Citat din: cosmin din Iunie 25, 2009, 15:47:33nu i bini q tipete....daca ar fi aja atunci ar trebui sa se dea premiu de popularitate....si cel putin eu din cate am auzit nu prea sunt popular pe la galati....si pe acolo pe langa brasov;)stiti voi zona....dar la Buzau a fost bn cu tipete nu..?) cand tipa toata lumea pt tine..)
nu i bini q tipete....daca ar fi aja atunci ar trebui sa se dea premiu de popularitate....si cel putin eu din cate am auzit nu prea sunt popular pe la galati....si pe acolo pe langa brasov;)stiti voi zona....
Citat din: ROBECKTONIK din Iunie 25, 2009, 20:40:03Citat din: cosmin din Iunie 25, 2009, 15:47:33nu i bini q tipete....daca ar fi aja atunci ar trebui sa se dea premiu de popularitate....si cel putin eu din cate am auzit nu prea sunt popular pe la galati....si pe acolo pe langa brasov;)stiti voi zona....dar la Buzau a fost bn cu tipete nu..?) cand tipa toata lumea pt tine..)da faza e ca nu s-a dat premiu pe tipete;).....tipetele ajuta doar la....moral ,ca sa zic aja.
MULTA BAFTA TUTUROR !! sunt nerbadator...surprizele or sa fie maxime..
important este ca a iesit bine si am putut stabili membrii echipei nationale de electro dance a fost f frumos la EFC bv baieti