Autor Subiect: Propuneri de juriu pt NTC 2  (Citit de 2742 ori)

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Propuneri de juriu pt NTC 2
« : Aprilie 22, 2009, 02:20:43 »
Va rog sa postati in acest topic nume de posibile persoane care sa fie in juriu si dak aveti si un id de contact cv ca sa'i intreb daca sunt de acord ... las acest topic deschis pana pe data de 30 aprilie dupa aceea voi face un sondaj cu toti cei propusi de voi si acolo se va vota iar primii 3 sau primii 5 vor fi in juriu ... m'am gandit ca este concursul vostru shi ca voi ar trebui sa va alegeti juriul ... totodata va voi ruga la un moment dat sa'mi trimiteti melodii de tecktonik pe mail ca sa numai existe discutzii despre muzica pusa ... voi incerca sa aduc dj specializat pe tkt dak bugetul imi va permite voi aduce dj din afara tarii ... acum sa spun cateva chestii despre locatie ... poate multi dintre voi ati fost in disco tineretului in costinesti ... cv in genul ala e shi aici da' potzin mai mic :D ... ce are in plus fata de tineretului , o piscina langa ringul de dans :D, sunt 4 ecrane mari in jur de 4 m / 4 m pe care se va proiecta real time concursul, capacitate de 2500 de locuri, aer liber, acum sa vorbim despre categorii de concurs ... 1 vs 1 ( grupe si sistem piramidal ), 2 vs 2 ( sistem piramidal ) , crew vs crew ( show case shi sistem piramidal ) , 1 vs 1 ( survival battle ). Survival Battle ( 7 to smoke ) = se inscriu 8 inshi ( nu mai mult nu mai putin ), cei 8 vor trage nijte biletele la sorti cu numere de la 1 la 8. Numarul 1 va trece in partea dreapta iar restu 7 vor sta in partea stanga ( sau invers ). Va incepe battle'ul numarul 1 cu numarul 2, sa zicem ca o sa cashtige numarul 1, va da battle cu numarul 3, cashtiga tot 1, da battle cu numarul 4, si tot ajea presupunem ca o sa cashtige tot pana la ultimul battle cand se intalneshte cu numarul 8, daca numarul 8 va cashtiga battle va fi declarat cashtigatorul final. Jtyu ca vi se pare aiurea da' acest gen de battle arata cat de mult rezistatzi ... va spun din proprie experienta ( street shi break ) nu a fost nimeni care sa reziste de la inceput la sfarshit :D. Acum sa vorbim si de 1 vs 1 ( grupe si sistem piramidal ). Vor fi 4 grupe a cate 4 concurenti in grupa ( adica 16 concurenti in total ) ... se pot inscrie si mai mult de 16, da' al 17'lea trebuie sa astepte sa se mai inscrie ink 3 oameni pt a se completa inca o grupa. Cum se vor face grupele? Vor fi 4 urne, intr'o urna vor fi capii de serie 1, in urna 2 vor fi capii de serie 2 si in celelalte 2 urne vor fi outsiderii. Cum vor fi nominalizati capii de serie ? Dupa clasarea la NTC 1 la 1 vs 1, si posibila clasare la NTC 2 la 1 vs 1. Pana acum Capi de serie 1 : Cosmin ( Buzau ), Vivin ( Bucuresti ), Dimmux ( Bucuresti ) , Ariel ( Galati ); Capi de serie 2 : Promoe ( Buzau ), OldStyle ( Buzau ) si pe ceilalti doi am uitat cum ii cheama ( vor fi cei care au ajuns in sferturi de finala si au pierdut ). Bineinteles vor fi acesti capi de serie daca se vor inscrie in concurs. Se vor face urnele, se va extrage cate un nume din fiecare urna si se vor face grupele. Intr'o grupa vor fi 3 battle'uri, fiecare cu fiecare, la sfarshitul battle'urilor se va face clasamentul final iar primii 2 din grupa merg mai departe in sferturi de finala. Victoria - 3 puncte, Egalul - 2 puncte, Infrangerea - 1 punct. Sistemul piramidal il stitzi cu totzi cei care ati fost la NTC 1, extragere la sortzi 1 vs 1 cn cashtiga mere mai departe. Ce sa mai zic??? nici numai stiu, deja cred ca v'atzi plictisit la cat am scris, daca aveti intrebari nu ezitatzi sa intrebatzi. Nu intrebatzi de data ... nusth sigur cand va fi xcum la vreo 2 - 3 saptamani dupa NTC 2 adica pe la jumatatea lu' iulie, poze cu locatzia o sa pun cat de repede pot, cel mai tarziu dupa 23 mai ca avem un eveniment acolo, atunci va fi deschiderea oficiala a discotecii si atunci cred ca voi pune poze ca sa vedetzi cum arata cu lumini cu tot :D ... aaa shi sa nu uitatzi sa propunetzi aici oameni pt juriu

Durata intrare 40 de sec maxim pentru fiecare intrare
PACE !!!
« Ultima Modificare: Mai 11, 2009, 15:18:43 de Liltazz »
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
Răspuns: National Tecktonik Contest Editia a 3-a
« Răspuns #1 : Aprilie 22, 2009, 11:16:39 »
deci cum am mai zis: superba ideea!

deci,sa lamurim: pe 26 Iunie va fi concurs electro/tecktonik (numele inca nu l'am stabilit) in Galati (oricum,tot la nivel national  ;D), apoi dupa cateva saptamani NTC 2 in Buzau.
corect?
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

vSz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 274
    • Yahoo Instant Messenger - teltig3r
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Aprilie 22, 2009, 11:47:15 »
daca o sa ajung poti conta pe mine ca membru de juriu, id: teltig3r
D*G .ro // Dance Generation RoMaNia

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Aprilie 22, 2009, 11:58:57 »
tazz..o sa fie maxim abia astept...sincer as vrea sa ma bag in juriu sa nu mai concurez sa ii las pe "dansatori buni" din tara sa concureze...

vsz tu trebuie sa particpi bah ce juriu... a?:))
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: National Tecktonik Contest Editia a 2-a BUZAU
« Răspuns #4 : Aprilie 22, 2009, 12:04:18 »
Avem pana acum o autopropunere ... va asteptam in continuare cu propuneri :X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Aprilie 22, 2009, 12:11:11 »
sunt de parere ca avem nevoie la oricare din party-uri NTC 2 Buzau, sau cel de la Galati sa vina si TV, sa aparem si pe la TV , conteaza foarte mult, nr dansatorilor va creste considerabil, iar tecktonik-ul va devenii cunoscut mult mai mult la nivel antional, si acest lucru este benefic pentru oricare dintre noi...

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Aprilie 22, 2009, 12:14:51 »
La NTC 2 avem deja 3 televiziuni locale shi incercam sa luam legatura cu cei de la UTV shi MTV :D

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Aprilie 22, 2009, 12:16:47 »
La NTC 2 avem deja 3 televiziuni locale shi incercam sa luam legatura cu cei de la UTV shi MTV :D

bun asa ... inca o data spun o sa fie MAXIM !!  :o :o :o

vSz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 274
    • Yahoo Instant Messenger - teltig3r
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Aprilie 22, 2009, 12:23:02 »
tazz..o sa fie maxim abia astept...sincer as vrea sa ma bag in juriu sa nu mai concurez sa ii las pe "dansatori buni" din tara sa concureze...

vsz tu trebuie sa particpi bah ce juriu... a?:))

pai particip la galati poate, dar cel mai tare e sa stai pe scaun comod, sa bei apa plata si te uiti la restul dansand:D
D*G .ro // Dance Generation RoMaNia

Promoe

• Membru senior
  • Mesaje postate: 113
    • Yahoo Instant Messenger - og_rap_bz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Aprilie 22, 2009, 12:34:29 »
sa fie juriul format din persoane din crew's diferite please :) si fara vre-o tangenta prea mare cu " ala e favoritu meu / prietenu meu " va rugam, multumesc :) in rest ideea suna bine :) sper de data asta sa iasa cum ai zis :)
Just TeCkToNiK
@ Promovati dansul nu teatrul ;)

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Aprilie 22, 2009, 12:45:59 »
da membri juriului trebuie sa fie din diferite crew-uri pt ca rezultatul sa nu favorizeze pe nimeni sa fie cat mai obiectiv

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Aprilie 22, 2009, 12:51:57 »
o sa fie din crew'uri diferite ... shi promoe nusth ce nu tzi'a placut tzie ... nusth ce am promis la NTC 1 shi nu am facut ... sincer ... tuturor le'a placut numai la astia din buzau nu le'a placut ... pnm ... dak nu va convine numai venitzi frate :D nu va obliga nm :D

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Aprilie 22, 2009, 13:08:39 »
cam da asa ar fi cel mai corect nu de alta da m-am simtzit io :)))))) si atunci o sa fie cel mai corect :X:X:
asa imi place bafta
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #13 : Aprilie 22, 2009, 13:12:28 »
deci... va asteptam pe 26 Iunie la Galati la contest si peste cateva saptamani la NTC 2 din Buzau:)
sper sa ne intalnim la ambele concursuri  ;D
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Aprilie 22, 2009, 18:58:03 »
eu cred ca juriul ar trebui format din dansatori profesionisti...din alte tari..daca nu...dansatori de la noi din tara...dar de altcva street break,dar cu cunostinte in domeniul electro...in niciun caz...sa nu fie cineva din vreun crew
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA