A trecut cva vreme de cand nu au mai fost organizate concursuri in Romania si de aceea ma gandeam la urmatorul lucru.
In 3 saptamani ,intr o zi nelucratoare ,preferabil sambata sa organizez la Bucuresti Vertifight 5 Romania, in formatul clasic, PRO si Intermediari 1 v 1 ,intrucat nu este timp pentru concursuri coregrafice ,si din experientele trecutee, am obs ca 1 v 1 e cea mai 'ravnita' categorie.
Eu am sprijinul scolii de dans Moty Dance School ,pentru Sala respectiva.
Am nevoie de cel putin 20 de oameni pentru un concurs decent. Taxa va fi de 20 de lei ,si banii respectivi vor merge in premii ,intrucat nu avem alte cheltuieli .
Lasati-va aici parerile voastre .
Mentionez ca in timpul verii ,ne vom ocupa de organizarea Calificarilor pentru Campionatul Mondial ,un eveniment foarte mare cu juriu din afara ,si cu o miza destul de importanta pentru castigatori- cazarea gratuita in Franta, titlul e echipa oficiala,plus premiul respectiv de la concurs.
In orice caz ,aceasta e o intentie, daca este cineva interesat si apoi chiar se materializeaza interesul vostru prin confirmari , va fi destul de usor sa organizez acest concurs.