Autor Subiect: Hai sa ajutam pentru organizarea altor concursuri mari pe viitor  (Citit de 9486 ori)

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Ok deci ... voi posta un cont de la BCR plus printscreen'uri ale contului si ale tranzactziilor pana in ziua de astazi. Contul este 0 , cu 0 tranzactzii. Putetzi transfera in acest cont orice suma doritzi. Am facut inainte de verti un calcul si la 40 RON de persoana pe luna, adik 10 RON/saptamana, sa zicem ca depun 30 de persoana pe luna, se stran 14400 RON intr'un an, adik 144 de milioane, adik 3500 de euro :D. suma cu care putem organiza un event destul de mare zic eu ;)) :D ... acum totul depinde de voi, dak vreti sa transferati bani in cont, si cat vretzi sa transferati, dak gasitzi pe cnv care sa sponsorizeze, sau etc. :X. Eu voi incerca sa va ajut cat pot, da' de unul singur nu prea mai am putere :"> :X:X:X deci rog sprijin din partea voastra dak vretzi :X:X:X

Numar cont : RO26RNCB0096067200210001

Va rog pe toti cei care veti depune bani in cont sa pastratzi mereu chitantzele de la banca , ca sa nu existe discutii ulterioare :D ... xcum yo voi posta pe forum, o data pe saptamana sau la 2 sau la luna, depinde de voi cum vretzi, extrase de cont si tot :X:X:X >:D< :*:*:* ca sa nu zicetzi ca fug cu banii :))) =))) :D :X:X:X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
Răspuns: Hai sa ajutam pentru organizarea altor concursuri mari pe viitor
« Răspuns #1 : Septembrie 12, 2009, 18:42:12 »
baieti eu zic..sa ne strangem bani ..ca ati vazut ca e frumos la vertifight si e pacat sa nu mai avem editii...propunerea mea este ca urmatorul turneu sa fie VERTIFIGHT KINGZ..turneu exclusiv pentru 2 v 2...asa cum se face si-n alte tari...doar pe o categorie...putem strange banii astia pana in iarna ? ce ziceti...?
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 764
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Septembrie 12, 2009, 18:52:09 »
ma fratilor...observi ca pana acuma...doar u cu dimmux ati vb aici dar multi dintre noi suntem cam mici:)...si nu prea avem banii nostri...asta inseamna sa apelam la parinti si cum se intampla si prin filme ei nu prea sunt de acord cu dansurile:))...dar sa ne mai dea si bani pt astea...pt cei mari care au o sursa de bani...io stiu...lucreaza sau ceva de genul...ar merge...dar noi sa cerem in fiecare sapt 10 roni...nush cum sa zic...poate putem strange si noi...dar mai greu asa...nu cred ca o sa iasa exact cum a planuit tazz...pt ca iti dai seama ca cei care nu sunt asa buni...nu cred ca vor da bani...asta este pt cei care sunt cu adevarat dotati:).....zic eu:D
Feel the vibes...and fight with the music!

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Septembrie 12, 2009, 19:00:06 »
Fish are mare dreptate...Noua ne vine cam greu...Noi abia facem rost de bani pt inscriere,deplasari,etc...Dar daca fac rost de bani in plus,voi castiga la vreun concurs sau la loto,depun bani fiti siguri...

...::Keep The Vibe Alive::...

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Septembrie 12, 2009, 19:04:04 »
mai intervine si treaba asta ca dak nu esti foarte bun...nu castigi niciodata nik...si bagi bani acolo...cam iesi in pierdere..nu?:D

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Septembrie 12, 2009, 19:06:53 »
Corect din nou...macar dak bagam bani,sa numai platiom taxe de inscriere sau stiu eu ce...zic k asa ar fi corect si pt noi...

...::Keep The Vibe Alive::...

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Septembrie 12, 2009, 19:17:13 »
plus transportul...noi ca suntem la 57 Km de Buzau dam 140 dus intors dar ceilalti...

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Septembrie 12, 2009, 19:35:30 »
@ FISH shi Kanabys ... va datzi seama ca din banii care se strang or sa se dea shi premii ;), deci nu cred ca se va mai plati inscrierea, asta ar fi prima problema, a 2-a nu tre neaparat sa le zicetzi parintzilor pentru ce sunt banii. mai ales ca incepe scoala : "mama da'mi shi mie 10 lei sa am la scoala, sau 5 lei" din banii aia putetzi sa punetzi 1 leu deoparte in fiecare zi :D:P , nu cred ca este greu :D ... a treia problema, nu trebuie sa fii neaparat bun ca sa dai bani ;) sau ca sa participi, prin participari capetzi experientza ;) ... uita'te la bambo ce a putut sa faca la vertifight, semifinale din prima participare ;) :D ... dak mai sunt nelamuriri va astept :D
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Septembrie 12, 2009, 19:53:45 »
dc ma mira faptul ca nu mai vorbeste nimeni aici:)....

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Septembrie 12, 2009, 20:10:38 »
dc ma mira faptul ca nu mai vorbeste nimeni aici:)....

NUSTH  probabil sunt obositzi dupa vertifight :))) :D =)))) :D ... tre sa vorbeasca lumea sa'shi spuna punctul de vedere, dak sunt de acord cu acest lucru sau nu :D

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Septembrie 12, 2009, 20:51:45 »
ce ar fi de zis??? inafara ca ideea e foarte buna nu mai am ce zice decat sa ma gandesc de unde pot sa fac niste bani:D:))
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Septembrie 12, 2009, 20:57:42 »
vreau sa mentionez k eu nu am zis ca ideea nu e buna...

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Septembrie 12, 2009, 22:09:51 »
da...buna ideea....fish si kanabys au dreptate....dar totul este in avantajul nostru.... ;) ;)  cel mai bine ar fi cred sa incepem fiecare sa strangem bani...si kand se strang mai multi sai depunem in acel cont....nush cati vor face asta dar sa speram ca or sa fie cat mai multi... ;)

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Septembrie 12, 2009, 23:27:33 »
da...buna ideea....fish si kanabys au dreptate....dar totul este in avantajul nostru.... ;) ;)  cel mai bine ar fi cred sa incepem fiecare sa strangem bani...si kand se strang mai multi sai depunem in acel cont....nush cati vor face asta dar sa speram ca or sa fie cat mai multi... ;)

cei care vor depune bani vor avea avantaje fatza de restu' ... de ex. neplata inscrierii la concursuri organizate din banii respectivi, neplata anumitor deplasari ( deoarece vreau sa facem sesion'uri de electro ), intalniri ( platite celor care depun bani ), gen un week'end la munte shi etc., tot ajea ... dak se vor strange acei bani eu zic ca nu e mult o suma de 300 - 400 de euro sa inchiriez o cabana la munte pe un week'end iarna, unde sa ne intalnim totzi :D :"> poate chiar sa facem revelionul acolo, si etc. :D ... in concluzie cei care vor depune bani vor fi in avantaj. D asta v'am zis sa pastratzi biletele alea sau c drq va dau aia d la banca cand depunetzi bani :X ... ca sa vedem cn pune si cn nu :D :X:X:X

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 12, 2009, 23:33:15 »
oo da ...ar fi super sa facem revelionul de anu asta toti undeva la munte.....ar fi kiar de vis....dak mai aduci vorba de ceva avantaje kiar cred ca o sa se implice lumea... ;) ;) ...kiar ai zzis bn ce ai zis tazz ..sa speram k se vor implika cat mai multi...kiar dak unii nu au situatie financiara deosebita...dak se strang bani...ii luam si pe ei... ;) ;) ;).. ;) ;)