Autor Subiect: ELECTRO FIGHT CONTEST II  (Citit de 9670 ori)

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1407
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
Răspuns: ELECTRO FIGHT CONTEST II
« Răspuns #90 : Martie 16, 2010, 17:57:30 »
sper sa fie bn adica sa nu mai existe certuri dupa concurs ;)
ABSOLUT toate discutiile voi vrea sa se desfasoare in acea noapte,nu pe forum nici pe mess. Internetul nu rezolva probleme adevarate. Noi la juriu vom avea un mic,de vom vedea pe cineva agitandu-se pe acolo ca nu a castigat el si va fi si recalcitrant pe deasupra,voi spune DJ-ului sa opreasca muzica si il voi lamuri PERSONAL
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

GeOxTeCk

• Membru senior
  • Mesaje postate: 395
    • Vezi Profilul
« Răspuns #91 : Martie 16, 2010, 20:51:51 »
GRUPELE PENTRU 1 VS 1

A           B           C            D         E             F              G            H

Dimmux      Rici       Dektra    Crizza    Kristal     Tektudy     Kanabys    Gebe
  Eboy     Copkillu    Bambo     Ekid     Robotek  Tecktonel     Morfeo     Enys
  Moka      Teddy    Pusha     Pepsy     Deo        Citadel       Robert    Blueberry

CREW VS CREW

Trouble Crew vs Elite Electro
6 Electro Horses vs Electro Edition

eboy il vroiai pe kristal ..il ai pe dimmux...
bambo ...ce norokos esti...doua....una si una :-X :-X
crizza,,,parerea mea no problem...
kristal la fel
tektudy cu tecktonel duel tare....
kanabys - morfeo super derby
gebe mult succes la primul contest....nu cred ca vei avea probleme....

iar afisul meserie...meserias gebe asta....

3.b0y

• Membru senior
  • Mesaje postate: 175
  • e.boy(costy)
    • Vezi Profilul
« Răspuns #92 : Martie 17, 2010, 11:21:36 »
 ;)imi comvine geo X:X::X:X ;) ;) ;)
3.bOy(3lectro !lusion buzau )

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #93 : Martie 17, 2010, 14:43:37 »
morfeo cred ca va face din nou o figura frumoasa la concurs a stat in umbra ca si dektra acum a venit momentu lor sa iasa din umbra o sa vedeti ca nu ma insel....si referitor la gebe abea astept sa dau cu tine:)))mult succes tuturor:D kanabis cum am zis antreneazate mult ca ai un derby mare cu morfeo:))P.S :-X

tektudy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 151
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #94 : Martie 17, 2010, 17:02:07 »
enys vad ca pe blueberry nici nu-l pui in considerare...........tin sa-ti spun ca te inseli amarnic daca crezi ca vei avea battle usor cu blue.........si acelasi lucru si pt gebe........succes

Enys

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #95 : Martie 17, 2010, 17:59:00 »
tecktudy eu nu am zis nimic ca il subestimez ca nu e frumos si nu e bine...sa faci asa ceva nai inteles ce am zis ma referer daca ies.....adica ca sanse avem toti din grupa asta...nu doar eu cu gebe eu nu subestimez nimic si chiar cum am aflat grupa m-am interesat de blue....nici un battle nu este usor ori cine iti poate pune probleme......si plus de asta eu nu sunt cine stie ce dansator mare de electro.....

tektudy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 151
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #96 : Martie 17, 2010, 18:31:17 »
:).........da ma eu doar ti-am spus..........acolo o sa vedeti ce si cum :*:*:*

Enys

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #97 : Martie 17, 2010, 19:02:21 »
ori cum eu sper ca am evoluat si sa pot face fata sa nu ma fac de ras....stiu ca in comunitate nu e fair play sa razi de adversari sau de concurenti....dar e o vb de a spune ca rade lumea de mine in loc sa zic ca nu dau bine.....eu sper sa fac si eu o figura frumoasa:P

3.b0y

• Membru senior
  • Mesaje postate: 175
  • e.boy(costy)
    • Vezi Profilul
« Răspuns #98 : Martie 17, 2010, 23:23:08 »
niciodata sa nuti subestimezi adversaru (sar putea sa ai surprize  ;) ;))(+1 enys)Z::Z
3.bOy(3lectro !lusion buzau )

Enys

• Membru de-al casei
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #99 : Martie 18, 2010, 13:05:55 »
daca ajungi sa iti subestimezi adversaru si sa zici pe asta nu il iau in calcul poti sa ai suprize mari..si sa ramai pe din afara....si asta zic eu ca e valabil pentru ori ce grupa....nu conteaza cat de bun esti a trecut atata timp si nu poti sti cat a evoluat unu sau altu....mai aless de persoanele care nu stii apsolut nimic.....succes tuturor... :-X :-X

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #100 : Martie 20, 2010, 13:01:34 »
Pana vor veni alte anunturi sau modificari (ceea ce nu cred) , va rog revizuiti REGULAMENTUL ! -> http://tecktonik.ro/index.php/topic,1206.0/msg,12916.html
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

bamboteck

• Bambish
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 836
  • KTVA
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #101 : Martie 21, 2010, 19:51:51 »
baaaa eu cu 2 fete....
ce tare sunt  =))
ma rup amundoua =))
...:::ElectroDance:::...

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #102 : Martie 23, 2010, 20:45:08 »
Un lucru minor de mentinut: cei care castiga locurile 1,2,3 sau 4 din categoria lor nu vor mai primi diploma de Participant,ci doar diploma cu locul care l-au obtinut.

Nu ar avea sens sa te intorci cu diploma loculului 2 la 1vs1 in mana stanga si in mana dreapta diploma de participant! =D

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #103 : Martie 24, 2010, 10:27:41 »
Va rog sa intelegeti de ce fac double-post,este necesar pentru a deosebi CLAR anunturile care vi le fac.

Fiecare participant la achitarea taxei de participare va primi o invitatie iar acea invitatie o va prezenta la intrare. ABSOLUT TOTI prietenii/prietenele/amicii/rudele etc etc ai unui concurent vor plati taxa de 5 Ron la intrare,nu se fac exceptii. Odata platita suma la intrare de catre un spectator acela va primi un bilet,cu o serie unica.
Repet,ABSOLUT ORICINE care vine impreuna cu un participant va plati aceasta suma. NU este negociabil

InFeRn0

• Membru senior
  • Mesaje postate: 264
    • Yahoo Instant Messenger - atudosier@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #104 : Martie 25, 2010, 00:15:30 »
Si daca vin cu bunica ce zici? Cei batrani au moca de obicei
electro dance has no rules, its underground culture