Intotdeauna au existat oameni buni aici..si oameni cu nasu pe sus. Si-au dat functii intre ei...s'au preamarit intre ei...s'au pupat in cur..concluzia: S-a tacut.Au mers la monde (dansatori care nu au NICIO TREABA cu mondialele mai ales): S-a tacut.Au prins tupeu (facand misto cum au prins ocazia, raspunzand cu texte superioare unui copil beginner etc): S-a tacut.Nu cred ca e cazul sa pun video cu fiecare dintre VOI..si sa va aduc aminte la ce nivel sunteti la dans..numai zic de caracter.Jaker a fost incurajat de la inceput cand posta videouri la fiecare, injura si era un "alpha male". E un copil caruia i s'a dat atentie si ne impartaseste singurul lui talent : prostia.Deja va credeti in SF-uri..vreti bataie si dati intalniri ca niste copii ratati.Propun o intalnire vara asta la plaja, care ajungeti, o zi in care puteti. Vreau sa stiu daca sunteti de acord
Albert, spui ca au mers la mondiale dansatori care nu au meritat, de ce nu v-ati pregatit si voi din medgidia trupa si sa mergeti si voi in Franta, ca a mers cine a vrut. Trebuia sa va legati care cum puteati si veneati in Franta. :"
Nu e nicio drama, nicio poveste. Imi aduc aminte cand am aparut in comunitate si oamenii erau de bun simt. Nu'mi spune tu mie ca jaker socializeaza, si pe cealalta parte isi bate joc de oameni. Asta ii accentueaza incapacitatile, nu'mi pasa ca are 20 de ani. Faptu ca preferi o "cearta" in loc de falsitate e ok..insa cu sensul de "disputa", nu ce se vede.Degeaba imi vorbesti mie elevat cand defapt iti incurajezi "prietenii" . Nu prea i'ai educat cum trebuie. Am vazut si amenintarile, stati linistiti ca o sa ne vedem vara asta, eu promit.
Si tacerea e un raspuns.
tac si fac
na si tie o dedicatieLive Florin Salam - Ma invidiaza lumea, Asta-i melodia mea 2010