Autor Subiect: vid nou Bogey  (Citit de 1962 ori)

BOGEY

• Membru senior
  • Mesaje postate: 522
  • electro is not tecktonik
    • Yahoo Instant Messenger - grren_men
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: vid nou Bogey
« Răspuns #45 : August 29, 2010, 15:37:41 »
Gata ma cu cearta ca a commentat Ga si maidiotec portugal pe you tube :)) :-X
electro is not tecktonik

-ge0-

• Vizitator
« Răspuns #46 : August 29, 2010, 15:42:00 »
nu are nevoie de sfatu' tau baa :)) snt depasite muzicalitatile ??? tu nu vezi ca esti degeaba orice faci in dansu' tau ma? ba poti tu sa dansezi 10 ani ca tot un prost ramai..eu ma cac pe mn geo?:)) uita'te ma la tine ca esti un sarman care incearca sa se eschiveze pe aici pe forum, te dai tu mare destept, ba carnatule deasta am zis la ultimul post " nu zic ca snt un mare dansator " pt ca stiam ca o sa se comenteze,si imi zici tu mie ca nu stiu diferenta intre a fi muzical si a face muzicalitati ma ?? :)))))) pai ba magotule tu te uiti la tn cum dansezi ma ?:))) esti vai de capu' tau in plm si iti permiti sa comentezi de mn, eu nu iti ziceam nik daca nu ii sareai in cap la copilu' asta de fiecare data , pretinzi ca dai un sfat cand de fapt esti un prost invidios si te ascunzi dupa deget, ba mi'e mila de tine...uite ca sa nu fac scandal aiurea in continuare ,vrei ma sa bagam amandoi cate un filmulet de 1 minut, le punem pe forum si vedem care stie mai bine ce e aia dans?
bine cacat ! is de acord facem filmulet:) !
si apropo ma.. mai asteapta un pic sa ti-i se mai ingroase vocea si sa-ti cresca par pa` piept, si dupaia sa vb asa de sus cu mine, ca deocamdata pt mine esti un calbar, urat si copil ! :D iar singurul deget dupa care ma ascund e ala mijlociu _|_ care ti-l arat si ti-l dedic cu toata inima !

Ryuu

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 96
    • Vezi Profilul
« Răspuns #47 : August 29, 2010, 15:43:38 »
nu are rost sa mai aduc ofense la adresa ta :) abia astept sa imi arati ce e aia dans :*

Dexter

• Membru senior
  • Mesaje postate: 135
  • ...
    • Yahoo Instant Messenger - o_musca_ratacita
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #48 : August 29, 2010, 15:47:17 »
 =)) =)) =)) =)) Kanabys inchide topicul ...ca plm cine sia exprimat parearea a facuto pana acuma...acuma a devenit offtopic..cine e mai tare si mai matur(fizic )  =)) =)) =)) par pe piept :))...geo..nu ma asteptam  =)) =)) =)) =))...

AlberT

• Membru senior
  • Mesaje postate: 304
  • Some Electro Dudes ~ Albert
    • Vezi Profilul
« Răspuns #49 : August 29, 2010, 15:53:09 »
@tecktudy nu se cearta nimeni. Doar ma deranjeaza ca aud sfaturi de care nu tine nimeni cont.
@gebe ok si daca suntem maturi trebuie sa vbim in termeni filozofici si sa criticam ? Din cate stiam noi dansam nu jucam sah.

belutz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 259
    • Vezi Profilul
    • plm:))
    • Adresa de email
« Răspuns #50 : August 29, 2010, 15:54:36 »
@geo Nu ma asteptam..... pun pariu ca esti cel mai barbat de aici..ai cel mai mult par de aici si cea mai groasa voce..
Calbar urat si copil ... hmm calbar nu am gasit in DEX..
@tektudy sincere scuze dak te-am atacat cu ceva
@albert ..scoatem si o carte cu definitii electro nu`i probl:)

PS: SINCER...............CE INSEAMNA CALBAR? =)))))))))))

Ryuu

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
« Răspuns #51 : August 29, 2010, 15:58:02 »
geo esti de acord vineri sa postam filmuletele? iti las si cateva zile de antrenament :>

-ge0-

• Vizitator
Răspuns: Răspuns: vid nou Bogey
« Răspuns #52 : August 29, 2010, 16:00:11 »
ma da nu inteleg dc sariti pe mine asa ! am dat in cap cuiva ma? ce i-am zis lui bogey rau? cand mi-ati dat voi sfaturi sau cine stie ce, am sarit si eu is sus ca voi?
@ belu, calbar ii o expresie de aici din zona ardealului, vreti sa aflati mai multe? :)) ... nu nu, n-are rost :)

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #53 : August 29, 2010, 16:00:22 »
@tecktudy nu se cearta nimeni. Doar ma deranjeaza ca aud sfaturi de care nu tine nimeni cont.
@gebe ok si daca suntem maturi trebuie sa vbim in termeni filozofici si sa criticam ? Din cate stiam noi dansam nu jucam sah.

1.Ma refeream ca sariti repede cu 1000%. Aia ca maturitate.
2.Ai zis ca bogey e dansator tehnic si muzical? Explica-mi pls.
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

Mr.jAker

• Membru senior
  • Mesaje postate: 496
  • Addicted
    • Yahoo Instant Messenger - sky_mike91@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #54 : August 29, 2010, 16:07:27 »
geo esti de acord vineri sa postam filmuletele? iti las si cateva zile de antrenament :>

ma bag si eu ;)

#toti cred ca daca nu ai fost la 100 de concursuri esti 0 ( mai vedem noi)

belutz

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #55 : August 29, 2010, 16:08:22 »
pai..nu inteleg..l-ai atacat zicandui calbar..si doara tu sti ce inseamna aia.....hmm..

ma rog ,eu nu vreau sa ma cert cu nimeni geo..doar ai grija cu jignirile..

Ryuu

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
« Răspuns #56 : August 29, 2010, 16:12:23 »
geo nu e prima oara cand zici de bogey anumite lucruri si ati mai avut conflicte pe care ultima oara am incercat sa le aplanam ( cand au bagat filmulet bogey si freax ) , arata'mi tu mie post de la noi la vreun filmulet de al tau in care iti zicem vreunu ( eu , albert , nebu ) cv de genu : mai ai de facut aia.. , inca nu faci corect aia.. , mai lucreaza la aia sau iti dau vreo definitie despre ce inseamna dansul, dimpotriva incurajand lasi pe dansatorul respectiv sa isi descopere singur calitatile si sa evolueze. Si uite ma repet ca am mai zis ca noi mereu am incurajat , nu am facut critici nimanui si atata timp cat noi cei din SED il laudam pe el si il incurajam , dc te bagi tu sa ne dai noua definitii de parca am avea nevoie de ele, pt ca nu uita ca nu ai nivelul niciunuia dintre noi 3 , iar daca vrei respectat si apreciat respecta'i si tu pe alti si nu incepe cu critici de genu' ala. Sper sa nu iei asta ca pe o ofensa , iar daca o iei provocarea mea ramane in picioare .

Ryuu

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
« Răspuns #57 : August 29, 2010, 16:14:03 »
jaker tu ramai un 0 :))

belutz

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #58 : August 29, 2010, 16:15:44 »
DUBLU POST RYU BANIP

-ge0-

• Vizitator
« Răspuns #59 : August 29, 2010, 16:16:03 »
pai..nu inteleg..l-ai atacat zicandui calbar..si doara tu sti ce inseamna aia.....hmm..

ma rog ,eu nu vreau sa ma cert cu nimeni geo..doar ai grija cu jignirile..
ma belu, eu te stiu asa om de omenie, da cum  mea sa tac cand vine si imi zice "sarmanu" si nush ce alte treburi...fi serios ma.. el a sarit :)