Autor Subiect: Cum a fost la buzau?  (Citit de 2123 ori)

teckywannabe

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Yahoo Instant Messenger - peace2mypeople
    • Vezi Profilul
Cum a fost la buzau?
« : Aprilie 05, 2009, 13:42:38 »
Sunt curios de pareri si impresii facute de cei din restul oraselor despre ceea ce am reusit sa facem si noi...si pt cei care nu stiu...adica toti...eu sunt ala mic care a dat primul battle cu vivin  ;D hai sa va aud parerile  :-*
teck peepz dont dance...teck peepz ARE the dance...

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
Răspuns: Cum a fost la buzau?
« Răspuns #1 : Aprilie 05, 2009, 15:44:58 »
si acum VIVIN iti raspunde.... a fost foarte tare frate... distractie la maxim... a fost obositor...dar tare...singurul lucru aiurea a fost DJ-ul adica varza...in rest totul ok... concurenti buni , a fost fair play, a fost totul ok si sa speram ca vor exista cat mai multe astfel de contest-uri... nu de alta dar vreau sa te mai fac praf inca o data  ;D modestu de mine  :P
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

teckywannabe

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Yahoo Instant Messenger - peace2mypeople
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Aprilie 05, 2009, 16:23:12 »
mai vedem...poate data viitoare knd ne vedem...n`o sa mai fii asa sigur pe tine  8)
teck peepz dont dance...teck peepz ARE the dance...

Free Fly

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 71
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Aprilie 05, 2009, 16:38:40 »
Si...ceva filmari de la concurs?? :D
Chiar ar fi misto sa vada si cei care n-au fost niste battle-uri...in special finalele  ;)

Promoe

• Membru senior
  • Mesaje postate: 113
    • Yahoo Instant Messenger - og_rap_bz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Aprilie 05, 2009, 18:07:54 »
vivin :)  eu cu tine nu am incheiat targu :D tot vreau un battle cu tine :X te astept oricand vrei :X
Just TeCkToNiK
@ Promovati dansul nu teatrul ;)

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Aprilie 05, 2009, 20:06:03 »
ia uite mah toata lumea vrea sa faca battle cu mine.....:)) a-ti vazut ca nu stiu sa dansez si acum vreti toti sa faceti battle cu mine sa ma desfintati ... lasa ca va tin eu minte...:)))

Promoe

• Membru senior
  • Mesaje postate: 113
    • Yahoo Instant Messenger - og_rap_bz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Aprilie 05, 2009, 20:39:15 »
nu mane, n-am zis asta :)) aa m-am prins, modestule :P ne vedem la bucuresti :X nothin` personal, doar vreau u nbattle cu tine that's all

respect, cya
Just TeCkToNiK
@ Promovati dansul nu teatrul ;)

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Aprilie 05, 2009, 21:37:59 »
a fost destul de bine pacat ca nu am apucat decat un battle la 1vs1 :D
oricum acuma sunt inca ratacit prin iasi:)))=))
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

alias

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Aprilie 05, 2009, 21:47:09 »
Eu trebuia sa pun muzica dar se pare ca doar gura a fost de "organizatori".Sincer m-am saturat de oameni neseriosi.Pana la urma am reusit sa o scot la capat cu dj rezident si sa punem back 2 back asta incepand dupa 3 cand deja marea majoritate a lumii plecase.NO COMMENT

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Aprilie 05, 2009, 22:54:50 »
In primu rand alias ar trebui sa taci din gura despre organizare ... am fost singur in organizare si cred ca am reusit sa fac destul de multe de unu singur intr'un timp relativ foarte scurt ... cat despre prestatia ta ca dj in acea seara uh cu mhe nu ai vorbit absolut nimic, ai vorbit cu cosmin din cate am inteles;) ... eu nu aveam de unde sa stiu cum bagi, ce bagi si etc. ;) , si inca cv zi ms ca totushi ai stat la pupitru dj'ul cat ai stat ;) . REPET : la un eveniment de genul asta dak vrei sa participi ca si concurent ca dj ca juriu ca orice trebuie sa vorbesti cu organizatorul sau organizatorii nu cu participanti ;) sau interlocutori ... mie mi'a zis cosmin ca vine unu alin " necunoscutu " :)))) ca dj cu platanele lui si etc. i'am zis ca nu e posibil sa vii cu platanele, sa vii fara nimic shi vedem la fata locului daca poti sa bagi sau nu ;) ... ajea ca :-$ ... parerea mea ... cat despre muzica pusa sunt de acord cu voi au fost gafe mari, da' nu e vina dj'ul eu i'am dat cd'uri pline cu muzica de tkt dar unii participantzi s'au dus la dj shi au spus ca au vorbit cu mhe sa dea cd'uri cu muzica shi a pus din muzica lor ...xcum srry pt inconvenientul creat PROMIT ca data viitoare va fi mult mai bn ... PACE !!!
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

alias

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Aprilie 06, 2009, 00:43:38 »
fratele meu mie pe mine cosmin m-a intrebat daca vreau sa pun muzica la eveniment si i-am zis k da.el a zis k a vorbit cu tine si ai dat un raspuns pozitiv.ce trebuia sa vb mai mult?nu m-a recomandat degeaba pentru k el stie ce pun si stiam si eu "cu ce se mananca" genul asta de evenimente.aaaa si tu crezi k ma simt onorat k am urcat la putitrul no limitulul?stai linistit ca asta nu inseamna nimic pentru mine.am avut evenimente mult mai mari decat asta si cu care ma mandresc k au iesit foarte bine.a fost o problema de comunicare ceea ce s-a intamplat.nu obiectez nimic in privinta organizarii.stiu k este greu ca si eu am organizat multe chestii si stiu ce munca titanica este la mijloc mai ales cand esti singur.

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Aprilie 06, 2009, 14:16:13 »
alias tocmai asta e ... ai vorbit cu cosmin nu cu mhe ... eu i'am spus lu' cosmin ca nusth sigur dak vei putea sa bagi ca dj ... dak el prin asta intzelege rasp pozitiv nu am ce sa'i fac ... data viitoare numai vorbi prin intermediari , inceark sa vorbeshti direct cu organizatorii ... PACE !!!

APP pregatitzi'va o sa urmeze National Tecktonik Contest Editia a 2-a ... undeva prin vara sfarshitul lu' iunie inceputu' lu' iulie ;;) :X:X:X:X
« Ultima Modificare: Aprilie 06, 2009, 14:30:47 de Liltazz »
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Aprilie 06, 2009, 15:09:14 »
alias tocmai asta e ... ai vorbit cu cosmin nu cu mhe ... eu i'am spus lu' cosmin ca nusth sigur dak vei putea sa bagi ca dj ... dak el prin asta intzelege rasp pozitiv nu am ce sa'i fac ... data viitoare numai vorbi prin intermediari , inceark sa vorbeshti direct cu organizatorii ... PACE !!!

APP pregatitzi'va o sa urmeze National Tecktonik Contest Editia a 2-a ... undeva prin vara sfarshitul lu' iunie inceputu' lu' iulie ;;) :X:X:X:X

abia asteptam TAZ ... yuhuu  :o

Trevor Bodenheimer

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 70
    • Yahoo Instant Messenger - trevor_bodenheimer@ymail.com
    • Vezi Profilul
    • Dede si Bodo
« Răspuns #13 : Aprilie 06, 2009, 15:37:03 »
poate invat sa dansez si eu pana atunci, dar am bacul  :D

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #14 : Aprilie 06, 2009, 15:48:09 »

abia asteptam TAZ ... yuhuu  :o

esti pe val acuma ,eh?:)
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff