nu vreau sa dau foc iar sa aprind acest subiect dar daca stati si va ganditi ce ar fi fost cel mai corect pentru romania si pentru toata lumea pentru acest concurs...ar fi fost sa se organizeze un concurs de pe trupe....si cu un juriu diferit ca de obicei sa se elimine discutile de blaturi si chesti de genu asta bani stransi din concurs se suplineau pentru cazarea celor care obtineau locu 1 2 3 si mergeau la monde locu 1 si 2 reprezentau oficial sau cum vine ca nu stiu exact si locu trei era echipa de rezerva aici se puneau toate la punct locu 1 optinea cazarea sigura si probabil si 2 din cate inteleg eu si locu 3 restituia bani din intregu concurs pentru cazare o parte din ei ca nu pot stii cat e cazarea eu....dar niste bani in plus erau bine veniti se puneau taxe de inscriere pentru concurs de fiecare pers mai mari si bani de intrare a publicului...si se rezolvau toate.....nu va ganditi ca poate fatza de alte persoane alti dansatori....care se antreneaza si ei la fel de mult sau chiar mai mult ca voi ii desconsiderati prin ce prin simplu fapt ala e mai bun ala e nu stiu ce....va spun ceva multi dintre voi sunteti buni la freestyle dar nu sunteti la fel de buni poate si ca alti care lucreaza in echipa....asta e parerea mea e o diferenta enorma de la freestyle la crew....daca ati fi facut asa ati fi multumit pe toata lumea nu ar fi existat cearta nu sar fi spus ca astia fac scandal pentru cazare alti nu ar fi vorbit ca dc pana mea sa se duca aia si noi nu...si multe alte chesti pe care nu le ganditi....referitor la ce ati spus de hai sa facem battle si iati facut lasi pe alde gebe sau invers eu vb la general n-am nimic de reprosat nimanui dar daca tpt spuneti lucrurile astea dc nu faceti un concurs sa aveti mai multi oponenti sa aveti un sistem diferit si cei mai buni sa castige...dc nu faceti asa......alceva spuneti ca uni sunt lupi flamanzi lupi aia flamanzi sunt flamanzi de performanta.....vor sa o optina....nu conteaza daca uni au fst la monde sau alti nu oferiti sansa asta tuturor dansatorilor din tara care poate pot face mai multe lucruri bune ca performanta de anu trecut....nu vreau sa aud comenturi de genu ca ce tii partea lor ca de unde ai mai sarit si tu acum...sau chesti de genu asta.....vreau doar sa stiu care e de acord cu mine sa puna +1 si cine nu -1 si daca are de comentat ceva la povestea mea sa spuna.....dar asa se rezolva o problema de genu asta....nu organizati nimic pentru care sa te lupti sa stii pentru ce dansezi si pentru ce iti pierzi timpu....de asta multi se lasa de dansat pentru ca sunteti nedrepti fata de alte persoane care vam mai zis danseaza la fel de lum sau chiar mai mult ca voi....si nici macar nu le oferiti o sansa de a se demonstra cui nu ii convine sa stie de la inceput ca pleaca acolo sigur....si sa stea fara stres ca ii este pus in pericol statutu de a pleca la monde.....tipic romanesc....alti stau si butoneaza de sus si alti stau si dau la lopata jos....nu e corect lucru asta.....fata de intreaga comunitate si vreau sa stiu cati dintre voi nu vati dori sa luptati pentru un loc la monde...va multumesc
da e o idee buna
hai sa iti zic si eu o parere
1. daca se fac la noi concursuri de genu pe trupe nu vin trupe
2. daca ti minte am propus sa se faca campionat pe trupe si sincer nu-s trupe si nici bani de a organiza asta
3. daca ar fi sa dam battle cu ce-i din buc ( ma refer sa mergem noi pana la bucuresti) banii aia de pe drum si care ne mai trebe acolo ne ajung sa ne platim chiria la paris
e foarte buna ideea ta dar parerea mea e asta.
nici io nu vreau sa ma cert cu nime
pace