Autor Subiect: Rezultate Vertifight Romania si pareri after event  (Citit de 6020 ori)

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Rezultate Vertifight Romania si pareri after event
« : Septembrie 11, 2009, 20:49:46 »
1 vs 1

1. Dimmux
2. Tecktudy
3. Morfeo & BamboTeck

2 vs 2

1. Crizza & Tecktonel
2. Dimmux & Dectra
3. Copkilu & Morfeo ; Nebunelly & Albert

Royal Battle

1. Dimmux
2. Tecktudy
3. Crizza

acum postatzi pareri sincere despre cum a ieshit event'ul ... tzin sa imi cer scuze din start pentru anumite prostioare facute de mhe sau de elciu la pupitrul Dj'ului ... :| ... eram super super obosit ... :| ... recunosc, au fost cateva gresheli, da' xce om mai gresheshte , parerea mea. Ink cv , sper sa nu facetzi spam p subiectul asta, si sa nu aud comentarii de genu : "Frate melodiile au fost de kkt si etc.". Melodiile au fost postate pe forum dinainte de concurs cu 1 saptamana aproape, aveatzi tot timpul sa le luatzi shi sa le ascultatzi :D . Xcum la urmatorul event o sa facem in felul urmator: Fiecare va trimite o melodie , sau vom deschide un subiect p forum, si fiecare va zice nume de melodii, si pasaje din aceea melodie care merg la battle'uri :D . Gen Melodia X de la minutul 0:40 la 2:23. Xcum multumesc din suflet celor care m'au sprijinit si ajutat , in special lu' gebe :X:X:X >:D< care m'a ajutat cu sistemu, grupele, si care a facut afisul si diplomele cap coada :X:X:X. Ms ink o data :X
« Ultima Modificare: Septembrie 11, 2009, 23:30:41 de Liltazz »
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
Răspuns: Rezultate Vertifight Romania si pareri after event
« Răspuns #1 : Septembrie 11, 2009, 21:04:18 »
felicitari lui dimmux pentru ce a facut ...bestial :-X :-X dar si lui tecktudy care a fost meserias ....si pentru bamboteck care a fost surpriza serii :-X :-X....ceilalti care miau mai placut...Nebunelly ,celzidor,  Albert  , Ryukin , Dektra , Kanabys, Dektra, morfeo... eu am fost praf dar orikum nu regret k am participat am avut multe de invatat... ;) ;)

faza serii....a fost desigur cea a lui Crizza & Tecktonel :-X :-X

felicitari si juriului pentru corectitudine..gebe ariel si cretzu...si lui tazz elciu.... a fost super tare ce mai....a fost vertifight :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 764
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Septembrie 11, 2009, 22:02:00 »
felicitari tuturor care au participat de la cel mai slab pana la dimmux:))..cu ocazia asta am vazut si eu care sunt cu adevarat buni...nu numai la dans dar si la felul de-a fi...cel mai mult mi-a placut de some elctro dudes...pacat ca ne-au batut la 2v2:))...asta e...poate data viitore:).....deasemenea multumim si lui tazz...pt tot ce a facut...ce sa mai zic...ne intalnim la urmatoare editie:)...bft la gesturi vorba lui tecktonel:))))
Feel the vibes...and fight with the music!

n3bun3LLy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 346
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Septembrie 11, 2009, 22:49:38 »
A fost frumos.. Toata lumea a fost de treaba.. M`am distrat de minune.. La mai multe Vertifight`uri !

*Multumim celor care au zis ca le`am placut.

*Mult succes in continuare!

* "Pana vara viitoare o sa fim mai buni ca rusii" vorba lu` Ryukin (se referea la noi TOTI)
SOME ELECTRO DUDES ~~ nebuneLLy

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Septembrie 11, 2009, 23:06:13 »
mi-a placut foarte mult ce am vazut aseara chiar surprins (moaaamaaaa:X:X:X:X:):O si ma simt excelent cand vad asa ceva...deci romania are dansatori foarte buni :X:X

Dimmux excelent :X:X felicitari:*
RESPECT la toata lumea buna ;)

Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

AlberT

• Membru senior
  • Mesaje postate: 304
  • Some Electro Dudes ~ Albert
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Septembrie 11, 2009, 23:16:08 »
super seara ! :X ne'am distrat , foarte de treaba toata lumea , m'am simtit bine ! :>

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #6 : Septembrie 11, 2009, 23:34:56 »
impresionanta evolutie a tuturor. vreau sa spun bravo tuturor care au participat si sa se tina de treaba,pentru ca lucrurile vad ca incep sa se schimbe in bine,in sfarsit

toata lumea isi da seama ca data viitoare,la urmatorul concurs vor fi din nou alte surprize care vor fi "condimentul" acelei nopti.

eu unul de azi voi incepe antrenamente serioase,odata ce voi ati demonstrat ca PUTEM.. si de ce nu,sa va asteptati la multe data viitoare
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

MorFeo

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 30
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Septembrie 12, 2009, 00:26:35 »
Belea...:>...am un chef acum de dans8->...data viitoare o  sa fie RUPERE:))

Felicitari lui Dimmux care pur si simplu a facut diferenta din toate punctele de vedere

app...Albert , Nebunelly , Ryukin , Bamboteck===BELEA...multa bft in continuare:D

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Septembrie 12, 2009, 09:15:03 »
Felicitari tuturor : Dimmux,Tektudy,Morfeo,mai ales Bamboteck...De asemenea cei din Some electro dudes au fost facut show...La 2v2 Tecktonel q Crizza au fost senzatie si nici Fish nu a dansat rau...Felicitari inca o data si mult succes in continuare!!! :*:*:*

Sper k data viitoare sa fac si eu o impresie buna si sa nu ma mai intalnesc cu persoane de etnie... :(
« Ultima Modificare: Septembrie 12, 2009, 09:37:42 de Kanabys »

...::Keep The Vibe Alive::...

Ryuu

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 96
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Septembrie 12, 2009, 10:55:20 »
ms tuturor pt aprecieri , si in numele echipei :)...a fost super, ne bucuram ca am facut impresie buna si felicitari tuturor :X

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #10 : Septembrie 12, 2009, 12:47:16 »
Felicitari tuturor,fara exceptie care au participat ,lui tazz ;;),si a colegilor mei din juriu.
A fost o seara foarte tare si a fost concursul cu cel mai inalta calitate a dansului de pana acuma.
Se vede,avem potential si putem recupera avansul care il au rusii fata de noi.

Oricum,m-am bucurat ca am ajuns sa va stiu pe toti(cu mici exceptii:cei care nu au putut sa ajunga).

In final vreau sa zic ca sincer abia astept sa ne revedem la urmatorul concurs si nu numai. :D

Bafta la antrenamente
V-am pupat  :-*

PS: daca aveti ceva obiectii la deciziile juriului va rog sa mi va adresati  :)
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

bamboteck

• Bambish
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 837
  • KTVA
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Septembrie 12, 2009, 14:30:47 »
ms tuturor pt aprecieri...mam simtit foarte bn la acest concurs ...si nu credeam k pot sa ajung asa departe tinand cont k e primu meu concurs la care particip...felicitari la toti care au participat la cel mai important cancurs din Romania "verti"....s tin sa le multumesc juriului pt corectitudinea cu care ne-au apreciat(cu tot respectu pentru ei)....s multumim lui tazz desigur...felicitari inca o data la toata lumea
...:::ElectroDance:::...

bamboteck

• Bambish
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 837
  • KTVA
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Septembrie 12, 2009, 14:31:54 »
ma bucur k am putut sa fac o impresie buna
ms inca o data tuturor.... >:D<
...:::ElectroDance:::...

tektudy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 151
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Septembrie 12, 2009, 15:11:39 »
dimmux a dovedit ca este cel mai bun dansator din tara, orikum unii probabil stiau si inainte, eu ma bucur ca am ajuns pana in finala(probabil nu se astepta nimeni)......dimmux a fost o placere sa dau battle cu tine, esti nemaipomenit, sper sa ne mai intalnim ;))..........nebunelly, morfeo,albert, ryukin si bambooteck au fost criminali........felicitari pentru organizare si de abia astept sa ne revedem la urmatorul concurs

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 12, 2009, 16:29:29 »
va multumesc tuturor...pentru aprecieri...tektudy,de asemenea pt mine a fost o onoare sa dau battle cu tine,felicitari tuturor...toti au fost foarte buni si au demonstrat ca romania este o natiune puternica in ceea ce inseamna electro dance,indiferent ce vor spune strainii despre noi,cei care am fost acolo am vazut ca-n battle cu romanu' nu-i de gluma...daca nu te bate...la dans..te bate cu pumnii :P

a fost o seara perfecta...juriul impecabil..va multumesc tuturor!!!
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA