...foate foarte lent...uite cum ai inceput la 1:28 si cum ai continuat....orkm mai mult de o luna nu cred ca ai,deci ... un inceput bun...incearca sa nu te mai gandesti asa de mult la miscari,si nu mai fa muzicalitati cu capul... x_X...is urate...succes in continuare
Mai taci naibii din gura. Fata de tine la inceput nu-si intortocheaza mainele ca un retardat , da cu pumni in covoare, musca ursuleti de plus sau trage perdele la muzicalitati cand face videouri.Frumos combo de inceput ( specific yakim ). Cu timpul ai sa-ti dai drumu si la viteza .
te-a bagat cnv in seama?...eu doar i-am dat un sfat...nu am zis ca am fost sau nu mai bun ca el...dc te bagi?crede'ma..chiar nu dau 2 bani pe ce spui tu...altcv.. (;|
Fata de tine la inceput nu-si intortocheaza mainele ca un retardat , da cu pumni in covoare, musca ursuleti de plus sau trage perdele la muzicalitati cand face videouri.
))))) HAHAHAHAHHAHAhnuma Morosanu mai batea papusi si le musca de le rupea capu ))))))))
Ba gandacule da tu ai impresia ca vb cu tecktonel cand vb cu mine sau cu ceilalti gandaci din jurul tau ?Sa vezi ce tzaf in cur iti trag cand te prind.
am vorbit cat am putut de frumos..dar daca nu stii sa respecti....nu ai sa fii respectat...
dc "GăGă" si nu "Găgăutză" ? si apropo toti astia din SM aveti curele dealea ca alui yakim? asa idol ii omu pe acolo ?
)))) sa vezi ce suturi cu respect iti dau