Autor Subiect: Cupa Liceelor la ElectroDance  (Citit de 2100 ori)

Liltazz

• Membru senior
  • Mesaje postate: 372
  • Un fel de AoD
    • Yahoo Instant Messenger - bboy_tazz_csc
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Cupa Liceelor la ElectroDance
« : Aprilie 15, 2010, 14:57:30 »
Momentan este doar un proiect, o nebunie de a mea de cand a aparut tecktonik ( electro dance ) in romania, dar am vrut sa astept sa vad in ce directie merge acest stil de dans, si momentan merge in directia cea buna. Ca acest proiect sa prinda radacini si sa capete o forma, am nevoie de ajutor din partea voastra.
Mai concret o sa am nevoie de cate un organizator in fiecare oras, sau ma rog in cate orase se poate. Voi ca organizatori locali aveti ca obiectiv inscrierea a unui numar cat mai mare de concurenti, gasirea localului unde va avea loc event'ul si etc. Anul acesta cand se va tine, sau anul viitor la inceputul anului ( dar cel mai probabil undeva prin decembrie se va tine daca se va concretiza ceva ). Pentru inceput Finala Nationala se va tine in Buzau pentru ca am crezut de cuviinta ca ar fi normal deoarece este orasul meu natal :D, si pentru ca parerea mea este ca in Buzau este cea mai mare si cea mai dezvoltata minicomunitate sa zic asa. De la editia a doua Finala Nationala se va tine in orasul care a cashtigat Cupa din anul precedent.

Acest topic este deschis pentru a va spune parerea despre aceasta idee si pentru a va depune "candidatura" de organizator local. Acest topic nu este deschis pentru a va spune idei, si etc., cel putin momentan. Mai intai vreau sa'mi creez echipa si dupa aia vom incepe cu idei. NO OFFENCE, dar nu vreau sa fie iar abureala pe aici. Deci scurt si la obiect : "parere, si daca vreti sa fiti organizatori locali, orasul in care vreti sa faceti".

Acest eveniment este marca AoD Events, pentru folosirea acestui nume, precum si ideii in sine va trebuie acordul in prealabil al AoD Events.
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

teddy2006ro

• Membru senior
  • Mesaje postate: 402
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: Cupa Liceelor la ElectroDance
« Răspuns #1 : Aprilie 15, 2010, 15:03:05 »
super tare ideea daca se face si cupa liceelor se va face mult mai cunoscut electro dance-ul si poate va fii la fel de tentat pt cei din liceu sa faca precum street-ul,breack etc:-@.......si cum va fii in fiecare oras??cat un crew din fiecare liceu sau cum:-?:-"
i wanna be a bilionare so fucking bad .....

TEckTrYs

• Membru senior
  • Mesaje postate: 383
  • TeCkTrYs
    • Yahoo Instant Messenger - eldivino_wisher@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Aprilie 15, 2010, 15:21:38 »
tazz te ocupi tu de organizarea la buzau ? 

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Aprilie 15, 2010, 15:29:03 »
Citat
si pentru ca parerea mea este ca in Buzau este cea mai mare si cea mai dezvoltata minicomunitate sa zic asa.
nu nu , in buzau s`a cam stins 'flacara'
1.la efc au fost parca 3 participanti din buzau :) (e.boy e.kid tecktrys , kristal e de`al nostru :> )si 14 dim Bucuresti..hmm :p

2. abia suntem 30 de dansatori in toara tara si u vrei cupa liceelor la electro?
3. stim cu toti cat de greu este sa iinvetzi sa dansezi la un nivel mediocru electro , iar de invatzat coregrafii si dans N persoane nu stiu cat de posibil e , dat fiind ca 7 oameni de la noi de la sala sunt in acelasi liceu , altii sunt cu bacu nu se pot ocupa de asa ceva iar cei disponibili abia se descurca pt ei  si sunt la inceput. deci in bucuresti se  poate inscrie un singur liceu ;)) iar 'nationala' cum  ai zis tu va fi un fel de NTC 1 (si aici ma refer la nr de participati, nivel de dans..)

. In2Electro .

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Aprilie 15, 2010, 15:32:15 »
nu nu , in buzau s`a cam stins 'flacara'
1.la efc au fost parca 3 participanti din buzau :) (e.boy e.kid tecktrys , kristal e de`al nostru :> )si 14 dim Bucuresti..hmm :p

2. abia suntem 30 de dansatori in toara tara si u vrei cupa liceelor la electro?
3. stim cu toti cat de greu este sa iinvetzi sa dansezi la un nivel mediocru electro , iar de invatzat coregrafii si dans N persoane nu stiu cat de posibil e , dat fiind ca 7 oameni de la noi de la sala sunt in acelasi liceu , altii sunt cu bacu nu se pot ocupa de asa ceva iar cei disponibili abia se descurca pt ei  si sunt la inceput. deci in bucuresti se  poate inscrie un singur liceu ;)) iar 'nationala' cum  ai zis tu va fi un fel de NTC 1 (si aici ma refer la nr de participati, nivel de dans..)

[/quote

+1
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1464
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Aprilie 15, 2010, 15:33:48 »
cam greu...la mn in liceu de exemplu,nu prea sunt dansatori...eu cunosc decat 3,dintre care 2 nu mai stiu daca danseaza,unul din ei fiind Mickey  :)

...::Keep The Vibe Alive::...

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Aprilie 15, 2010, 15:39:30 »
@teddy2006ro - Poy sa vedem, regulile nu sunt puse cap la cap si definitivate, s'ar potea sa lasam mai multe crew'uri dintr'un liceu sa se bage. Iar trupa castigatoare dintr'un oras va merge la finala nationala alturi de celelalte castigatoare din orasele unde se tine cupa
@tecktrys - Nusth ink sigur, vedem
@dektra - asa este si cu "Cupa Liceelor la Street Dance", e la fel de greu, poate chiar mai greu decat electro dance, si acolo sunt elevi care au bacul ( nu stai toata ziua in casa si inveti pt ca ai bac, in timpul liber poti lucra la coregrafii ), stiu ca o sa fie mediocritate in concurs, pt ca  e prima editie, de la a doua incolo se vor schimba lucrurile, si in Buzau e cea mai mare comunitate de dansatori : E.boy, e.kid, tektrys, geo, kanabys, fish, bambo, krystal si dimmux sunt tot din buzau chiar dak stau in bucureshti si mai sunt destui dansatori da' nu stau sa'i insirui aici. Xcum cn vrea se baga, cn nu, nu. Nu oblig pe nimeni :D
Dance is an art, dance is everything, dance is the life, dance is my life, i'm the dance

TEckTrYs

• Membru senior
  • Mesaje postate: 383
  • TeCkTrYs
    • Yahoo Instant Messenger - eldivino_wisher@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Aprilie 15, 2010, 15:40:28 »
eu nu am participat :) . am venit ca sa fiu prezent :)  >:D<  .  @ tazz  okay :) . daca nu poti tu , raman eu .   :P . , sau altcineva .
« Ultima Modificare: Aprilie 15, 2010, 15:45:31 de TEckTrYs »

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Aprilie 15, 2010, 15:43:33 »
Mai oameni buni deja s'a deviat mult de la subiect. Deci nu tre sa fii dansator ca sa poti sa participi la un concurs intre licee. Acest concurs nu e facut pentru profesionisti, e facut pentru amatori, e facut pentru descoperirea de noi dansatori buni, e facut pentru a face electro dance-ul mai cunoscut printre liceeni. Pe noi nu ne intereseaza nivelul celor care participa, ne intereseaza ca acest gen de dans sa aiba cat mai multi dansatori in comunitate, ne intereseaza ca acestia sa promoveze stilul de dans si etc.

Vyrus64

• Membru senior
  • Mesaje postate: 290
  • Keep The Vibe Alive
    • MSN Messenger  - vyrus64@hotmail.it
    • Yahoo Instant Messenger - vyrus_n00b_intravenos
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Aprilie 15, 2010, 16:03:29 »
Foarte buna ideea tazz =)
Pe bune acum. Daca iese chestia asta va dati seama cata lume se va apuca de electro ? cati dansatori vor fi in tara ?

daca fenomenul electro devine faimos in Romania pai atunci se dubleaza sansele de a avea un sponsor etc. ( pt echipa nationala de exemplu )

foarte buna ideea =)

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Aprilie 15, 2010, 16:07:32 »
ideea era k nu sunt raspanditi in liceele din bucuresti . 7 intrun liceu , 2 lla facultate, alti 2 in acelasi liceu si alti 3 care nu ar putea initia o trupa :) oricat de slaba, pt k ei sunt la inceputt! nu ar putea preda. dimmux nu este din buzau, jabba nu este din buzau , iar cosmin nu conteaza unde s`a nascut , conteaza din ce trupa face parte si unde se antreneaza adica la BUCURESTI! fi serios! buzau a murit in materie de electro dance :) 3 dansatori nu inseamna "cea mai mare minicomuniatate" si nici pe departe cea mai dezvoltata
. In2Electro .

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Aprilie 15, 2010, 16:12:44 »
Deci hai sa lasam chestia cu cine e din buzau si cine nu, unde este mai dezvoltata si etc. ca nu ma intereseaza chestiile astea. Finala Nationala tot in Buzau se va tine orice ar fi. Cat despre chestia ca unu 1 este intr'un liceu, 2 sunt in alt liceu si etc. nu este nici o problema ;). Cu atat mai bn, se fac mai multe trupe. Iar faza ca nu au cum sa predea ca nu stiu si etc. este poate cea mai mica problema care o avem noi ;).  Pot invata din multe locuri. In fine hai sa lasam subiectul asta ca nu'si are rostul. Topicul acesta este pentru altceva. Mai exact pentru cine vrea sa fie organizator local.

de3ctra

• Membru senior
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Aprilie 15, 2010, 16:22:11 »
asa zi, ca vrei tu la buzau  nu  k e cea mai mare minicomuniate, cea mai devzoltata :)) nu am zis k 1 e intrun liceu altu in altu, am zis k SUNT TOTI IN ACELASI LICEU SI K O SA POATA PARTICIPA O SINGURA TRUPA din bcuuresti ce e neclar? aia 7 din acelasi liceu o sa participe da , dar cu cine sa concureze? :-? mai ales ca cei 7 sunt Elite Electro + Rici si Anyka  + nu exista alte locuri de unde ar putea sa invete :)) singuru loc unde se poate invatza in bucuresti este la sala la Trouble, nu 'multe locuri'
 in fine gata cu porcariile. bafta in ce vrei sa faci..dar o sa iasa la fel cum a iesit si prima data knd ai zis (anu trecut)  si knd ai zis de film si tot ce ai zis tu
« Ultima Modificare: Aprilie 15, 2010, 16:26:36 de de3ctra »
. In2Electro .

Liltazz

• Membru senior
  • Un fel de AoD
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Aprilie 15, 2010, 17:29:21 »
K. Asta e parerea ta. Si nu a iesit datorita faptului ca nu am avut cu cn ;). Datorita persoanelor ca tine care altceva decat sa caute probleme nu stie. In fine, ms de participare la discutie. Daca vreti sa va bagatzi bn, daca nu, problema voastra, pe mine sincer nu ma intereseasza. Ajea ca lasa treburile organizatorice in seama mea, pt ca stiu eu ce am de facut si ce idei am ;).

MRSzzor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 202
    • Yahoo Instant Messenger - mrszzor@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • http://www.youtube.com/user/echolovetosk8#p/u/3/wBNL_w1mNdE
    • Adresa de email
« Răspuns #14 : Aprilie 15, 2010, 17:35:01 »
Eu zic sa mai asteptam sa apara la suprafata mai multi dansatori

cheers!
MRS AM SPUS !;DDDD