Frate decizia este a organizatorului , adik a mea ... din moment ce am zis o chestie, ajea ramane ... ca la verti dak te duci nu ii zici lu' youval bha baga'l p ala in juriu ... eu am vb cu fiecare concurent in parte shi au cam strambat din nas cand au auzit ca e inferno in juriu ... DECIZIA ESTE FINALA SHI IREVOCABILA !!! ajea ca nu va mai certatzi atat , numai facetzi atat tamtam ... concentratzi'va pe antrenamente shi pe inscrieri cei care nu au facut'o ... shi devon , dak noi suntem papagali, voi ce suntetzi ... in primu' rand ar trebui sa ma respectzi pt c am facut pt comunitatea asta ... ca dak nu eram yo , cred ca shi acum dansatzi numai prin discoteci shi atat ... nu uita ca yo am inceput sa promovez tecku la nivel de concurs ... shi dak tot zici uh ca suntetzi ajea mari shi tari venitzi frate la ntc shi demonstratzi ce putetzi ... la 1 vs 1 , la 2 vs 2 , la royal battle ... ca la crew nu s'a bagat decat o trupa din braila shi atat ... shi s'ar potea sa nu'l mai tzin ... eu pun pariu cu uh shi cu ingamfarea ta ca in maxim 1 luna de zile fac coregrafie de teck, cu colegii mei de trupa ( street shi break ), cu care am fi mult peste voi ... ajea ca tzine'tzi insultele pt uh shi pt colegii tai, sau pt cn itzi permite sa'l insultzi ... yo unu nu'tzi permit
Auzi aici ba expertule , 1 : nu te mai lauda cu chestii de genu "yo am inceput sa promovez tecku la nivel de concurs" - din start lai promovat dupa cum a vrut muschiul tau , dreptatea a fost 0 2 : Este doar parerea ta ca dansam numai prin discoteci , daca nu erai tu , facea altu asa ca stai pe burta3 : Apucate cu trupa ta si danseaza inca 10 ani si nu vei fi ca noi , la noi o coregrafie se pune la punct in max o saptamana pt cei care nu stiau , asa ca stfu4 : "shi devon , dak noi suntem papagali, voi ce suntetzi ." , deci daca se facea totul cum trebuia , nu iti auzeai asemenea vorbe de la mine , dar nu ai facuto si pe noi cei care participam ne derajeaza mai mult decat nepasarea ta5 : Cu asta am spus tot si nu voi mai da replici acestui topic , •