Harrigton Gucci Pomdapy 27 iulie la 05:57 Denunţăok je suis impatient de voir la vidéo parce-que en france el sont mise rapidement les vidéos du verti, merci pour la réponse
Harrigton Gucci Pomdapy 27 iulie la 06:12 DenunţăJ'avoue en plus il commence à poster les vidéos dans le désordres il commence même pas par les démos les 1er battles tout çà laughing out loud ==> LOL
heeeei apropo de iubire , am ajuns de rasul francezilor in ceea ce priveste alegerea lui vlado de a posta clipurile pe rand si dupa mult timp
Iar incepi cu cearta pe forum ? Omul mai are si servici
de cand iti permiti sa mi te adresezi asa domnule jaker? de cate ori ai avut o discutie cu mine? te rog frumos sa nu te bagi in seama aiurea, si sa nu imi comentezi !! nu ne cunoastem, nu am vb nici macar o data.de unde ai tupeu asta? te`am bagat eu pe tine in seama ?? ma crucesc cand vad atata tupeu si NESIMTIRE. sti macar ce inseamna ceea ce am pus acolo?(a zis la sfarsit ca a ras in hohote ) + am intarit ce a spus dimmux mai sus (si nu am spus eu) e un adevar.sa fie pt prima si ultima data cand te bagi in seama in modu asta cu mine .
Ok Lady Gaga )# Tupeu + Nesimtire = smechera combinatia
ai grija ce vorbesti , ai castigat verti si ti s-a urcat la cap ?? cum ar fi sa vorbeasca un cursant de la noi asa cu celzidor?? vezi ti de treaba acolo ca ne suparam rau