Cum astia au inventat un fel de dans...poate reusim si noi sa creem un astfel de dans....ce ziceti?
Momentan dupa parerea mea exista toate stilurile de dans posibile ... ce s'ar mai putea inventa acum depinde ... se pot inventa multe, da' nu cred ca se mai poate inventa vreun dans nou ... se pot inventa mishcari noi in fiecare dans, se poate inventa un nou dans, da' nu nou d la cap la coada, sa fie o combinatzie d mai multe stiluri ... pe chestia asta lucrez acum ... o combinatzie de break cu teck shi potzin street ... o sa vedetzi ce iese la NTC 2 la prezentarea juriului ... cu nijte faze imprumutate din break se poate ajunge la trioteck shi chiar la fourteck ... cam atat s'ar putea realiza pe moment, parerea mea ... incearca sa inventezi un nou stil de muzica shi atunci vei putea inventa shi un stil nou de dans ... shi tzinand cont de faptul ca traim in ROMANIA, shi romanul nostru "cinstit" nu shtie sa faca altceva decat sa fure shi sa copieze, cam greu sa inventezi un stil nou d dans, nu o zic cu rautate, o zic cu cel mai mare realism care poate exista intr'o persoana, sunt roman shi fur shi copiez tot felul de faze pentru ca ajea am fost crescutzi cu totzi ... asta e mentalitatea romanului "Dc sa ma chinui sa inventez cand pot sa imprumut " no offence pt nm, da' parerea mea asta e adevarul ... putetzi sa ma contrazicetzi dak vretzi shi dak voi consideratzi ca nu am dreptate PACE !!!
Citat din: Liltazz din Mai 18, 2009, 04:01:58Momentan dupa parerea mea exista toate stilurile de dans posibile ... ce s'ar mai putea inventa acum depinde ... se pot inventa multe, da' nu cred ca se mai poate inventa vreun dans nou ... se pot inventa mishcari noi in fiecare dans, se poate inventa un nou dans, da' nu nou d la cap la coada, sa fie o combinatzie d mai multe stiluri ... pe chestia asta lucrez acum ... o combinatzie de break cu teck shi potzin street ... o sa vedetzi ce iese la NTC 2 la prezentarea juriului ... cu nijte faze imprumutate din break se poate ajunge la trioteck shi chiar la fourteck ... cam atat s'ar putea realiza pe moment, parerea mea ... incearca sa inventezi un nou stil de muzica shi atunci vei putea inventa shi un stil nou de dans ... shi tzinand cont de faptul ca traim in ROMANIA, shi romanul nostru "cinstit" nu shtie sa faca altceva decat sa fure shi sa copieze, cam greu sa inventezi un stil nou d dans, nu o zic cu rautate, o zic cu cel mai mare realism care poate exista intr'o persoana, sunt roman shi fur shi copiez tot felul de faze pentru ca ajea am fost crescutzi cu totzi ... asta e mentalitatea romanului "Dc sa ma chinui sa inventez cand pot sa imprumut " no offence pt nm, da' parerea mea asta e adevarul ... putetzi sa ma contrazicetzi dak vretzi shi dak voi consideratzi ca nu am dreptate PACE !!!Tazz respect,breakdance se potriveste foarte calumea cu stilul tek,adauga acele miscari joase si de picioare care ar fi bine primite de tek,si cu atitudine street,ar iesi ceva f calumea:)
nu cred ca s-a iventat dansul in care stam in fund, cu picioarele in aer, si dam din maine in miscari robotice......