Autor Subiect: Ok... Atentiune!! toti ce au legatura cu tkt sunt rugati sa intre  (Citit de 1817 ori)

vSz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 274
    • Yahoo Instant Messenger - teltig3r
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #15 : Februarie 08, 2009, 00:31:47 »
patience fratilor ;)
voi invatati bine sa dansati, asta e tot ce conteaza, showurile etc o sa vina cu timpul cand lumea o sa dea ceva pe dansul asta in ro, pana atunci bafta in fata oglinzii :X
D*G .ro // Dance Generation RoMaNia

pa[N]da

• Vizitator
« Răspuns #16 : Februarie 08, 2009, 00:49:54 »
ma gandesc ca ei ar prefera o coregrafie mai buna decat o piesa comerciala,si pentru a "raspandi" tecku,trebuie sa se foloseasca muzica normala in asemena cazuri.

Ma refer ca nu o sa incerce cineva sa faca o coregrafie mai naspa pe Inna,cand poate sa fie una super pe o piesa nu asa de cunoscuta,dar care va atrage ulterior atentia si asupra stilului muzical pe care se poate dansa tek

da ma inteleptule ... tu erai ala ... era ideea ca sunt doar streetdanceri la 202 .... dar :-j ce sa imi bat capul cu tine

Suferi? Te doare capu? Nu incapi de parerea mea?

"era ideea ca sunt doar streetdanceri la 202" ma scuzi ca nu am dedus asta.
Da cemi bat eu gura cu tine,daca nu sti sa primesti o parere si sa raspunzi cum trebe la una,

Dar cum sa faci tecktonik pe Inna ! sau ma rog tu poate faci ... ok incheiem discutia ... intra ala pe mine si imi zice ca vrea sa vina o trupa de tkt ... si voi tot o tineti pe a voastra ... atunci va salut cu respect ce sa ma mai chinui !

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #17 : Februarie 08, 2009, 03:04:58 »
"Dar cum sa faci tecktonik pe Inna !"

Tocmai aia ironizam si eu ma!
Ca ziceai ca vor ceva mai comercial...

smart ass
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

Radio-T

• Membru senior
  • Mesaje postate: 170
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #18 : Februarie 08, 2009, 03:32:58 »
fratilor, eu zic ca pentru stilul acesta de dans, ar merge melodia mondotek - alive, e cea mai potrivita,e comerciala si este si ascultata !

robecktonik, am observat straduinta ta de a face multe, dar nu cred ca ar trebui ca tu sau altcineva sa dea un raspuns decisiv in raspunsurile si dorintele altora ....( am dedus din topicurile de mai sus )

pa[N]da

• Vizitator
« Răspuns #19 : Februarie 08, 2009, 04:00:13 »
comerciala .... ce am vrut sa spun prin comerciala .... una care sa atraga atentia nu poti sa pui o melodie proasta si o coregrafie buna ... si invers

oricum vad ca nu vrea nimeni sau macar sa fie interesant asa ca :) stati linistit acasa

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #20 : Februarie 08, 2009, 11:34:16 »
comerciala .... ce am vrut sa spun prin comerciala .... una care sa atraga atentia nu poti sa pui o melodie proasta si o coregrafie buna ... si invers

oricum vad ca nu vrea nimeni sau macar sa fie interesant asa ca :) stati linistit acasa

eu ti-am raspuns mai devreme ca eu si trupa mea ELECTRO SLAVE suntem dispusi sa facem ceva... si sa venim la show daca suntem chemati... asa ca daca ai vorbit tu si vrea cineva sa venim ... da-mi add pe mess: vivin_berceni si vorbim mai in detaliu. cred ca asa este cel mai bine ...
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #21 : Martie 09, 2009, 18:38:04 »
"fratilor, eu zic ca pentru stilul acesta de dans, ar merge melodia mondotek - alive, e cea mai potrivita,e comerciala si este si ascultata !"
da ai dreptate ... ar mai merge si Guru Josh Project - Infinity , Laurent Wolf - No Stress , etc ...
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: Ok... Atentiune!! toti ce au legatura cu tkt sunt rugati sa intre
« Răspuns #22 : Aprilie 22, 2009, 02:36:39 »
srry ca ma bag in seama ca musca :D si cred ca raspund cam tarziu da' acum am vazut topicul asta ;)) ...
1. raspuns pt panda ... 202 dance battle este strict pt street shi break
2. 3c events face numai concursuri si party'uri cu teme de street shi break ( colaborez cu ei de ceva vreme si stiu ca nu vor face niciodata cv d tecktonik )
3. pt vivin si cn a mai zis ca mai trebuie 1 an 2 ca sa se faca cv calumea in Romania ( postat prin februarie ) ... yo am demonstrat ca se poate ;)) prin martie cand a fost NTC ... nusth cat de bn a ieshit ( aici va datzi voi, cei care atzi fost, cu parerea despre cum a ieshit ).
4. eu zic ca, comunitatea TKT din Romania a ajuns la stadiul in care se pot organiza multe petreceri si concursuri faine
5. pregatitzi'va de ceva mare pt comunitatea TKT din Romania shi mai ales pt comunitatea TKT din Bucuresti, in octombrie ma mut in Bucuresti si vom face party'uri si battle'uri in fiecare luna ( in genu la 202 :P ), deja am vorbit de parteneriat cu un club din Bucuresti ( Cocoloco, fostul KADO ) undeva dupa universitate pe drumul de la universitate spre facultatea de drept pe partea dreapta vis'a'vis de un mec shi kfc parq, si oameni au parut interesati mai ales de cand 202 s'a mutat din cocoloco in silver church :D ... suntem pe val ;)) :D :P
PACE !!!
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #23 : Aprilie 22, 2009, 12:05:21 »
srry ca ma bag in seama ca musca :D si cred ca raspund cam tarziu da' acum am vazut topicul asta ;)) ...
1. raspuns pt panda ... 202 dance battle este strict pt street shi break
2. 3c events face numai concursuri si party'uri cu teme de street shi break ( colaborez cu ei de ceva vreme si stiu ca nu vor face niciodata cv d tecktonik )
3. pt vivin si cn a mai zis ca mai trebuie 1 an 2 ca sa se faca cv calumea in Romania ( postat prin februarie ) ... yo am demonstrat ca se poate ;)) prin martie cand a fost NTC ... nusth cat de bn a ieshit ( aici va datzi voi, cei care atzi fost, cu parerea despre cum a ieshit ).
4. eu zic ca, comunitatea TKT din Romania a ajuns la stadiul in care se pot organiza multe petreceri si concursuri faine
5. pregatitzi'va de ceva mare pt comunitatea TKT din Romania shi mai ales pt comunitatea TKT din Bucuresti, in octombrie ma mut in Bucuresti si vom face party'uri si battle'uri in fiecare luna ( in genu la 202 :P ), deja am vorbit de parteneriat cu un club din Bucuresti ( Cocoloco, fostul KADO ) undeva dupa universitate pe drumul de la universitate spre facultatea de drept pe partea dreapta vis'a'vis de un mec shi kfc parq, si oameni au parut interesati mai ales de cand 202 s'a mutat din cocoloco in silver church :D ... suntem pe val ;)) :D :P
PACE !!!

tazz te iubesc... abia astept sa te muti in Buc..:X
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #24 : Aprilie 22, 2009, 12:15:35 »
:)))) :D mai e potzin :D shi yo va iubesc ( ESC'ul ) :D :X:X:X:X
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance