S-ar putea sa va ganditi la un mod de plata... adik sa faceti si pe 3 luni\6 luni... sau sa se poata plati cumva in rate k poate sunt dansatori care nu isi permit sa dea 1 mil asa deodata... ast raspunsul vostru
Bun haideti sa va lamuresc cu cateva chestii pe care nu le-ati luat in calcul:- scria cosmin ceva de S.C Electro Dance S.A, ca sa-ti faci un S.A te costa aproximativ 10.000 lei, daca vreti S.R.L costa 1200 lei cel mult, asa ca mai bine nu infiintati voi nicio firma ca nu exista bani pentru asa ceva, - nu confundati o asociatie cu o firma, ce ar trebuii voi sa infiintati si probabil la asta v-ati si gandit este un ONG ( Organizatie Non Guvernamentala ) pe tema dansului... unde se pot face donatii etc..- un cont bancar va pot ajuta eu, costa 40 lei pe An ( Unicredit Tiriac Bank ) contine cont in RON si card de debit atasat contuluisi este mai ieftin ca multe alte banci, sau puteti sa va interesati daca la ING mai exista student card-ul care este "0" orice comision pana inplinesti 26 ani...- in alta ordine de idei cu ce va incalzeste ca sunt 3,4 oameni care or sa plateasca... va zic eu cu nimic... prin ceea ce faceti voi, nu mobilizati comunitatea ci mai mult o dezbinati, pt ca sunt foarte multi care nu-si permit sa plateasca acesti bani...si or sa se simta exteriorizati pt simplul fapt ca nu-si permit, multi nu vin la concursuri dar sa mai si plateasca... Nu mai bine faceti voi altceva ?? si anume faceti ceva folositor pt comunitate faceti concursuri cat mai multe dati premii frumoase, e nevoie de bani pt asta stiu, dar mai bine va zbateti sa gasiti sponsori, asta inseamna sa faceti ceva pentru comunitate nu sa pui niste amarati de copii/ adolescenti ( nu este o jignire pt voi e doar un fel de a spune) sa plateasca 100 lei / an.- daca tot vreti sa faceti ceva, schitati un plan cautati sponsori, oferiti premii, oferiti beneficii celor din comunitate de ex: - daca esti membru al comunitatii poti beneficia de reducere la..., asa se atrage lumea, promovati-va prin licee si scoli generale.... sunt multe de facut, daca vreti sa faceti ceva... eu v-am dat doar cateva idei,...