Autor Subiect: 10 Septembrie Buzau NTC 2  (Citit de 4924 ori)

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: 10 Septembrie Buzau NTC 2
« Răspuns #75 : August 29, 2009, 22:56:23 »
Lasam certurile si tot ... cn are nelamuriri sau cv tecktonik_event sau bboy_tazz_csc sau PM si vorbim ... pentru toate nelamuririle si toate inconvenientele si tot, vorbitzi cu mhe ... lasand chestiile astea mai departe va anuntz un lucru zic eu bun ...
NTC 2 va fi prezentat peste hotare cu numele de Vertifight ... deci cn cashtiga la NTC 2 va fi cunoscut ca si cashtigatorul Vertifght 1 ROmania :D :X:X:X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

MorFeo

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 30
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #76 : August 31, 2009, 10:58:00 »
va spun ceva sigur , Braila nu participa la crew...;)...asa ca lasam categoria asta deoparte...si app nu cred ca trebuie sa ne rugam de cineva sa vina , li se urca la cap;)!!!!

dev0n

• Membru senior
  • Mesaje postate: 152
    • Yahoo Instant Messenger - trybal_hellboy
    • Vezi Profilul
    • KRYSTALIS ELECTRO DANCE CREW
    • Adresa de email
« Răspuns #77 : August 31, 2009, 14:18:13 »
Frate decizia este a organizatorului , adik a mea ... din moment ce am zis o chestie, ajea ramane ... ca la verti dak te duci nu ii zici lu' youval bha baga'l p ala in juriu ... eu am vb cu fiecare concurent in parte shi au cam strambat din nas cand au auzit ca e inferno in juriu ... DECIZIA ESTE FINALA SHI IREVOCABILA !!! ajea ca nu va mai certatzi atat , numai facetzi atat tamtam ... concentratzi'va pe antrenamente shi pe inscrieri ;) cei care nu au facut'o ... shi devon , dak noi suntem papagali, voi ce suntetzi ... in primu' rand ar trebui sa ma respectzi pt c am facut pt comunitatea asta ;) ... ca dak nu eram yo , cred ca shi acum dansatzi numai prin discoteci shi atat ;) ... nu uita ca yo am inceput sa promovez tecku la nivel de concurs ... shi dak tot zici uh ca suntetzi ajea mari shi tari venitzi frate la ntc shi demonstratzi ce putetzi ... la 1 vs 1 , la 2 vs 2 , la royal battle ... ca la crew nu s'a bagat decat o trupa din braila shi atat ... shi s'ar potea sa nu'l mai tzin ... eu pun pariu cu uh shi cu ingamfarea ta ca in maxim 1 luna de zile fac coregrafie de teck, cu colegii mei de trupa ( street shi break ), cu care am fi mult peste voi ... ajea ca tzine'tzi insultele pt uh shi pt colegii tai, sau pt cn itzi permite sa'l insultzi ;) ... yo unu nu'tzi permit

Auzi aici ba expertule ,
1 :  nu te mai lauda cu chestii de genu "yo am inceput sa promovez tecku la nivel de concurs"  - din start lai promovat dupa cum a vrut muschiul tau , dreptatea a fost 0

2 : Este doar parerea ta ca dansam numai prin discoteci  , daca nu erai tu , facea altu asa ca stai pe burta

3 : Apucate cu trupa ta si danseaza inca 10 ani si nu vei fi ca noi , la noi o coregrafie se pune la punct in max o saptamana pt cei care nu stiau , asa ca stfu

4 : "shi devon , dak noi suntem papagali, voi ce suntetzi ." , deci daca se facea totul cum trebuia , nu iti auzeai asemenea vorbe de la mine , dar nu ai facuto si pe noi cei care participam ne derajeaza mai mult decat nepasarea ta

5 : Cu asta am spus tot si nu voi mai da replici acestui topic , •
http://www.krystalis.tk
http://www.myspace.com/525854869
http://krystaliscrew.wordpress.com/
krystalis_romania@yahoo.com

••••| KRYSTALIS ELECTRO DANCE |•••••

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #78 : August 31, 2009, 14:24:33 »

Auzi aici ba expertule ,
1 :  nu te mai lauda cu chestii de genu "yo am inceput sa promovez tecku la nivel de concurs"  - din start lai promovat dupa cum a vrut muschiul tau , dreptatea a fost 0

2 : Este doar parerea ta ca dansam numai prin discoteci  , daca nu erai tu , facea altu asa ca stai pe burta

3 : Apucate cu trupa ta si danseaza inca 10 ani si nu vei fi ca noi , la noi o coregrafie se pune la punct in max o saptamana pt cei care nu stiau , asa ca stfu

4 : "shi devon , dak noi suntem papagali, voi ce suntetzi ." , deci daca se facea totul cum trebuia , nu iti auzeai asemenea vorbe de la mine , dar nu ai facuto si pe noi cei care participam ne derajeaza mai mult decat nepasarea ta

5 : Cu asta am spus tot si nu voi mai da replici acestui topic , •

bwey asta ... deci dreptatea a fost 100 % , nu 0 ;) pt ca la primul concurs nu a fost avantajat nm ;) ... nu cunosteam pe nm ajea ca taci dak nu ai fost ... voi facetzi o coregrafie intr'o saptamana , noi facem coregrafie in 2 ore :)))) =)))) cei de la ESC shtiu ;)) :)))) =))) ... dak atzi fi dansatori adevaratzi atzi participa la xce concurs indiferent de juriu ;)
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

InFeRn0

• Membru senior
  • Mesaje postate: 264
    • Yahoo Instant Messenger - atudosier@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #79 : August 31, 2009, 14:28:13 »
Terminati cu asta,discutati in privat daca aveti ceva de discutat!
electro dance has no rules, its underground culture

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #80 : August 31, 2009, 14:57:38 »
deci vad ca toata lumea a incheiat mai putin devon..cum e obisnuit el sa dea cu gura aia mare
deci devon, te rog frumos sa termini cu vorbele astea aiurea, noi am castigat PE MERIT...observ ca nu incetezi sa ne ataci ! dute baiatule si impuscate si daca nu iti convine cv nu veni la noi cu povesti , tu nici nu ai fost la ntc sa sti ce sa intamplat, da dupa cate ai demonstrat iti place sa inventezi si sa te legi de orice 8->
la ntc nu ne cunosteam nici macar dansatorii intre noi...nu zic de tazz care nici macar nu danseaza electro ;)
...si da probabil ar fi facut pana la urma cnv un concurs,dar cand l`ar fi facut? primu` pas a fost facut de tazz...care nici macar nu danseaza electro..asa ca ar trebui sa ii multumiti , nu sa ii scoateti ochii  ;)
. In2Electro .

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #81 : August 31, 2009, 15:03:18 »
ok,enough
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff