Autor Subiect: Asociatia Vertifight Romania  (Citit de 1956 ori)

Licurici

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 37
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Asociatia Vertifight Romania
« Răspuns #15 : Iulie 06, 2011, 13:35:11 »
S-ar putea sa va ganditi la un mod de plata... adik sa faceti si pe 3 luni\6 luni... sau sa se poata plati cumva in rate k poate sunt dansatori care nu isi permit sa dea 1 mil asa deodata... :P ast raspunsul vostru :P

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iulie 06, 2011, 17:11:40 »
S-ar putea sa va ganditi la un mod de plata... adik sa faceti si pe 3 luni\6 luni... sau sa se poata plati cumva in rate k poate sunt dansatori care nu isi permit sa dea 1 mil asa deodata... :P ast raspunsul vostru :P

1 mil pe an ?? aici nu e vorba de saracie. e vorba de dezinteres
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

stiny

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 93
  • VPM!
    • Yahoo Instant Messenger - music_junkz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Iulie 06, 2011, 22:13:32 »
e bine ca inca mai sunt persoane care doresc ca acest dans sa evolueze cat mai mult in Ro! keep it up!!!

stiny

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 93
  • VPM!
    • Yahoo Instant Messenger - music_junkz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Iulie 06, 2011, 22:15:42 »
dar totusi...sa fim realisti....la cat au tarifu aia o sa fieee greuuuu....extrem de greu chiar!si problema e ca hai sa zici ca faci rost de bani etc etc dar se va strange lumea ?

Licurici

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 37
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #19 : Iulie 06, 2011, 22:57:19 »
@dimmux... nu zic k e mult 1 mil pe an... ma refeream la modul de plata... adik unii o sa poata da banii doar in rate nu toti deodata... si da, e si dezinteres :P

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #20 : Iulie 07, 2011, 01:32:34 »
Nu, fara rate. Integral.
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

dimmux

• Membru senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Iulie 07, 2011, 05:11:09 »
Primul eveniment pe care il am in plan sunt calificarile la Mondial ,voi reveni in curand cu detalii

dimmux

• Membru senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Iulie 07, 2011, 15:24:34 »
Revin cu Urmatorul Eveniment : Calificarile pentru Campionatul Mondial din 2012

Am urmatoarea pretentie : fiecare lider de trupa sa discute cu colegii sai si vreau sa primesc un raspuns pentru o anumita data ,o anumita luna pentru care ar prefera sa facem calificarile.

De asemeni conditiile de participare sunt urmatoarele : 4 din cei 5 componenti ai unei trupe trebuie sa fie membrii ai Asociatiei Vertifight .

Un calcul arata ca daca vor fi prezente 3 trupe la calificari : se vor strange minim 12 milioane

Din care vom aduce un juriu strain - preferabil sa judece singur calificarile , sa nu existe divergente 

Si un premiu undeva la 100 euro pentru toata echipa ,pentru ca acestia sa-si poata plati o noapte de cazare pentru la anul . 

Astept raspuns de la gebe . cosmin si celzidor in principiu ,eu voi avea si eu trupa mea din toamna .Daca sunt si alte echipe doritoare nu ma opun .

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #23 : Iulie 07, 2011, 18:45:48 »
Bun haideti sa va lamuresc cu cateva chestii pe care nu le-ati luat in calcul:

- scria cosmin ceva de  S.C Electro Dance S.A, ca sa-ti faci un S.A te costa aproximativ 10.000 lei, daca vreti S.R.L costa 1200 lei cel mult, asa ca mai bine nu infiintati voi nicio firma ca nu exista bani pentru asa ceva,
- nu confundati o asociatie cu o firma, ce ar trebuii voi sa infiintati si probabil la asta v-ati si gandit este un ONG ( Organizatie Non Guvernamentala ) pe tema dansului... unde se pot face donatii etc..

- un cont bancar va pot ajuta eu, costa 40 lei pe An  ( Unicredit Tiriac Bank ) contine cont in RON si card de debit atasat contului
si este mai ieftin ca multe alte banci, sau puteti sa va interesati daca la ING mai exista student card-ul care este "0" orice comision pana inplinesti 26 ani...

- in alta ordine de idei cu ce va incalzeste ca sunt 3,4 oameni care or sa plateasca... va zic eu cu nimic... prin ceea ce faceti voi, nu mobilizati comunitatea ci mai mult o dezbinati, pt ca sunt foarte multi care nu-si permit sa plateasca acesti bani...si or sa se simta exteriorizati pt simplul fapt ca nu-si permit, multi nu vin la concursuri dar sa mai si plateasca...
Nu mai bine faceti voi altceva ??  si anume faceti ceva folositor pt comunitate faceti concursuri cat mai multe dati premii frumoase, e nevoie de bani pt asta stiu, dar mai bine va zbateti sa gasiti sponsori, asta inseamna sa faceti ceva pentru comunitate nu sa pui niste amarati de copii/ adolescenti ( nu este o jignire pt voi e doar un fel de a spune) sa plateasca 100 lei / an.

- daca tot vreti sa faceti ceva, schitati un plan cautati sponsori, oferiti premii, oferiti beneficii celor din comunitate de ex: - daca esti membru al comunitatii poti beneficia de reducere la..., asa se atrage lumea, promovati-va prin licee si scoli generale.... sunt multe de facut, daca vreti sa faceti ceva... eu v-am dat doar cateva idei,... 
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

dimmux

• Membru senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Iulie 07, 2011, 19:23:49 »
Bun haideti sa va lamuresc cu cateva chestii pe care nu le-ati luat in calcul:

- scria cosmin ceva de  S.C Electro Dance S.A, ca sa-ti faci un S.A te costa aproximativ 10.000 lei, daca vreti S.R.L costa 1200 lei cel mult, asa ca mai bine nu infiintati voi nicio firma ca nu exista bani pentru asa ceva,
- nu confundati o asociatie cu o firma, ce ar trebuii voi sa infiintati si probabil la asta v-ati si gandit este un ONG ( Organizatie Non Guvernamentala ) pe tema dansului... unde se pot face donatii etc..

- un cont bancar va pot ajuta eu, costa 40 lei pe An  ( Unicredit Tiriac Bank ) contine cont in RON si card de debit atasat contului
si este mai ieftin ca multe alte banci, sau puteti sa va interesati daca la ING mai exista student card-ul care este "0" orice comision pana inplinesti 26 ani...

- in alta ordine de idei cu ce va incalzeste ca sunt 3,4 oameni care or sa plateasca... va zic eu cu nimic... prin ceea ce faceti voi, nu mobilizati comunitatea ci mai mult o dezbinati, pt ca sunt foarte multi care nu-si permit sa plateasca acesti bani...si or sa se simta exteriorizati pt simplul fapt ca nu-si permit, multi nu vin la concursuri dar sa mai si plateasca...
Nu mai bine faceti voi altceva ??  si anume faceti ceva folositor pt comunitate faceti concursuri cat mai multe dati premii frumoase, e nevoie de bani pt asta stiu, dar mai bine va zbateti sa gasiti sponsori, asta inseamna sa faceti ceva pentru comunitate nu sa pui niste amarati de copii/ adolescenti ( nu este o jignire pt voi e doar un fel de a spune) sa plateasca 100 lei / an.

- daca tot vreti sa faceti ceva, schitati un plan cautati sponsori, oferiti premii, oferiti beneficii celor din comunitate de ex: - daca esti membru al comunitatii poti beneficia de reducere la..., asa se atrage lumea, promovati-va prin licee si scoli generale.... sunt multe de facut, daca vreti sa faceti ceva... eu v-am dat doar cateva idei,...

1 aia cu S.A era o gluma ,evident
2 Viv ,tu stii foarte bine cat ai stat in fenomenul electro si ca nu te sponsorizeaza nimeni ,"asociatia" era o forma de a spune , nu vreau sa cheltuim si alti bani pe tema asta
3 100 lei pe  an e mult ??? pe AN  , anyway cine vrea sa vina la eventuri calumea trebuie sa scoata banu' ,aia e .
Diana stie ,cand a organizat Verti 3 ,care a fost cel mai app de adevar vertifight ,cate cheltuieli ,sunt incluse pentru a organiza un eveniment calumea

Se va vedea acum cine e intersat si cine nu ,stai linistit cu 10-12 milioane tot ma descurc ;)

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #25 : Iulie 08, 2011, 08:58:58 »
KTVA in

In August discutam clar despre asta si plata o facem tot atunci. (scuza-ma,perioada asta este foarte incarcata pentru mine)

Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.