depuneti nijte bani in contul ....... ( pe care l'am scris in primul post ) ... :X:X:X >:D< :*:*:* ( si nu uitatzi, sa pastratzi chitantza de la banca de fiecare data cand depunetzi :X )

eu am sa depun fac un efort mno ca nu mor .. dar daca vad ca lumea nu se implica si nu doneaza .. no offence am sa incetez si eu :P ...

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #40 : Septembrie 17, 2009, 22:53:27 »
eu am sa depun fac un efort mno ca nu mor .. dar daca vad ca lumea nu se implica si nu doneaza .. no offence am sa incetez si eu :P ...

lojik lazy ca dak nu se baga lumea, oprim chestia asta :D ... xcum cei care vor incerca sa ajute, vor avea beneficii p viitor  :D :X:X