Autor Subiect: New Dance  (Citit de 1347 ori)

geonline

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 7
    • Vezi Profilul
New Dance
« : Februarie 04, 2009, 23:05:06 »
Cum astia au inventat un fel de dans...poate reusim si noi sa creem un astfel de dans....ce ziceti? :o

krwd

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 54
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #1 : Februarie 04, 2009, 23:15:16 »
... te asteptam cu propuneri :))
"O idee noua este ceva delicat. Poate fi ucisa de un suras batjocoritor sau de un cascat; poate fi ranita de moarte de o remarca usturatoare si speriata mortal de o incruntare din sprancene"-Charles Browner

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #2 : Februarie 05, 2009, 00:19:08 »
baga mare ;D
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

Tsunam

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 40
  • love - Tecktonik....dance....
    • Yahoo Instant Messenger - tsunam14
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 08, 2009, 20:17:17 »
dap..; ))
....ar fi misto....; )
Tsuteck

n3bun3LLy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 346
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Februarie 10, 2009, 19:23:50 »
Cand ai reushit ceva.. ne anuntzi shi pe noi. ;)
SOME ELECTRO DUDES ~~ nebuneLLy

Allecs-x

• Membru senior
  • Mesaje postate: 155
  • Our generation...
    • Yahoo Instant Messenger - Allecs_x
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Februarie 21, 2009, 12:29:50 »
eu sunt cam nou in tck si de-abia ma chinui sa il invatz asa cum e....

de inventat alt dans e cam greu... treb sa ai un exces de inspiratie k sa faci asa ceva... parerea mea ;))
imagine, create, define and dance...

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #6 : Martie 14, 2009, 00:55:22 »
Cum astia au inventat un fel de dans...poate reusim si noi sa creem un astfel de dans....ce ziceti? :o

no mere ceva? ;D
GeBe @ Ekstatik Quo

lazy

• Vizitator
« Răspuns #7 : Martie 21, 2009, 02:22:01 »
nu poti doar asa din senin inventa ceva.. Gandestete unpik :)))

prima data iti trebe o muzica noua pe care sa dansezi  ::)

Trevor Bodenheimer

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 70
    • Yahoo Instant Messenger - trevor_bodenheimer@ymail.com
    • Vezi Profilul
    • Dede si Bodo
Răspuns: New Dance
« Răspuns #8 : Mai 16, 2009, 08:45:49 »
ce tare ar fi un dans pe D&B :) ..oare se mai poate inventa un dans nou?

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #9 : Mai 16, 2009, 09:31:02 »
este dans pe d&b,e destul de nice parerea mea :)
GeBe @ Ekstatik Quo

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Mai 18, 2009, 04:01:58 »
Momentan dupa parerea mea exista toate stilurile de dans posibile ... ce s'ar mai putea inventa acum ??? depinde ... se pot inventa multe, da' nu cred ca se  mai poate inventa vreun dans nou ... se pot inventa mishcari noi in fiecare dans, se poate inventa un nou dans, da' nu nou d la cap la coada, sa fie o combinatzie d mai multe stiluri ... pe chestia asta lucrez acum ... o combinatzie de break cu teck shi potzin street ... o sa vedetzi ce iese la NTC 2 la prezentarea juriului ... cu nijte faze imprumutate din break se poate ajunge la trioteck shi chiar la fourteck :D ... cam atat s'ar putea realiza pe moment, parerea mea ... incearca sa inventezi un nou stil de muzica shi atunci vei putea inventa shi un stil nou de dans ... shi tzinand cont de faptul ca traim in ROMANIA, shi romanul nostru "cinstit" nu shtie sa faca altceva decat sa fure shi sa copieze, cam greu sa inventezi un stil nou d dans, nu o zic cu rautate, o zic cu cel mai mare realism care poate exista intr'o persoana, sunt roman shi fur shi copiez tot felul de faze pentru ca ajea am fost crescutzi cu totzi ... asta e mentalitatea romanului "Dc sa ma chinui sa inventez cand pot sa imprumut ??? " :D no offence pt nm, da' parerea mea asta e adevarul ... putetzi sa ma contrazicetzi dak vretzi shi dak voi consideratzi ca nu am dreptate :D
PACE !!!
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #11 : Mai 18, 2009, 20:28:31 »
Momentan dupa parerea mea exista toate stilurile de dans posibile ... ce s'ar mai putea inventa acum ??? depinde ... se pot inventa multe, da' nu cred ca se  mai poate inventa vreun dans nou ... se pot inventa mishcari noi in fiecare dans, se poate inventa un nou dans, da' nu nou d la cap la coada, sa fie o combinatzie d mai multe stiluri ... pe chestia asta lucrez acum ... o combinatzie de break cu teck shi potzin street ... o sa vedetzi ce iese la NTC 2 la prezentarea juriului ... cu nijte faze imprumutate din break se poate ajunge la trioteck shi chiar la fourteck :D ... cam atat s'ar putea realiza pe moment, parerea mea ... incearca sa inventezi un nou stil de muzica shi atunci vei putea inventa shi un stil nou de dans ... shi tzinand cont de faptul ca traim in ROMANIA, shi romanul nostru "cinstit" nu shtie sa faca altceva decat sa fure shi sa copieze, cam greu sa inventezi un stil nou d dans, nu o zic cu rautate, o zic cu cel mai mare realism care poate exista intr'o persoana, sunt roman shi fur shi copiez tot felul de faze pentru ca ajea am fost crescutzi cu totzi ... asta e mentalitatea romanului "Dc sa ma chinui sa inventez cand pot sa imprumut ??? " :D no offence pt nm, da' parerea mea asta e adevarul ... putetzi sa ma contrazicetzi dak vretzi shi dak voi consideratzi ca nu am dreptate :D
PACE !!!

Tazz respect,breakdance se potriveste foarte calumea cu stilul tek,adauga acele miscari joase si de picioare care ar fi bine primite de tek,si cu atitudine street,ar iesi ceva f calumea:)
GeBe @ Ekstatik Quo

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Mai 18, 2009, 23:34:00 »
PACE !!!

Tazz respect,breakdance se potriveste foarte calumea cu stilul tek,adauga acele miscari joase si de picioare care ar fi bine primite de tek,si cu atitudine street,ar iesi ceva f calumea:)

asta e chestia Gebe ca am picioarele astea din plastilina ca sa nu zic din k.t :D ... am ruptura de ligamente la meniscul drept d vreo doi ani shi numai trece, shi mai greu, genunchiul stang shi ala e praf shi etc. , la mhe mai greu cu picioarele, adik pana imi fac anumite mishcari d picioare ;)) ... rici a vazut la ei la sala o improvizatzie d moment : cateva mishcari d teck, o pirueta p farful piciorului, apoi un fel de dat peste cap pe spate fara maini shi ramas in cap acolo shi apoi in cap mishcari d teck din maini ( app sa nu furatzi faza shi sa o datzi la ntc 2 ca va depunctez :)))) ) :P shi mai sunt chestii care merg facute ... am o gramada d idei in cap, numai timp shi sala sa fie, ca yo nu am mai facut un antrenament k-lumea de vreo 6 luni :))) ... xcum speram ( juriul ) sa va lasam placut uimitzi , prin chestia asta va vom multzumi ca atzi avut increderea de a ne acorda votul vostru :"> ... zici ca's la alegeri :))))) =))))))))))))))) ... PACE !!!
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

Trevor Bodenheimer

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 70
    • Yahoo Instant Messenger - trevor_bodenheimer@ymail.com
    • Vezi Profilul
    • Dede si Bodo
« Răspuns #13 : Mai 19, 2009, 06:01:30 »
nu cred ca s-a iventat dansul in care stam in fund, cu picioarele in aer, si dam din maine in miscari robotice......

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #14 : Mai 19, 2009, 12:42:38 »
nu cred ca s-a iventat dansul in care stam in fund, cu picioarele in aer, si dam din maine in miscari robotice......

ba da, shi se numeshte popping, este o subramura a street'ului ;)) ... xce mishcare robotica se cheama popping, indiferent cum o faci :D pwp :*