Autor Subiect: hmmm  (Citit de 2174 ori)

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
hmmm
« : Iunie 15, 2011, 09:34:33 »
10:12 am - Acum sunt pe pagina numita "Comunitatea" si creez un subiect nou. Gandul imi sta la micul mesaj ce vreau sa il transmit.
10:14 - Incep sa cred ca nu ar trebui sa existe vreo pagina numita "Comunitatea" pe acest forum. De ce sa creezi o pagina si sa ii pui un nume care nu isi are locul pe acest gen de site? In fine...

Comunitate .... probabil este un lucru care incercam sa il creem si acum , pe care multi dintre voi inca si-l doresc. Cum iti poti dori un lucru daca nu faci nimic pentru a-l obtine? Aici nu ma refer la absolut toti , doar la 99% :)
Eu inca imi doresc o comunitate , poate sunt eu asa "mai prost" si tot trag tare sa fac lucrurile sa mearga bine.

NU am vrut sa ma bag deloc in acele discutii despre Vertifight 5 (multe se bazau pe cearta) . Pot spune doar ca imi place mult ce ati discutat despre "criteriile de jurizare" . Am citit foarte atent si fiecare dintre voi are o parte de adevar. Cand voi fi juriu ma voi coordona spre a juriza corect prin "schita" aceea a criteriilor.

Revenind la subiect , poate deja cel ce citeste are ceva treaba si repede da mai jos sa vada ce mai am de zis , vreau sa ma fac inteles dupa mult timp : cand fac un video , un show , un event ... ORICE , eu fac totul ca sa se promoveze dansul electro .
NU VREAU ca intr-o zi sa ma uit in jurul meu si sa observ ca nu mai e lume ce danseaza,pur si simplu nu pot ! Mereu am incercat sa aduc lume noua in dans !!

Ganditi-va bine la voi cat si la ce lasati in urma voastra ! Nu spun acum sa aduceti neaparat dansatori noi , ci doar sa fim un exemplu BUN pentru cei ce se apuca de dans. SA II PRIMI PE FORUM CU CALDURA ! Sa le oferim o sansa !

As avea foarte multe de spus,dar nici dramele pe forum nu imi plac.

Intr-o zi sper ca veti intelege ce incerc sa fac.

Comunitate ??  Inca imi permit sa folosesc cuvantul acesta.
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

SED.Albert

• Membru
  • **
  • Mesaje postate: 19
  • Membru
    • Vezi Profilul
Re: hmmm
« Răspuns #1 : Iunie 15, 2011, 09:56:30 »
Intotdeauna au existat oameni buni aici..si oameni cu nasu pe sus.
Si-au dat functii intre ei...s'au preamarit intre ei...s'au pupat in cur..concluzia: S-a tacut.
Au mers la monde (dansatori care nu au NICIO TREABA cu mondialele mai ales): S-a tacut.
Au prins tupeu (facand misto cum au prins ocazia, raspunzand cu texte superioare unui copil beginner etc): S-a tacut.
Nu cred ca e cazul sa pun video cu fiecare dintre VOI..si sa va aduc aminte la ce nivel sunteti la dans..numai zic de caracter.
Jaker a fost incurajat de la inceput cand posta videouri la fiecare, injura si era un "alpha male". E un copil caruia i s'a dat atentie si ne impartaseste singurul lui talent : prostia.
Deja va credeti in SF-uri..vreti bataie si dati intalniri ca niste copii ratati.
Propun o intalnire vara asta la plaja, care ajungeti, o zi in care puteti. Vreau sa stiu daca sunteti de acord

Vyrus64

• Membru senior
  • Mesaje postate: 290
  • Keep The Vibe Alive
    • MSN Messenger  - vyrus64@hotmail.it
    • Yahoo Instant Messenger - vyrus_n00b_intravenos
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iunie 15, 2011, 10:06:29 »
Intotdeauna au existat oameni buni aici..si oameni cu nasu pe sus.
Si-au dat functii intre ei...s'au preamarit intre ei...s'au pupat in cur..concluzia: S-a tacut.
Au mers la monde (dansatori care nu au NICIO TREABA cu mondialele mai ales): S-a tacut.
Au prins tupeu (facand misto cum au prins ocazia, raspunzand cu texte superioare unui copil beginner etc): S-a tacut.
Nu cred ca e cazul sa pun video cu fiecare dintre VOI..si sa va aduc aminte la ce nivel sunteti la dans..numai zic de caracter.
Jaker a fost incurajat de la inceput cand posta videouri la fiecare, injura si era un "alpha male". E un copil caruia i s'a dat atentie si ne impartaseste singurul lui talent : prostia.
Deja va credeti in SF-uri..vreti bataie si dati intalniri ca niste copii ratati.
Propun o intalnire vara asta la plaja, care ajungeti, o zi in care puteti. Vreau sa stiu daca sunteti de acord

Mi se pare o idee buna. La plaja , la mare :D
Si apropo de beginneri. Sunt de acord ca ar trebui primiti pe forum asa cum se cuvine.
Acum 2 ani cand m'am apucat de dans am fost primit pe acest forum cum se cuvine.
Asa ca la randul meu o sa fac acelasi lucru. Dansatorii noi care vin la noi in comunitate sunt viitorul nostru ca sa zic asa, deci trebuiesc
respectati ca orice alt dansator. Eu sunt de parere ca nimeni nu ar trebui sa uite de unde a plecat.
Vyrus Electro Dance (short movie) First Movie

asta este primul meu video si inca ma mandresc cu el, chiar daca este foarte vechi.
Va doresc o zi buna tuturor si incetati cu rautatea , nu aduce la nimic.

FreaxFL

• Membru senior
  • Mesaje postate: 160
  • Membru
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Iunie 15, 2011, 11:31:55 »
iar acesta este primul meu videoclip electro
cum spunea si vyrus,ma mandresc cu el :)
Dance Generation Ro - - Some Electro Dudes

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #4 : Iunie 15, 2011, 12:11:00 »
O hai sa lasati dramele, povesti cu pesti despre "comunitate" si alte basme.

Hai serios, lasati-o moarta, ca is satul de povestile astea de "unicitate" si de astia care sunt "for the people".

Ce "comunitate" visati? Ca sa ce?

Vedeti-va fiecare de treaba ca mereu o sa fie lume care nu o sa suporte pentru un motiv sau altul, decat sa fim toti niste ipocriti sa ne prefacem ca totul e bine prefer o cearta.

Sa intampinam cu caldura pe cei noi... Uite postu lui Ice,l-a luat cineva peste picior? Nu. Atunci care e problema cu "brigada de intampinare" ?

Celz zici ca tot ceea ce faci faci pt promovarea electro dance-ului. Mai mult faci totul sa te promovezi pe tine ca dansator decat dansul care il prestezi.

Albert, spui ca au mers la mondiale dansatori care nu au meritat, de ce nu v-ati pregatit si voi din medgidia trupa si sa mergeti si voi in Franta, ca a mers cine a vrut. Trebuia sa va legati care cum puteati si veneati in Franta.
 Daca spui ca nu aveati cum, atunci nu spune de :

"Au mers la monde (dansatori care nu au NICIO TREABA cu mondialele mai ales): S-a tacut." 

A mers exact cine a vrut fiindca asta e politica vertifightului.

Jaker are 20 de ani, asa ca numa copil nu poti sa-l faci. Daca ii place sa faca misto de lume e partea a doua. De ce pupincurist? Omu e mai dezghetat ca altii si o stiut sa vorbeasca ,sa socializeze, normal ca o devenit prieten cu unii, nu din cauza ca a ridicat in slavi pe cineva ca sa-i intre in gratii.

Ce SF-uri ma? Ce daca vrea lumea bataie? Daca unii atata merita din partea cuiva, aia sa primeasca.

Inca chiar credeti ca e doar gura de unii... Foarte superficial si iresponsabil.

Repet, vedeti-va de treaba si lasati timpul sa le decida pe toate.
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

FreaxFL

• Membru senior
  • Mesaje postate: 160
  • Membru
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Iunie 15, 2011, 12:26:25 »

Albert, spui ca au mers la mondiale dansatori care nu au meritat, de ce nu v-ati pregatit si voi din medgidia trupa si sa mergeti si voi in Franta, ca a mers cine a vrut. Trebuia sa va legati care cum puteati si veneati in Franta.
 :

" 

+1 aici  :)

SED.Albert

• Membru
  • **
  • Mesaje postate: 19
  • Membru
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Iunie 15, 2011, 12:40:41 »
Nu e nicio drama, nicio poveste. Imi aduc aminte cand am aparut in comunitate si oamenii erau de bun simt. Nu'mi spune tu mie ca jaker socializeaza, si pe cealalta parte isi bate joc de oameni. Asta ii accentueaza incapacitatile, nu'mi pasa ca are 20 de ani. Faptu ca preferi o "cearta" in loc de falsitate e ok..insa cu sensul de "disputa", nu ce se vede.
Degeaba imi vorbesti mie elevat cand defapt iti incurajezi "prietenii" . Nu prea i'ai educat cum trebuie. Am vazut si amenintarile, stati linistiti ca o sa ne vedem vara asta, eu promit.
A si in Franta eu personal nu am putut sa merg, doar mi'am spus parerea despre majoritatea care au fost..ceea ce am voie
« Ultima Modificare: Iunie 15, 2011, 12:47:03 de SED.Albert »

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #7 : Iunie 15, 2011, 12:46:24 »
Nu e nicio drama, nicio poveste. Imi aduc aminte cand am aparut in comunitate si oamenii erau de bun simt. Nu'mi spune tu mie ca jaker socializeaza, si pe cealalta parte isi bate joc de oameni. Asta ii accentueaza incapacitatile, nu'mi pasa ca are 20 de ani. Faptu ca preferi o "cearta" in loc de falsitate e ok..insa cu sensul de "disputa", nu ce se vede.
Degeaba imi vorbesti mie elevat cand defapt iti incurajezi "prietenii" . Nu prea i'ai educat cum trebuie. Am vazut si amenintarile, stati linistiti ca o sa ne vedem vara asta, eu promit.

Nu prea i-am educat, eu nu impun nimic nimanui. Fiecare face ce vrea ca au cap. Imi incurajez prietenii? Nu, spun doar ce am in cap.
Cearta cu orice sens, daca asta simt ei,sa si-o exprime nu sa se ascunda in spatele unei aparente rivalitati in dans sau mai stiu eu ce.
Eu sunt foarte linistit, nu-ti bate capul, chestii de genu nu ma agit pe mine :)
GeBe @ Ekstatik Quo

asul.de.pica

• Membru
  • **
  • Mesaje postate: 10
  • Membru
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Iunie 15, 2011, 13:01:09 »
vorba lui gebe timpul le rezolva pe toate  ..... doar nu o sa fiti dansatori tot restul vietiii, o sa aveti serviciu si alte preocupari....si vas vedea la 40 de ani la o cafea spunand; ba ce prosti mai eram knd ne certam degeaba...etc etc .just my opinion.

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #9 : Iunie 15, 2011, 13:01:27 »
Multumesc ca ati citit subiectul.

Indiferent de pareri , voi promova dansul electro in continuare impreuna cu persoane ce merita si voi face tot posibilul sa fie totul bine pentru cine merita si cine e serios.

.
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #10 : Iunie 15, 2011, 13:17:24 »
Si tacerea e un raspuns.

tac si fac

jumper-electro

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 25
  • sugi-societatea underground internationala;)
    • Yahoo Instant Messenger - andreY_laur92
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Iunie 15, 2011, 14:20:46 »
adevar se graieste pe-aici....asta am vrut si eu sa reliefez in discutiile mult anterioare si anume ca acestei comunitati i-ar cam trebui caldura ca desi e vara in aceasta comunitate sunt geruri siberiene:))....un membru nou sau nu trebuie sa fie neaparat membru intra pe acest site si vede toate discutiile astea crede-ti ca ii pica bine?...NU pentru ca stie ca mai devreme sau mai tarziu se va implica si el in scandaluri cu ceilalti si tot asa si e pe cat probabil sa vrea sa renunte(suntem si multi ai dreq:-j).....ma uit la rusi la vertifighturi ca mereu e sala plina iar la francezi nici nu mai are rost sa mentionez....la noi dupa ce ca-s putini nici atmosfera nu e....ma uitam la ce a-ti facut unii dintre voi la verti 5...imi parea un rau ca nu am putut ajunge dar dupa ce am vazut cum a fost  m-am bucurat teribil ca n-am fost:))asa ca va certati aiurea in tramvai si apropo un dansator adevarat nu se oftica daca pierde pentru ca danseaza din placere nu din scop competitiv si uite astaaaa my friends face comunitatea noastra de tot kktul...vertifighturile nu mai sunt intalniri de placere si intalniri competitive cu scopul de a arata lumii ca il faci p-ala sau p-ala ....poate daca ne-am bucura numai de dans si nu de victorie ar schimba ceva din atmosfera asta nasoala din comunitate PS:sunt sigur ca 60% dintre voi or sa zica "ia uite ba vb si asta:)))" dar mi se rupe pl...o luati de buna sau nu mi-e indiferent desi m-as bucura extrem daca ar fi prima varianta:D

dance to live, live to dance

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #12 : Iunie 15, 2011, 16:25:31 »
Pai Vertifight asta e,competitie. Daca vrem sa ne intalnim de placere, nu avem nevoie de concursuri.
GeBe @ Ekstatik Quo

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #13 : Iunie 15, 2011, 17:13:44 »
tac si fac

nush daca la asta s-a referit..