Autor Subiect: Ok... Atentiune!! toti ce au legatura cu tkt sunt rugati sa intre  (Citit de 1817 ori)

pa[N]da

• Vizitator
Ce parere aveti despre concursul lunar 202 dance battle?

Care este interesat ... si doreste sa vina ... va rog postati aici ... sa imi fac o idee despre care ati fi interesati sa intrati in acest concurs ... cred ca este o modalitate foarte buna de a avea un interes pt care sa  ne antrenam , si pentru a promova acest stil de dans . Acest concurs este adresat trupelor cat si celor care nu au o trupa. Conditiile sunt sa nu fie underground sa fie decent si sa vina lume multa!

Hai hai ca voi vroiati concursuri si battle uri

krwd

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 54
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #1 : Februarie 06, 2009, 15:18:35 »
buna ideea acuma depinde daca prinde :)
"O idee noua este ceva delicat. Poate fi ucisa de un suras batjocoritor sau de un cascat; poate fi ranita de moarte de o remarca usturatoare si speriata mortal de o incruntare din sprancene"-Charles Browner

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Februarie 06, 2009, 19:35:19 »
omule imi place de tine ca ai intiativa ... chestile astea le faceam eu acum 6 luni...eu am vb cu cei de la 3 events ... ei inca nu sutn dispusi sa organizeze nimic de tecktonik... petrecere in club ce vroiai tu sa faci.. e fumata de mult si aia.. la ultimul party din posh au venit 15 persoane.. daca reusesti sa faci ceva esti tare... eu te sustin... dar .. eu am mai incercat sa fac ceva si nu a mers.. si am lasat-o balta
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

vSz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 274
    • Yahoo Instant Messenger - teltig3r
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Februarie 06, 2009, 22:48:08 »
tre sa mai treaca 1-2 ani sa creasca comunitatea sa afle mai multi oameni etc ca sa poti face partyuri la care sa vina multi oameni
D*G .ro // Dance Generation RoMaNia

pa[N]da

• Vizitator
« Răspuns #4 : Februarie 07, 2009, 05:21:39 »
in concluzie nu vreti ok ?

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Februarie 07, 2009, 11:16:48 »
evident ca vrem.. doar ca nu o sa poti face nimic... daca poti face.. noi o sa fim acolo... !! ti-am zis eu am mai incercat sa fac chestiile astea... dar nimeni nu a venit.. asa ca .. te las si pe tine sa incerci...!

vSz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 274
    • Yahoo Instant Messenger - teltig3r
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Februarie 07, 2009, 12:24:31 »
in concluzie nu vreti ok ?

tu nu intelegi o chestie cand eu am multi dansatori, dansatori nu din astia care acuma au auzit de dansul electro si wai hai sa facem un party si nu vin la dans, de restul ce sa mai zic...

nu e vorba ca nu se doreste dar in romania n-ai cu cine, poate peste 1-2 ani

cum a zis si robert ei deja au facut partyuri la bucuresti si a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa aduca mai multi oameni la chef, publicitate etc. si abia au venit cativa... deci trage concluziile singur

tre sa fii batut la cap sa nu intelegi ca daca pe forum suntem 370 din care vreo 30 max activi, de unde crezi tu ca aduni macar vreo 100-200 oameni sa nu fie un chef de kkt, aduci cocalarii de pe strada, hai mah gandestete un pic realist, mai asteptati sa creasca comunitatea etc.

toata lumea vrea un party klumea dar deocamdata nu-si are rostul

acuma imediat ma bag sa ma uit la astia pe zeroteve :D poate mai atrag cativa pasionati
D*G .ro // Dance Generation RoMaNia

krwd

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Februarie 07, 2009, 14:15:41 »
Ma... am auzit tovarasi care au prieteni care fac teck pe la diverse sali ...si eu nu am auzit de ei si nici nu iam vazut...deci probabil ca sunt ceva care danseaza da nu stiu de forumuri sau de alte treburi...:) la cupa liceelor o sa fie o buna oportunitate sa fac niste kestii legate de tecktonik gen publicitate chiar daca nu se danseaza :)  or sa fie destui pasionati de street sau alte genuri si sper sa prinda si treaba asta cu teck de aceea vreau sa vb si cu cei care mai stiu teck de pe aici sa fie prezenti akolo la o reprezentatie pe afara faze de genu :) pliante nebunii :D deoarece cred ca pot obtine acordu lor pentru publicitate daca nu facem asta afara :D ...maine ma voi intalni cu cineva de akolo sa discut treburile astea :)

Cu siguranta mai trebuie sa treaca timp pana vom ajunge la acel nivel cu evenimente etc :) noi nam ajuns in bucuresti nici la banalele battleuri pe strada :)...nici macar nu ne cunoastem ...e greu sa faci asha ceva momentan :)
« Ultima Modificare: Februarie 07, 2009, 14:28:07 de krwd »
"O idee noua este ceva delicat. Poate fi ucisa de un suras batjocoritor sau de un cascat; poate fi ranita de moarte de o remarca usturatoare si speriata mortal de o incruntare din sprancene"-Charles Browner

pa[N]da

• Vizitator
« Răspuns #8 : Februarie 07, 2009, 16:07:00 »
ok uitati care e treaba ... am vorbit cu cei de la 202 si le-am explicat .... si vorbeam despre faptul cao trupa ... sa se duca la unul dintre concursuri ... pt a promova teckt .. o coregrafie ... nimic mai mult

ideea e ca coregrafia sa fie buna si pe muzica cat mai comerciala ca sa prinda .... cineva interesat ?

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #9 : Februarie 07, 2009, 17:35:39 »
ma gandesc ca ei ar prefera o coregrafie mai buna decat o piesa comerciala,si pentru a "raspandi" tecku,trebuie sa se foloseasca muzica normala in asemena cazuri.

Ma refer ca nu o sa incerce cineva sa faca o coregrafie mai naspa pe Inna,cand poate sa fie una super pe o piesa nu asa de cunoscuta,dar care va atrage ulterior atentia si asupra stilului muzical pe care se poate dansa tek
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

pa[N]da

• Vizitator
« Răspuns #10 : Februarie 07, 2009, 18:31:33 »
ma gandesc ca ei ar prefera o coregrafie mai buna decat o piesa comerciala,si pentru a "raspandi" tecku,trebuie sa se foloseasca muzica normala in asemena cazuri.

Ma refer ca nu o sa incerce cineva sa faca o coregrafie mai naspa pe Inna,cand poate sa fie una super pe o piesa nu asa de cunoscuta,dar care va atrage ulterior atentia si asupra stilului muzical pe care se poate dansa tek

da ma inteleptule ... tu erai ala ... era ideea ca sunt doar streetdanceri la 202 .... dar :-j ce sa imi bat capul cu tine

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #11 : Februarie 07, 2009, 18:47:13 »

da ma inteleptule ... tu erai ala ... era ideea ca sunt doar streetdanceri la 202 .... dar :-j ce sa imi bat capul cu tine

Suferi? Te doare capu? Nu incapi de parerea mea?

"era ideea ca sunt doar streetdanceri la 202" ma scuzi ca nu am dedus asta.
Da cemi bat eu gura cu tine,daca nu sti sa primesti o parere si sa raspunzi cum trebe la una,
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

Maafiaman

• Membru senior
  • Mesaje postate: 131
  • Designer
    • MSN Messenger  - maafiaman@gmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - bls_george@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Runelight
« Răspuns #12 : Februarie 07, 2009, 20:20:35 »
Nu cred k e cazul sa se certe cnv....

Oricum... GebeCJ are dreptate... eu unul nu am putut dansa pe Inna  :o ...si muzica comerciala nu e asa de misto .... muzica poate fi si underground ;)

Parerea mea  ::)

Cheers ;D

Maafiaman

krwd

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Februarie 07, 2009, 20:36:40 »
bah trezitiva ma...dupa ce ca suntem cati suntem ne apucam sa ne mai si certam...daca aici ne certam la ce sa ne mai asteptam...

ROBECKTONIK

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #14 : Februarie 07, 2009, 23:43:49 »
in primul rand nu aveti de ce sa va certati....

in alta ordine de idei.. panda... sa stii ca si eu am vb cu cei de la 3 events de mult.. ei sunt organizatorii 202... deci... ei au zis in felu urmator, atata timp cat nu avem o comunitate amre nu avem ce sa facem.... le-am zis sa mergem la spectacole de street si la sfarsit de spectacol sa facem un pic de atmosfera... mi s-a spus ca nu avem ce cautat la evenimetne... street-ari nu inghit tecktonistii... deci cu raspunsu asta am zis k nu mai are rost  sa continui discutia... deci cam asta am icnercat sa fac eu.. sa ii conving ca la sfarsit de spectacol sa dansam si noi pe o melodie 2... eu si trupa suntem dispusi sa mergem si la evenimentele de street sa promovam tecktonik...