Autor Subiect: 10 Septembrie Buzau NTC 2  (Citit de 4924 ori)

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
10 Septembrie Buzau NTC 2
« : August 19, 2009, 00:11:20 »
National Tecktonik Contest
Editia a II-a Buzau
Data : 10 Septembrie
Juriu : Ariel ( Galati )
Gebe ( Cluj )
Radu ( Buzau )
Dj & Mc : Lil' tazz
Premii : TBA ( speram sa dam premii mai mari decat la NTC 1, asta depinde de voi, catzi va inscrietzi )
Taxa de participare : 10 RON / persoana pentru fiecare categorie. ( Banii se vor trimite la fel ca la NTC 1, prin posta, mandat postal ca sa nu existe nelamuriri sau obiectii ulterioare, va voi trimite eu la fiecare mail cu toate datele pentru trimiterea banilor dupa ce se vor termina inscrierile )

Categorii de concurs :

1 vs 1 ( grupe si sistem piramidal )
Vor fi 4 grupe a cate 4 membrii ... adik 16 participantzi.Grupele vor fi facute de organizatori, iar battle'urile la fel pentru a nu ajunge in situatzia ca 2 membrii ai unei grupe sa se intalneasca imediat dupa grupe, in cel mai rau caz se vor intalni in semifinale sau finala ( Va fi transparenta totala, se vor spune dinainte grupele, si battle'urile care vor fi, gen cashtigatorul din grupa 1 cu pierzatorul din grupa 2 shi etc.). Concurentii vor primii cate un punctaj dupa fiecare battle din grupe astfel : Victorie - 3 pct, Egal - 2 pct, Infrangere - 1 pct. La sfarshitul celor 3 battle'uri din grupe se va face punctajul final al fiecarui participant iar primii doi din fiecare grupa se vor califica mai departe.

2 vs 2 ( sistem piramidal )
La fel cum a fost la NTC 1

Crew vs Crew ( ShowCase shi sistem piramidal )
La fel ca la NTC 1

1 vs 1 Survival Battle ( 7 to smoke )
8 participantzi.Cei 8 vor trage nijte biletele la sorti cu numere de la 1 la 8. Numarul 1 va trece in partea dreapta iar restu 7 vor sta in partea stanga ( sau invers ). Va incepe battle'ul numarul 1 cu numarul 2, sa zicem ca o sa cashtige numarul 1, va da battle cu numarul 3, cashtiga tot 1, da battle cu numarul 4, si tot ajea presupunem ca o sa cashtige tot pana la ultimul battle cand se intalneshte cu numarul 8, daca numarul 8 va cashtiga battle'ul va fi declarat cashtigatorul final. Jtyu ca vi se pare aiurea da' acest gen de battle arata cat de mult rezistatzi ... va spun din proprie experienta ( street shi break ) nu a fost nimeni care sa reziste de la inceput la sfarshit.

1 vs 1 Royal Battle
Nu exista un numar fix de participantzi. Numarul minim este de 6 participantzi . Se va face un circle sau un semicerc, vor trage la sortzi ordinea de intrare. Se va intra p rand, cate 1. Este un battle de genu uh impotriva tuturor. La sfarshit dupa ultimul concurent se vor alege 4 din cei mai buni shi vor mai face un Royal Battle intre ei, iar dupa aceea se va desemna cashtigatorul Royal Battle'ului.

E-girlz Battle ( 1 vs 1 sistem piramidal fete )

Numar de intrari :

1 vs 1 ( grupe si sistem piramidal ) - 2 intrari de om
2 vs 2 ( sistem piramidal ) - 2 intrari de cuplu ( se accepta rutinuri, sincroane, etc., sau pot intra pe rand 1 cu 1 ), rutin = sincron in 2 dupa care ramane 1 singur pe scena shi danseaza, sincron = sincron in 2 cap coada d la inceputul intrarii pana la sfarshit.
Crew vs Crew - 1 intrare de om, plus obligatoriu 2 sincroane cap coada in battle + showcase
1 vs 1 Survival battle - 1 intrare de om
1 vs 1 Royal battle - 1 intrare de om
E-girlz Battle - 2 intrari de om

IMPORTANT !!! Durata intrarii : 30 - 40 de sec maxim. In timpul battle'ului putetzi sa facetzi orice numai sa nu va atingetzi adversarul. Daca va atingetzi adversarul cu intentzie vetzi fi descalificatzi !!!

pentru mai multe detalii pentru inscriere www.NTC2.forumz.ro
« Ultima Modificare: August 29, 2009, 00:32:23 de Liltazz »
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: 10 Septembrie Buzau NTC 2
« Răspuns #1 : August 19, 2009, 00:22:28 »
Pentru cazare contact mhe ... Hotel PROMOE :))))))))) =)))))))))))))))))))) ieftin si frumos :)))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : August 19, 2009, 00:47:05 »
vezi ca acolo o sa fac eu rezervare :P =))
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #3 : August 19, 2009, 00:52:46 »
pe promoe il mutam pe pres.np
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #4 : August 19, 2009, 08:35:27 »
da... deci speram sa nu se mai anuleze nimic,ca in rest este f bine. succes la toti
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1465
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : August 19, 2009, 09:56:13 »
Sper sa fie cva sigur de data asta...

...::Keep The Vibe Alive::...

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : August 19, 2009, 10:48:03 »
Totul este foarte sigur ... m'am riscat sa'l organizez pt ca v'am promis d atat timp ca'l fac shi tot l'am amanat din lipsa fondurilor ... nici acum nu sunt bani deloc ... da' dak tot am promis ca'l fac ... il fac :D :P ... premiile vor fi formate momentan din banii de inscriere ... dak voi mai face rost shi d altzi bani in afara de inscrieri vor fi premii mai mari :D ... da' d tzinut se tzine sigur :X

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : August 19, 2009, 12:50:12 »
ee pana la urma...akum nu mai sunt asa de importanti banii...important ca se organizeaza..... ;)   bn  ma tazzz  m...ma gandeam k ai uiutat

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : August 19, 2009, 14:14:49 »
   am facut altu..pe cel vechi va fi gata maine

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : August 20, 2009, 00:06:41 »
o intrebare
daca ma bag doar yo la e-girlz si nu am cu cn sa concurez ma bagi la baieti :)?
. In2Electro .

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : August 20, 2009, 00:08:07 »
aaa si apropo de cazare :D
. In2Electro .

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : August 20, 2009, 00:34:29 »
o intrebare
daca ma bag doar yo la e-girlz si nu am cu cn sa concurez ma bagi la baieti :)?

dap, te bag la baietzi ... da' s'a bagat deja o fata ( deedee ) la e-girlz :D:P ... acum depinde de decizia voastra daca se va tine e-girlz sau vreti sa va bagati in grupe cu baietii :D ... cat despre cazare zi'mi ce vrei sa stii si iti voi spune :D :X

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : August 20, 2009, 00:43:33 »
adica sa vin la buzau pt 1 battle cu deedee :)) ?
pai..daca nu se mai baga cel putin 1 fata ( nu zic 2 k deja e prea mult;)) ) eu zic sa renunti la e-girlz k nu o sa vin la buzau pt 1 battle..cel putin la baieti e cu grupe si am minim 2 battle :))
. In2Electro .

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : August 20, 2009, 00:54:59 »
adica sa vin la buzau pt 1 battle cu deedee :)) ?
pai..daca nu se mai baga cel putin 1 fata ( nu zic 2 k deja e prea mult;)) ) eu zic sa renunti la e-girlz k nu o sa vin la buzau pt 1 battle..cel putin la baieti e cu grupe si am minim 2 battle :))

poy xcum stai calma ca xce ar fi o sa fac in ajea fel inkt sa fie bn ... daca pana in momentul cand voi face grupele nu se vor inscrie cel potzin 4 fete ( sa zicem ca am avut semifinala si finala ) veti participa in grupe cu baietii :*:*:*

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #14 : August 20, 2009, 12:31:19 »
pai,zic eu sa nu renuntati la faza cu e-girlz,dar sa intre si la baieti,ca nu cred ca e asa mare deranj 1 battle  :)
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff