lucruri bune:- ati incercat sa invatati o coregrafie- va tineti de electrolucruri rele:- se vede nashpa cu negativ- nu ati fost sincronmai incercati
ba lasa-i ma domn' profesor in plata lu dumnezo' )vezi ca deja exagerezi cu sfaturile si toate rahaturile d commenturi date prin toate partile, mai usor )) take it easy
frathe nu am zis ca-s mai bun dar asta e adevarul, iar daca u crezi ca aia e sincronizare at eshti mai cv ca loony boy sh shtiu ca nu e asa )
sterge-ti mucii, tunde-ti pleata si atunci poate iti mai permit sa zici cv la adresa mea.si nu era vb de video sau de dans, ziceam la modu general, ca te bagi in seama aiurea la orice, si dai sfaturi si indrumari, tu ala rasarit din necunoscut, peste noapte ))
dupa cum shtii sh u forumul asta a fost creat pt a ne dezvolta cunostintele sh a ne spune parerea despre dansul electro... orice user are voie sa posteze sh sa isi afirme parerea atata timp cat nu foloseste cuvinte jignitoare!
normal ca oricine are voie sa zica ce vrea si sa posteze ce vrea ! pareri da ! sfaturi si indrumari da, dar nu din partea ta
Yurias mai bine taci din gura si ascultal pe Geo el este membru confirmat pt ca sea facut cont prea tarziu... plus ca nu este vorba de asta el are mia multa experienta decat tine asa ca inchideti discutia
Am auzit de tine . . . Esti diabolic.