PANDA and SILVIUH ( IN 2 ELECTRO ) by MyrealityRo Nu vreau sa fiu rautacios cu voi dar , 1 Panda , mai exista un panda in RO de vreo 2 ani jumate , ai clip mai sus ,sa te convingi ,nu am eu o pb personala cu asta ,dar o sa ai tu, cand o sa te faci cunoscut2 Vulcan, nu vulcano 3 Invatati Basic Electro Dance , nu mai dansati cum va vine ,cine zice chestii de genu' dansu se simte , miscarile ii vin pe moment nu stiu ce , e un mare visator si mincinos, dansul se lucreaza mai ales un dans ca asta ce presupune tehnica Sa va dau o mana de ajutor Haircut Pointing si Rotor , la inceput , faceti aceste miscari si terminati-le , nu le lasati neterminate , apoi invatati powermoves (miscari in forta )si apoi combouri ,aveti grija mare la pozitia corpului si la estetica miscarilor ,sa fie cat mai curate si frumoase.Asta daca vreti sa faceti cva cu dansul asta , daca nu ,sanatate si la multi ani
La mine nu e Panda e PandaTck[/quotatunci danseaza tecktonik;))))
pentru ca Gutzi adica Guti mie numele de familie si apoi nah asa mia fost mai demult dar mi-am dat seama ca suna cam aiurea acum cum a spus si dimmux ca mai exicta un panda in comunitate ma gandesc sa ma schimb in D Flame sau Poison nu stiu datimi si voi daca va rog niste idei daca se poate.