Autor Subiect: Concurs International  (Citit de 1597 ori)

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
Concurs International
« : Iulie 02, 2009, 23:19:14 »
Ce parere aveti de un eventual concurs international organizat in Romania?Un campionat pe natiuni( eventual balcanic) si 1 v 1??   astept pareri
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

stiny

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 93
  • VPM!
    • Yahoo Instant Messenger - music_junkz
    • Vezi Profilul
Răspuns: Concurs International
« Răspuns #1 : Iulie 02, 2009, 23:21:23 »
fff buna ideea.....numa trebe contribuit fiecare cu cva

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iulie 03, 2009, 01:40:20 »
Este foarte greu sa organizezi ajea cv , da' nu e imposibil ... am putea sa facem un Vertifight Balkanz ( Calificari din zona balcanilor, pentru Vertifight ) :D Romania nu participa deoarece se califica automat :P :D
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #3 : Iulie 03, 2009, 01:46:02 »
dupa cum i-am spus si lu dimmux,este o idee buna,dar o sa trebuiasca sa muncim foarte mult pentru realizarea acestei idei:) propuneri.. pareri?
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Iulie 03, 2009, 02:32:00 »
pai la tine ma gandeam tazz ,la faza asta ,cva prin care sa promovam imaginea dansului electro din Romania,iar daca am invita si trupe din Ungaria,Serbia,Rusia chiar ar fi super tare si mai ales un concurs 1 v 1 ar fi foaaarte interesant imaginati-va battle kristal vs sam zakharoff ;D ,iar concursul nu se poate numi vertifight deoarece trebuie sa cumparam licenta de nume care este 500 euro :P   asteptam pareri sugestii..
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Iulie 03, 2009, 09:10:35 »
ideea este foarte buna , si sunt sigur ca se poate realiza...am incredere in tazz pt k este bun organizator....va dati seama k sunt foarte multe lucruri care trebuiesc puse la punct, cum ar fii cazarea concurentilor, asigurarea transportului lor, un om care sa fie in permanenta de ajutor concurentilor sau grupului de concurenti din afara, plus sponsori, locatie si multe altele.. resurse finaciare destul de multe...dak ne oragnizam cu totii si il ajutam pe tazz cred ca putem face ceva calumea...se pare ca avem idei multe dar nu punem nimic in aplicare din pacate....
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

lazy

• Vizitator
« Răspuns #6 : Iulie 04, 2009, 13:31:52 »
este foarte mult de lucru ...  sa ai ca partener pe mtv ar fi excelent deoarece cre ca in fiecare tara e mtv :P

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Iulie 05, 2009, 06:53:34 »
m'atzi  totzi cu mtv'u shi utv'u shi etc. c drq ma suferitzi d televiziune in halu asta ??? ... nu auzi p nm hai frate sa facem rost d bani ca sa iasa bn, hai frate sa gasim doi trei sponsori care sa ne dea banii de care avem nevoie pentru o buna organizare ... pe totzi va aud, tre sa vorbim la mtv , ce plm frate va dau aia bani ??? nup, aia doar va dau la tv ... dak va dau la tv credetzi ca vin bani ??? nu vin, va zic din proprie experientza ;)) :D :P , m'am saturat de prezentza la emisiuni tv :D sincer, shi degeaba ;)) ... yo zic sa va canalizatzi energia spre sponsori ... eu am vorbit shi cu dimmux shi avem nevoie in jur de 3000 - 4000 de euro ... 1000 - 1500 de euro premii plus biletele cashtigatorilor pentru mondiale ( am uitat sa spun tema concursului ... calificari pentru vertifight din zona balcanilor ... Romania nu participa deoarece se va califica automat in urma a NTC'ului 3 :P care va fi la anu ;)) :D ), revenind la bani, ne mai tre 1000 de euro pt juriu, ca vreau sa aducem juriu din afara tzarii, shi intre 500 shi 1500 de euro tot ce tzine de publicitate shi reclame, afishe , flyere, ne trebuiesc destul de multe afise, ne trebuie cate un om cel potzin in fiecare orash pentru a pune afise , macar 20 - 30 de afise pe orash, plus multa multa reclama pe net, shi dak va ieshi bn shi va veni multa lume va zic yo ca a doua oara vine MTV'ul la voi sa va roage sa prezentatzi cv pt ei sau sa le oferitzi exclusivitate shi sa va shi plateasca pt aceasta exclusivitate ;)) :D:P ... no offence pt nm :P :D
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Iulie 05, 2009, 12:42:12 »
bn zici....fapte nu vorbe... ;)

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Iulie 05, 2009, 13:20:03 »
dak iti faci publicitate la unele din posturile mentionate...o sa auda lumea, o sa iti vina lumea la concurs si castigi pe partea asta...
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Iulie 05, 2009, 16:03:33 »
dak iti faci publicitate la unele din posturile mentionate...o sa auda lumea, o sa iti vina lumea la concurs si castigi pe partea asta...

prea putzini vin din ce vad la tv ... shi sunt nijte bani virtuali, pentru ca nu shtii cata lume vine pana in momentul concursului, ne tre banii inainte de concurs ca sa putem sa facem tot ceea ce avem nevoie ca sa iasa bn :D ...

GeoxTeck sa intrii p mhe p mess ca am nevoie d uh urgent :D

ShoBBy

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 44
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Iulie 09, 2009, 13:31:45 »
ma bag si eu sa ajut... o sa incerc sa fac un anunt la MTV:)....am pe cineva..si daca reusesc ! e bine.... cu altceva cu ce va pot ajuta o sa o fac :) uitati id meu ! cristianoo4u

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Iulie 10, 2009, 07:48:36 »
Multzumim shobby , eu tzi'am dat add, cand o sa fie nevoie sa ne apucam de promovare shi etc. o sa te anuntzam :*:*:*

ShoBBy

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 44
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Iulie 10, 2009, 12:22:37 »
cu mare placere :)

Freax

• Membru senior
  • Mesaje postate: 384
    • Yahoo Instant Messenger - freax_tck
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #14 : Ianuarie 03, 2010, 22:11:23 »
foarte buna ideea..dar trebuie sa contribuim cu totii...ne trebuie banii nu gluma....eu sunt de acord..voi?Pareri???
Some Electro Dudes 4EVER