Autor Subiect: DJ,Mixuri Personale,Ce scule Folositi!!!!  (Citit de 2391 ori)

iLex

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
DJ,Mixuri Personale,Ce scule Folositi!!!!
« : Octombrie 09, 2008, 22:08:28 »
Ma gandeam sa fac si un topic ptr cei care nu numai danseaza!Ar fii interesant sa mai facem cate un mix cate un filmulet ceva,ce aparatura aveti,ce ati vrea sa va achizitionati (dar costa prea mult si nu dispuneti de bani :P),cum ati inceput sa mixati (pe virtual dj banuiesc ca toata lumea :D).

Eu presonal am 2 Playere Omnitronic DJS 1100 Scratch Workstation (nush de ce se cheama Scratch Workstation ca e foarte greu de facut scratchuri pe ele :P) un mixer Behringer DJX 700 si niste casti Sennheiser HD 205.Personal am inceput sa mixez pe Virtual Dj sa vad cam despre ce e vb mi s-a parut interesant si dupa o perioada am strans niste bani si mi-am achizitionat o consola (Controler MIDI) Behringer BCD 2000 cu care am invatat in mare parte cam ce inseamna sa mixezi (nu era profesional deloc dar pentru inceput a fost perfecta),am fost la destule partyuri cu ea si chiar a fost misto este perfecta ptr niste partyuri mai mici.Dupa care am gasit la un tip din micul meu Oras (Braila - unde nu pre gasesti nimic de DJ) o consola Gemini CDM-500 (Tipu o cumparase de pe E-bay noua si pe drum sa busit un player) am vb cu el mi-a explicat c anu functioneaza un player si totusi am zis sa o iau macar are un player mixer (macar aveam si eu ceva Semi-Profesional) am luat-o la pretul de 140RON (adica un pret de nimic) am folosit-o cam 2 zile dupa care m-am enervat cu playeru ala ca nu merge si am desfacut-o sa vad ce pot sa ii fac (am mici cunostinte despre electronica) m-am chinuit vreo 5 ore si pana la urma am reusit sa o fac.Dupa vreo luna mi-am cumparat Mixerul Behringer DJX 700 (care il am si acuma sunt destul de multumit de el) si ce m-am gandit sa desfac consola si sa fac iesiri separate pe fiecare player ca sa folosesc mixerul asta (Mixerul consolei fiind de tot cacatu) zis si facut m-am chinuit vreo 2 zile dar am reusit :D dupa care am gasit pe cineva care a dorit consola la schimb pe 2 Playere Omnitronic DJS 1100 (nu am inteles de ce a vrut mai exact consola ca playerele costa mult mai mult decat consola) am facut afacerea si acuma momentan detin astea si pe viitor as vrea sa imi cumpar 2 Stantonuri C.314 (nu sunt genu care ma omor dupa pioneer cu toate ca cica sunt cele mai bune ptr ca pretul este enorm de mare).Momentan nu dispun de bani + ca mai este si clasa a 12-a (Pregatiri,Bani multi,invatat,etc) dar pe viitor sper sa reusesc sa mi le iau :D Cam asta e povestea mea despre DJ(-iala).Astept si de la alti sa ne relateze povestea lor despre DJ,ce scule detin,etc.

Apropo si un mic Filmulet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qKQoOcVCgpo[/youtube]

Si un mix de al meu in format MP3

http://www.filebox.ro/download.php?key=gp1gaoz7wxyucbli

Daca doriti vreo melodie din mix imi spuneti exact minutul si secunda si o voi publica aici in acest Topic
« Ultima Modificare: Octombrie 09, 2008, 22:18:49 de iLex »

Andrei

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 24
    • Yahoo Instant Messenger - tecktonik_ro
    • Vezi Profilul
« Răspuns #1 : Octombrie 12, 2008, 20:50:18 »
Eu Pioneer 2xCDJ-1000mk3, DJM-800, EFX-1000, Yamaha Tenori-On, Korg kaoss pad 3, tastatura M-AUDIO pentru control Ableton Live.
Tecktonik amateur

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Octombrie 12, 2008, 22:00:14 »
bv baieti.. felicitarile mele... tineti-va de treaba...
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

Radio-T

• Membru senior
  • Mesaje postate: 170
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Octombrie 12, 2008, 22:51:58 »
andrei , asteptam niste seturi de ale tale oe forum cu linkul de download.... trebuie sa faci treaba buna dak ai asa ceva ;)

nu orice isi cumpara asa ceva ;)

Androk

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Octombrie 14, 2008, 14:01:25 »
eu Pioneer CMX-3000 .. consola :) mixer Denon DN-X800 si casti Pioneer HDJ-1000 .. mi as dori eu 2 mk3 uri si un djm 800 .. da d unde atatia bani :)) cat despre mixuri de ale mele .. sunt postate la sectiunea de muzica ... astept si un mix de la Andrei ... trebuie sa faci super treaba pe alea... mai ales si cu efector...
The kids want techno ;)

Radio-T

• Membru senior
  • Mesaje postate: 170
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Octombrie 14, 2008, 14:09:30 »
asta ziceam si eu ... :)

Androk

• Membru confirmat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Octombrie 14, 2008, 14:16:56 »
:>
The kids want techno ;)

iLex

• Membru nou
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Octombrie 14, 2008, 15:59:04 »
Da interesant :D si eu as vrea niste CDj 1000 macar MK2 daca nu Mk3 :D o sa mai fac si eu un mix cat de curand ;)

iLex

• Membru nou
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Octombrie 14, 2008, 16:07:36 »
Da si ptr Androk misto tare consola aia de la pioneer :D stiam modelul da nu am analizat-o pana acuma foarte bine siguru lucru care sunt sigur ca e naspha sunt butoanele de Play si Cue ca sunt din Cauciuc rigid din cate am vazut eu si din ce am mai avut si eu si trebuie sa apesi destul de tare.In rest e super tare consola :D oricum eu in mare parte prefer 2 playere separat :D si mixerul este misto succes la mixat ;) eu cazusem dinainte ai postat tu pe undeva profilul de hi5 si pe acolo vazusem aparatura ;)

Androk

• Membru confirmat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Octombrie 14, 2008, 16:50:49 »
da is din cauciuc .. asa am crezut si eu inainte sa le folosesc.. da n ai treaba.. .se apasa usor tare :))
The kids want techno ;)

Androk

• Membru confirmat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Octombrie 14, 2008, 16:51:44 »
adik puii mei eu n am avut probleme cu butoanele pana acu .. si are vechime consola e de prin 2002 cv de genu
The kids want techno ;)

iLex

• Membru nou
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Octombrie 14, 2008, 19:52:57 »
Te-ai obisnuit tu iti zic eu ca la al de pioneer CDJ 100,200,400,500s,800MK2,1000mk2,mk3 se apasa extrem de usor adica abia le atingi ma rog acuma Consola din cate am citit eu despre ea este misto tare :D eu doresc sa imi achizitionez niste stantonuri C.314 este la marimea lu CDJ 800MK2 si are chiar mai multe functii decat CDJ 800Mk2 :Dacuma ma chinui sa strang bani oricum sunt super multumit si de aste care le am.

Tsunam

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 40
  • love - Tecktonik....dance....
    • Yahoo Instant Messenger - tsunam14
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Octombrie 21, 2008, 12:47:02 »
asha..bv...voi mixaty...:D ca eu dansez..;)
Tsuteck

dirtyCulture

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 29
    • Vezi Profilul
    • TheSounds (C) Romania / Myspace
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Noiembrie 14, 2008, 16:54:15 »
am trecut de la generatia playerelor la Software DJ :P

laptop (sau Apple) + placa audio externa + mixer de control ABLETON LIVE + clapa midi = LIVE ACT :P

pe la noi se mai ocupa de asa ceva gen: Mindhacker / Suie Paparude / ICS si pe afara cam tot ce e minimal gen Capriati, Massi DL, Lucio Aquilina, Roland M.Dill etc.

Eu fac muzica, ma pricep mai bine decat la mixat :P.

Check here: www.myspace.com/dirtyculture   sau ma gasiti si pe Beatport

Andrei

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 24
    • Yahoo Instant Messenger - tecktonik_ro
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Noiembrie 15, 2008, 17:21:01 »
Revin cu un mesaj, am un mix (defapt un cut de la o petrecere tecktonik de-acum 1 an.) aici : http://andreim.net/audio/legendary-tecktonik .

dirtyCulture, dragut.
La noi am vazut Pagal folosind Live, Raoul Russu, si mai sunt..

Da, e clar ca a venit era digitala peste noi.
Eu folosesc MK3-urile cu Traktor Scratch si adaug in plus un live 7 pe 2 canale sincronizat cu main-ul.

Am inceput sa produc cu un prieten, daca vrei sa asculti, http://myspace.com/markumac
Tecktonik amateur