Sunt de total acord cu parerea lui Tazz doar ca:1 la mana , suntem o mana de dansatori ceea ce automat inseamna ca nu se va putea face o astfel de cupa 2 la mana , nu cred ca este momentul potrivit pentru asa ceva , am precizat mai sus de ce si pe langa asta , lumea din afara acestei comunitati habar nu are cu ce se manaca ElectroDance si + o sa le ia prea mult timp ca sa priceapa , ca sa invete , ca sa se creeze si sa se omogenizeze echipe....(Asta doar pe parcurs)3 la mana , ziceai in postul tau ca sa se gaseasca cate 1 care sa se ocupe de fiecare oras in parte astfel usurandu-se situatia si totul sa fie ok dar problema e CINE ? Daca numai in Bucuresti si hai sa zicem Buzau sunt care danseaza asa ceva ? (in proportii mai mari ma refer)Uite spre exemplu la noi in oras suntem doar NOI.Abea am reusit sa strangem 10 insi ca sa ii invatam.....Deci mai pe scurt , in afara de Bucuresti si de Buzau nu prea ai cu cine sa faci asa cevaDeci repet , ca idee ar fi buna , numai ca e absolut imposibil de realizat deoarece pt acest "proiect" iti trebuie prea multi oameni de incredere si cu interes pt. ce vrei sa faci tu(din fiecare oras) si in + sunt N motive care fac totul sa fie imposibil de realizat deocamdata....
Vreau sa clarific si eu o treaba.Noi, adica eu, Kanabys, Bambo suntem din apropierea Buzaului...suntem din judetul Buzau...invatam la licee in Buzau...as zice ca apartinem de Buzau in cea mai mare parte Mai exact suntem din Rusetu...o comuna la 57 Km de Buzau...deci daca ar fi ceva noi reprezentam Buzaul impreuna cu ceilalti care locuiesc in Buzau...cel putin pana plecam la facultate pe la BUC )Ideea e buna...dar cum au zis si ceilalti nu e realizabil in viitorul apropiat...probabil la anu prin timpul asta.....
Cred ca suntem cam optimisti sa spunem la anul pe vremea asta :-s