Autor Subiect: Tecktonik Party @ Kristal Glam Club, 24 mai 2008  (Citit de 2565 ori)

roberto_tck

• Vizitator
« Răspuns #15 : Mai 25, 2008, 13:34:23 »
de ce-i drept dj-ul s-a axat mult pe minimal ... in fine  cine stie sa se distreze se distreaza oricum  pt prima data  zik  k a fost ok ... i wait ....next party :D

deedee_lolic

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Mai 29, 2008, 19:51:41 »
evenimentul tck din kristal s-a axat mai mult pe minimal, pt ca asta se cere acum la noi si pt ca ar fi prea mult pt publicul din romania sa asculte electro asa de mult dintr-o data. cine a fost in kristal, cred ca a obs ca in clipa in care au urcat dansatorii, absolut toata lumea s-a oprit din dansat sa se uite la ei :) si asta pt ca nu au mai vazut asa ceva. ganditi-va ca voi sunteti fani ai tck, ca stiti despre ce este vorba, dar pt cineva care nu a auzit asa ceva si nici nu a vazut, este mai greu sa se acomodeze.
stiu asta, pt ca eu am organizat petrecerea si pt ca ne-am gandit(toti cei din organizare) ca nu trebuie sa introducem asta brusc, ci treptat...
in fine,daca aveti vreo idee sau vreo sugestie, puteti sa scrieti aici.
urmatoarea petrecere tecktonik va avea loc tot in kristal, pe 14 iunie :)

roberto_tck

• Vizitator
« Răspuns #17 : Mai 30, 2008, 10:50:49 »
da dar am observat k au inceput sa se duk catre electro  ::) :o uni lasand minimalul  bn .... nu de tot  ::) ;D...