Autor Subiect: SELECTIE NATIONALA !! pentru FRANTA  (Citit de 6521 ori)

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
Răspuns: SELECTIE NATIONALA !! pentru FRANTA
« Răspuns #30 : Aprilie 14, 2009, 20:49:47 »
da...ai dreptate stiny...intr-o mare masura...dar poate ajungeti la NTC 2 ..si poate se mai fac NTC-uri pana in octombrie...mai avem timp,nu a batut nimeni in cuie echipa,ramane de vazut pe viitor
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #31 : Aprilie 14, 2009, 20:54:25 »
in urma NTC-urilor se pot vedea valorile dansatorilor,nu numai in urma vidurilor. Este un lucru sa iti faci video in spatele blocului,si e altcv sa FI FILMAT cand faci battle 1v1 2v2 sau crew v crew. Dupa parerea mea atunci se dovedeshte valoarea ta ;D asa ca va rog,ELECTRO DANCERS DIN TOATA TARA,nu lipsiti de la NTC II,III,IV.. oricate ar fi ele. cum zic eu mereu,c ya on the dancefloor
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

krwd

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 54
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #32 : Aprilie 14, 2009, 20:54:52 »
...:)) vivine te rog eu frumos sa nu comentezi ...
"O idee noua este ceva delicat. Poate fi ucisa de un suras batjocoritor sau de un cascat; poate fi ranita de moarte de o remarca usturatoare si speriata mortal de o incruntare din sprancene"-Charles Browner

red_smurf

• Membru
  • **
  • Mesaje postate: 15
  • dance 2 express, not 2 impress
    • Yahoo Instant Messenger - wanna_be_teck
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : Aprilie 14, 2009, 20:55:39 »
copii sincer ideea e buna, eu una nu am ce comenta, dar hai sa n gandim putin logic. nu a aparut d prea mult timp tck'ul in ro si k dansatori nu suntem asa bn pregatiti in domeniu. hai sa discutam d asta dupa ntc II pt k vb aia, mai sunt dansatori kre trebuie sa fie vazuti. si cred k la editia II se vor vedea valorile adevarate (vb lui cell)

krwd

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #34 : Aprilie 14, 2009, 20:58:45 »
Mai voi scapati ceva din vedere ...unu care pleaca acolo trebuie sa aiba o capacitate de a retine si de a da personalitate unei coregrafii nuc a stie el f bine 5-6 elemente ...stie sa le amestece si s scoata de 2 minute super cool :) ...
"O idee noua este ceva delicat. Poate fi ucisa de un suras batjocoritor sau de un cascat; poate fi ranita de moarte de o remarca usturatoare si speriata mortal de o incruntare din sprancene"-Charles Browner

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #35 : Aprilie 14, 2009, 20:58:56 »
bai baieti.....terminati....
la ora actuala NU puteti strange 5 insi pt franta....
petru ca....NU exista 5 insi cu valoare de VERTIFIGHT.....
io zic sa nu il mai imitati pe spoke.....ca nu are rost,....
incercati sa fiti originali....

sincer ...parerea mea este ca vivin nu prea are treaba....repeta o miscare de 20x in finala NTC...TU nu ai fata de Vertifight...

auzi mah tu ti-ai facut cont pe acest forum doar ca sa trimit acest mesaj..? e singurul mesaj care l-ai dat pe forumul asta..? te intreb ce cauti aici ..? ai auzit si tu de tecktonik..? da poate ca nu am fata de verti si nici valoarea sa ajugn acolo, dar faptul ca am fost bagat in seama de youval si chemat cu echipa la concursul mondial din Franta e deajuns pentru mine.
Te intreb tu de ce comentezi de cum danseaza altii..? tu stii sa dansezi tecktonik..? hai sa facem un battle.. te iei de mine ca repet miscari, poate ca ai dreptate dar eu am atitudine in battle-urile de tecktonik conteaza atitudinea, miscarile complexe, si nu conteaza ca la repeti, urmareste verti " dl critic" ...iar referitor la cosmin, da e adeavrat ca il imita pe spoke, si il imita foarte bine, iar spoke e unul din cei mai bun dansatori din lume deci concluzia e ca danseaza si el bine, .. e pacat ca nu are stilul lui dar la asta lucreaza acum....iar pt acesti carcotasi o sa vedeti ca osa ajungem acolo si o sa reprezentam Romania asa ca va dau o lama sa va taiati venele de oftica...

iar Stiny ... echipa va fii formata din mine si dimmux asta e sigur ca noi ne ocupam, dar de restul nu este nimic sigur, eu nu vreau sa ma duc acolo cu niste oameni care nu sunt capabili si sa faem tara de ras...eu vreau sa ma duc cu cei mai buni. ... poti fi tu poate fii oricine o sa organizez o selectie in bucuresti si o sa vedeti si voi daca participati... care este valoarea fiecaruia si daca merita sau nu....si apoi astept reprosuri ca echipa este formata din cei de la buc si buzau...

si pentru restul care au ceva de comentat la adresa mea si asupra felului cum dansez dmonstrati-mic a sunteti mai buni... si pe langa asta SA IMI SUGET P..A ... ca m-am enervat...
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

krwd

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #36 : Aprilie 14, 2009, 21:01:48 »
BA DA TEAM RUGAT SA TACI :)) ..."Sa nu te certi niciodata cu un prost ca te aduce la nivelu lui si te bate prin experienta"    NU FAC NICI O ALUZIE LA NIMENI :))

oldstyle

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 87
    • Yahoo Instant Messenger - oLdstylez
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #37 : Aprilie 14, 2009, 21:02:49 »
nu prea era vorba d incurajare...numa km asta e......la noi d knd a aparut tck...fatza d ei...shi oricom..dupa cate am citit...se stie deja k echipa va fi formata din pers din buc shi buzau....deci:-j

Prietene, putin imi PASA ca o sa ajung in cei 5 sau nu; si putin imi pasa cei care vor fi, dar or sa aiba incurajarea mea. Eu imi vad de dansul meu, de antrenamentele mele pentru ca totul o fac din placere. NU caut faima si nici sa ma laud cu nimic. Repet: DANSEZ DE PLACERE!

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #38 : Aprilie 14, 2009, 21:03:03 »
BA DA TEAM RUGAT SA TACI :)) ..."Sa nu te certi niciodata cu un prost ca te aduce la nivelu lui si te bate prin experienta"    NU FAC NICI O ALUZIE LA NIMENI :))

buna asta sa vezi capac ce iti dau la sala..:))

stiny

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 93
  • VPM!
    • Yahoo Instant Messenger - music_junkz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Aprilie 14, 2009, 21:04:07 »
da....sa vina editzia a 2!!!

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #40 : Aprilie 14, 2009, 21:04:12 »
nu prea era vorba d incurajare...numa km asta e......la noi d knd a aparut tck...fatza d ei...shi oricom..dupa cate am citit...se stie deja k echipa va fi formata din pers din buc shi buzau....deci:-j

Prietene, putin imi PASA ca o sa ajung in cei 5 sau nu; si putin imi pasa cei care vor fi, dar or sa aiba incurajarea mea. Eu imi vad de dansul meu, de antrenamentele mele pentru ca totul o fac din placere. NU caut faima si nici sa ma laud cu nimic. Repet: DANSEZ DE PLACERE!

respect old, asa ar trebuii sa gandeasca toti.. bravo man..

krwd

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #41 : Aprilie 14, 2009, 21:05:22 »
maine te las sa imi dai un capac ..cand neao intalnii ca emokid`z la universitate :))) da cred ca din postul ala tiai aratat si tie cat de ...esti..si nu vad rostu oricum iti dai seama ca vei fi criticat de toti orice ai face ...sincer cred ca tu ar trebuii sa renunti la forumu asta ..ca la cat suflet pui tu te lasi cat de curand :))

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #42 : Aprilie 14, 2009, 21:05:55 »
si de ce eram aproape sigur ca se ajunge aici :)))
oricum bafta la toti si nu are rost sa va certati oricum oldstylez is de aceasi parere cu tine
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #43 : Aprilie 14, 2009, 21:06:36 »
da....sa vina editzia a 2!!!

stiny noi nu avem nicio vina ca voi nu ati putut venii la buzau sa aratati ce puteti, veniti la NTC 2 la galati si demonstrati acolo, si nimeni nu o sa aiba nimic de comnetat, daia la adresa voastra si a celorlalti care nu au ajuns.. am spus ca urmeaza sa ii vedem, ca poate sa existe dansatori in tara mai buni decat toti la un loc, si noi sa nu stim de ei...suntem deschisi pentru oricine..

stiny

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 93
  • VPM!
    • Yahoo Instant Messenger - music_junkz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #44 : Aprilie 14, 2009, 21:07:36 »
da....asa e oldstyle......nu am zis d nimeni....numa sa nu se ia decizi din prima editzie..!sau decizi din prietenie!:)