bai baieti.....terminati....la ora actuala NU puteti strange 5 insi pt franta....petru ca....NU exista 5 insi cu valoare de VERTIFIGHT.....io zic sa nu il mai imitati pe spoke.....ca nu are rost,....incercati sa fiti originali....sincer ...parerea mea este ca vivin nu prea are treaba....repeta o miscare de 20x in finala NTC...TU nu ai fata de Vertifight...
nu prea era vorba d incurajare...numa km asta e......la noi d knd a aparut tck...fatza d ei...shi oricom..dupa cate am citit...se stie deja k echipa va fi formata din pers din buc shi buzau....deci:-j
BA DA TEAM RUGAT SA TACI ) ..."Sa nu te certi niciodata cu un prost ca te aduce la nivelu lui si te bate prin experienta" NU FAC NICI O ALUZIE LA NIMENI )
Citat din: stiny din Aprilie 14, 2009, 20:40:15nu prea era vorba d incurajare...numa km asta e......la noi d knd a aparut tck...fatza d ei...shi oricom..dupa cate am citit...se stie deja k echipa va fi formata din pers din buc shi buzau....deci:-jPrietene, putin imi PASA ca o sa ajung in cei 5 sau nu; si putin imi pasa cei care vor fi, dar or sa aiba incurajarea mea. Eu imi vad de dansul meu, de antrenamentele mele pentru ca totul o fac din placere. NU caut faima si nici sa ma laud cu nimic. Repet: DANSEZ DE PLACERE!
da....sa vina editzia a 2!!!