Autor Subiect: Vertifight Monde -decizie  (Citit de 2647 ori)

cosmin

• Membru senior
  • Mesaje postate: 150
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Vertifight Monde -decizie
« : Decembrie 06, 2010, 14:11:44 »

Dimmux aici

Am vorbit cu steady ,si am decis ca intre trupele Ekstatik Quo si In2 Electro sa se faca un battle 1000 % ,data,locul ,juriul ,le vor stabili trupele de comun acord . Voi face abstractie de cearta celor doua parti ,si consider ca battle ul este cea mai corecta varianta pentru a decide care este echipa oficiala

Sper sa renuntati la certuri ,si sa va hotarati in privinta battle-ului

-ge0-

• Vizitator
Răspuns: Vertifight Monde -decizie
« Răspuns #1 : Decembrie 06, 2010, 15:06:53 »
ba deci vreau sa stiu nemultumirea voastra...atata numa...motivul pt care v-ati "vandut".
ce nu va convine? ca sa inteleg... care-i buba? vreti sa reprezentati Romania sau vreti cazarea... de care tineti mai tare ? parca sunteti niste lupi flamanzi, nu alta..

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #2 : Decembrie 06, 2010, 15:32:55 »
Gebe aici

1 la mana : vreau sa vorbesc cu dimmux deindata ce ajung acasa

2 la mana : nu avem de gand sa dam niciun battle .. avem alte chestii pe cap. Nu am de gand sa ma pregatesc pentru un asemenea battle,caci vin mondialele si consider ca acelea sunt importante

3 la mana : nu am de gand sa ajung la niciun accord comun caci nici macar nu mai vreau sa mai discut cu voi

bafta. ciao .
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Decembrie 06, 2010, 18:55:26 »
=))))) cineva nu se simte in stare . bina ca va arde numai de mistouri .sa vedeti ce o sa facem noi misto de voi pe ring :>
. In2Electro .

Freax

• Membru senior
  • Mesaje postate: 384
    • Yahoo Instant Messenger - freax_tck
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Decembrie 06, 2010, 19:02:42 »

Dimmux aici

Am vorbit cu steady ,si am decis ca intre trupele Ekstatik Quo si In2 Electro sa se faca un battle 1000 % ,data,locul ,juriul ,le vor stabili trupele de comun acord . Voi face abstractie de cearta celor doua parti ,si consider ca battle ul este cea mai corecta varianta pentru a decide care este echipa oficiala

Sper sa renuntati la certuri ,si sa va hotarati in privinta battle-ului
+1 ... Gebe...de ce nu faceti battle cu ei? ... Care e echipa e mai buna sa fie si reprezentanta oficiala a Romaniei...asa mi se pare corect...acum , gebe , no offence dar...dai dovada de lasitate ...hai! Accepta! " DO IT LIKE A DUDE "
Some Electro Dudes 4EVER

-ge0-

• Vizitator
« Răspuns #5 : Decembrie 06, 2010, 19:29:10 »
+1 ... Gebe...de ce nu faceti battle cu ei? ... Care e echipa e mai buna sa fie si reprezentanta oficiala a Romaniei...asa mi se pare corect...acum , gebe , no offence dar...dai dovada de lasitate ...hai! Accepta! " DO IT LIKE A DUDE "
ma ficior nu intelegi ca pe ei ii doare in pl de "reprezentanta romaniei", ei tin de cazarea aia pe 2-3 nopti =) si lasa... fi tu viteaz in alta parte :D
« Ultima Modificare: Decembrie 06, 2010, 19:34:46 de -ge0- »

Mr.jAker

• Membru senior
  • Mesaje postate: 496
  • Addicted
    • Yahoo Instant Messenger - sky_mike91@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Decembrie 06, 2010, 19:30:54 »

Nu e treaba ta aici. Omul e a12a are de invatat , are pregatiri , antrenamente si o gramada de cheltuieli.

Mr.jAker

• Membru senior
  • Mesaje postate: 496
  • Addicted
    • Yahoo Instant Messenger - sky_mike91@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Decembrie 06, 2010, 19:32:12 »
=))))) cineva nu se simte in stare . bina ca va arde numai de mistouri .sa vedeti ce o sa facem noi misto de voi pe ring :>

Adevarata valoare se va vedea la monde si nu in Romania.

#Ma scuzati pentru 2x post.

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #8 : Decembrie 06, 2010, 19:38:10 »
@jaker  - se pare ca cineva a inteles :)

tu dektra,parca ziceai ca esti "out" ,ce ai uitat iarasi pe aici?
Nu stiu daca sunteti prosti,ori va prefaceti,ce nu ati inteles din "nu am chef sa fac battleu cu voi" ?
 Credeti ca nu am ceva mai bun de facut decat sa ma gandesc la gura voastra? Asa de importanti va credeti? Iti zic sincer,sunteti nuli in ochii mei :)
« Ultima Modificare: Decembrie 06, 2010, 20:24:39 de GebeCJ »
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

-ge0-

• Vizitator
« Răspuns #9 : Decembrie 06, 2010, 19:39:27 »

tu dektra,parca ziceai ca esti "out" ,ce ai uitat iarasi pe aici?
 sunteti prosti,ori va prefaceti,
 Asa de importanti va credeti? Iti zic sincer,sunteti nuli in ochii mei :)

+ 1 gebe
« Ultima Modificare: Decembrie 06, 2010, 19:40:58 de -ge0- »

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Decembrie 06, 2010, 19:48:52 »
1.ati spus in topicul care l`ati inchis ca singura diferenta este la cazare si acum ziceti de noi k vrem cazare =))))
2. ce atata ofensa ? da vrem cazare, luati`o cum vreti nu ne prea ating 'atacurile' astea
3. nu ne intereseaza problemele voastre personale :) dastea avem si noi si nu le zicem in vazu` lumii.da` daca voua va face placere..
4. de reprezentat clar nu se pune problema! asta se va vedea cu ochiul liber

@gebe : am fost out din topicul respectiv . intru de cate ori am chef, unde am chef
nuli sunteti voi. si aici ma refer la termentul "echipa"

stiti ce a spus steady da? nu acceptati => ne calificam noi
. In2Electro .

-ge0-

• Vizitator
« Răspuns #11 : Decembrie 06, 2010, 19:52:15 »

stiti ce a spus steady da? nu acceptati => ne calificam noi

nu mi se pare corect ! dc sa va calificati voi dak noi nu ne prezentam la battle? tiganiiiiieeee !

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Decembrie 06, 2010, 19:54:20 »
astea sunt regulile. :>  daca erati asa siguri pe voi si in stare sa reprezentati Romania va prezentati la battle sfara sa mai stati pe ganduri. lasiloorrrrrrr
. In2Electro .

cosmin

• Membru senior
  • Mesaje postate: 150
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Decembrie 06, 2010, 20:12:07 »
Gebe ti-ai pierdut onoarea in fata comunitatii!Ce staff mai esti tu daca iei decizii asa de capul tau?Iti acorzi singur cazare in Paris si pt asta ii dai explicatii lui Fish:|

Jignesti atunci cand nu iti convine ceva,ca un copil...si pe deasupra te dai mare dansator prin faptul ca te iei de mine ca nu as sti io sa jurizez(vertifight 3)cred ca iti aduci aminte.

Cere-te afara din postul de staff!!

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #14 : Decembrie 06, 2010, 20:37:39 »
Kristal,eu la verti 3 nu am avut repros cand o venit vorba de jurizare la tine.Daca bine tin minte,la verti 3 o singura chestie nu mi-a convenit,asta a fost finala.Mi-am pierdut onoarea in fata ta si a trupei tale,nu in a fata celorlalti.

Nu am de ce sa renunt la pozitia de staff,ca nu am fost auto-invitat in functie si nu am de ce sa renunt la pozitia asta ca imi zici tu asta.
Jignesc? E problema mea ca am limbaj colorat,nu a ta.Vorbesc cum doreste inima mea.

Dektra tie iti repet ca vad ca esti mai grea de cap. Sunteti nuli pentru mine,nu am de ce sa va bag in seama "provocarea". Tu nu ai acceptat procovarea lui Jaker pentru ca l-ai socotit ca fiind un nimic,uite asa fac si eu acuma cu voi.
Simple as that.
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff