Autor Subiect: VERTIFIGHT KINGZ INTERNATIONAL  (Citit de 1862 ori)

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
Răspuns: VERTIFIGHT KINGZ INTERNATIONAL
« Răspuns #15 : Aprilie 04, 2010, 18:27:07 »
nu ma,dar ei is mai buni ca noi,plus ca pozitia ii avantajeaza,plus ca asa i-a fost recomandat la steady,si lumea e mai de accord cu ucraina decat cu romania. Nu e de mirare
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

dev0n

• Membru senior
  • Mesaje postate: 152
    • Yahoo Instant Messenger - trybal_hellboy
    • Vezi Profilul
    • KRYSTALIS ELECTRO DANCE CREW
    • Adresa de email
« Răspuns #16 : Aprilie 05, 2010, 03:25:21 »
Fara sponsori nu merita sa mergi nicaieri , am inteles Vertifight Monde care chiar e important dar ce rost are sa va cheltuiti banii pe dinastea ? Care vreti sa mergeti incercati sa obtineti sponsorizari pt. ca asa se stie ca este o cale sigura de a merge la toate evenimentele de genu`...si eu as merge , dar nu ma tine buzunaru` sa merg pe banii mei la toate astea.....defapt , pe cine tine
« Ultima Modificare: Aprilie 05, 2010, 03:28:44 de dev0n »
http://www.krystalis.tk
http://www.myspace.com/525854869
http://krystaliscrew.wordpress.com/
krystalis_romania@yahoo.com

••••| KRYSTALIS ELECTRO DANCE |•••••

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Aprilie 05, 2010, 11:58:20 »
dev0n a pus punctul pe 'i' ce castigati void aca va cheltuiti banii cu aceste concursuri ? incercati cu sponsorizari, sunt sigur ca daca va zbateti putin o sa gasiti.

si pe mine ma mira faptul ca se face in ukraina, de ce nu Rusia ? ca este la urmatoarea granita, si au un nivel foarte ridicat si de civilizatie si de electro...in fine multa bafta celor care se duc.
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Aprilie 05, 2010, 15:06:35 »
au ales ucraina 1 pentru ca este in inima europei (ma refer la zonele unde se danseaza electro ,iar acolo este o puternica sposnsorizare)
                    2 franta a oprit deocamdata legaturile cu rusia si oricum moscova sk petersburg sau alt oras sunt foarte departate de restul Europei
                    3 in legatura cu banii ..am discutat cu omologul meu ucrainean...si este f posibil sa fie platite cazarea si transportul

;)
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #19 : Aprilie 05, 2010, 17:35:44 »
faza cu cheltuitu banilor...daca noi vrem sa mergem acolo inseamna k mergem din placere , pt k avem o pasiune pt dansu asta si atata timp cat se poate ,mergem + ca vizitam orase straine..ne mai alegem cu inca ceva . pe lg faptu` ca participam la un concurs international si o sa ne cunoasca mai multa lume vizitam tara respectiva ..cu cazarea asigurata. parerea mea k avem numai de castigat :p
. In2Electro .

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 503
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #20 : Aprilie 06, 2010, 09:27:20 »
mah daca e vorba de asa eva pana in iunie ori cine poate sa isi mait raga de la gura sa faca rost de ceva banutzi sincer acuma:D plus ca vb lu dektra vezi una alta cunosti unu altu plus experientza pfff cate-s de castigat dintr-o treaba dinasta:*
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 590
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Aprilie 07, 2010, 23:12:07 »
mah daca e vorba de asa eva pana in iunie ori cine poate sa isi mait raga de la gura sa faca rost de ceva banutzi sincer acuma:D plus ca vb lu dektra vezi una alta cunosti unu altu plus experientza pfff cate-s de castigat dintr-o treaba dinasta:*

intradevar sunt multe oportunitati si amintiri cu care ramai dupa chestia asta ca pana la urma banii care ii castigam de undeva,nu ii investim tot in fericire?? tot in momente de genu?
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #22 : Aprilie 26, 2010, 17:22:24 »
am si eu o intrebare....Cam cati bani ar fi necesari de drum si de altele asa cu aproximatie dupa voi..... ;D ;D ;D

TEckTrYs

• Membru senior
  • Mesaje postate: 383
  • TeCkTrYs
    • Yahoo Instant Messenger - eldivino_wisher@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
.
« Răspuns #23 : Mai 29, 2010, 02:11:07 »
E bine ca cazarea si transportul e asigurat. Deci mai trebuiesc 2  echipe? , pe ce data e plecarea? Daca  m as pregati cu e.boy poate mergem, sa vedem ce facem , ce zice si el, nush sigur. Totusi trebuiesc si bani pt mancare :)