nu are nevoie de sfatu' tau baa ) snt depasite muzicalitatile tu nu vezi ca esti degeaba orice faci in dansu' tau ma? ba poti tu sa dansezi 10 ani ca tot un prost ramai..eu ma cac pe mn geo?) uita'te ma la tine ca esti un sarman care incearca sa se eschiveze pe aici pe forum, te dai tu mare destept, ba carnatule deasta am zis la ultimul post " nu zic ca snt un mare dansator " pt ca stiam ca o sa se comenteze,si imi zici tu mie ca nu stiu diferenta intre a fi muzical si a face muzicalitati ma ?? ))))) pai ba magotule tu te uiti la tn cum dansezi ma ?)) esti vai de capu' tau in plm si iti permiti sa comentezi de mn, eu nu iti ziceam nik daca nu ii sareai in cap la copilu' asta de fiecare data , pretinzi ca dai un sfat cand de fapt esti un prost invidios si te ascunzi dupa deget, ba mi'e mila de tine...uite ca sa nu fac scandal aiurea in continuare ,vrei ma sa bagam amandoi cate un filmulet de 1 minut, le punem pe forum si vedem care stie mai bine ce e aia dans?
@tecktudy nu se cearta nimeni. Doar ma deranjeaza ca aud sfaturi de care nu tine nimeni cont.@gebe ok si daca suntem maturi trebuie sa vbim in termeni filozofici si sa criticam ? Din cate stiam noi dansam nu jucam sah.
geo esti de acord vineri sa postam filmuletele? iti las si cateva zile de antrenament :>
pai..nu inteleg..l-ai atacat zicandui calbar..si doara tu sti ce inseamna aia.....hmm..ma rog ,eu nu vreau sa ma cert cu nimeni geo..doar ai grija cu jignirile..