Va rog ca fiecare sa propuna 7 dansatori pentru echipa nationala.Nu se admit auto-propunerile.Au existat tot felul de certuri pe baza acestui fapt.Doresc sa aflu propunerea fiecaruia in parte pentru a ne forma cat de cat o viziune asupra componentei echipei.Dorim sa fim cat se poate de obiectivi si sa demonstram ca echipa nu va fi formata oficial din persoane din buzau si bucuresti.Va multumesc pentru ajutor si sper sa fiti cat se poate de obiectivi!
4 - vSz ( am auzit k stie sa danseze mijto )
dimmux dar cine suntem noi sa facem echipa nationala...? de ce sa facem noi echipa...? ca sondaj e bun ...sa vedem ce considera lumea dar ... de ce sa facem noi asta..? cine suntem noi..? suntem dansatorii ca si ei.. si echipa poate sa o faca fiecare...!! Asa cred ca e corect...iar din pct meu de vedere cei mai buni 7 dansatorii sunt urmatorii:
1 oldstyle2 oldstyle3 oldstyle4 oldstyle5 oldstyle6 oldstyle7 bostan petrusheste singurul din tara care practica stilul agresiv din vertifight;)restu ii decideti voi....rumanu asta ar trebui sa participe sigur si nu spun asta doar pt ca imi e f bun prieten:D