Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
login
or
te înregistrezi
. Ai omis cumva
emailul de activare?
?
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Electro Dance in Romania
»
Comunitate
»
Comunitatea
»
Proiect.
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
Autor
Subiect: Proiect. (Citit de 1108 ori)
AlexanderBacovia
Membru nou
Mesaje postate: 4
Proiect.
«
:
Februarie 28, 2010, 13:06:30 »
Salut!
Sunt nou pe acest forum, deci voi trece direct la subiect, si anume motivul pentru care va scriu: ma numesc Alexander Bacovia si sunt artist vizual (fotograf, ilustrator si designer) si am nevoie de ajutorul vostru.
In lunile ce urmeaza planuiesc sa alcatuiesc un trailer abstract care sa ma prezinte ca artist si filozofia pe care ma bazez, iar pentru coloana sonora a acestuia am nevoie de o melodie care sa apartina curentului/culturii Tecktonik, intrucat sunt fan al acesteia si, personal, cred ca reprezinta viitorul in ceea ce priveste muzica&dansul, si fiindca transmite o senzatie de... freedom I guess. Dar cum in ultimul an m-am concentrat mai mult pe partea vizuala a muncii mele, am ramas in urma cu noutatile&etc. Mai pe scurt, as vrea sa ma ajutati, daca sunteti dispusi sa va sacrificati putin din timpul vostru, sa gasesc o melodie Tecktonik/Electro (numiti-o cum doriti, pun pariu ca ati inteles ce vreau sa spun) care sa exprime perfect ideea de revolutie+libertate+new age, dar care sa fie lipsita in acelasi timp de efectele vocale (daca poti sa-i spui „varianta instrumentala”), fiindca astfel ar intra in coliziune cu speech-ul de pe film si ar strica totul… Si pentru a va oferi o imagine mai apropiata de ceea ce vreau sa obtin in final, imaginati-va urmatoarele: un ecran gigant. Melodia de inceput e un solo de pian, personajul tine un discurs despre lipsa de libertate, sacrificii & etc. Apoi melodia de pian este distorsionata si sufera un efect de tranzitie spre cea pe care o caut momentan, o numaratoare inversa, si apoi -bum- (bum e cam pompos?), melodia in sine, discursul despre libertate, tehnologie, everything you want and you don't have
In fine, sper din tot sufletul ca cineva imi va veni in ajutor, si v-as ramane indatorat... Cultura aceasta merita sa fie popularizata, intrucat in perceptia multora, suntem inca underground, dar mesajul nostru nu e unul care ar trebui mentinut in tacere, si eu prin arta mea asta incerc sa fac... Multumesc mult!
Alexander Bacovia
memorat
coarci_rapid
Membru confirmat
Mesaje postate: 47
Je
Răspuns: Proiect.
«
Răspuns #1 :
Februarie 28, 2010, 13:40:16 »
uite o melodie fara sunet vocal daca crezi ca e potrivita
Dim Chris - French Kiss
piesa este dim chris-french kiss
memorat
cosmin
Membru senior
Mesaje postate: 149
«
Răspuns #2 :
Februarie 28, 2010, 14:18:56 »
Foarte interesant ceea ce vrei tu sa faci! asta ar insemna o promovare in tara noastra a curentului. si cred ca pe langa ecranul acela imens si piesa respectiva ar da bine si o trupa de dansatori asa ca daca esti din bucuresti putem rezolva si asta:D
uite si o piesa care exprima zic eu destul de multa libertate,da vezi ca libertatea asta incepe pe la min 2;))
Wolfgang Gartner - Undertaker (Original Mix)
memorat
GebeCJ
Membru senior
Mesaje postate: 1470
EK.
«
Răspuns #3 :
Februarie 28, 2010, 14:19:56 »
sper ca am fost de ajutor
memorat
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff
n3bun3LLy
Membru senior
Mesaje postate: 346
«
Răspuns #4 :
Februarie 28, 2010, 14:36:16 »
Mereu mi`a placut
Lazy Rich And Cassandra Nantel - No More Games (Anthony Ross Remix).avi
Melodia incepe la 1:55
memorat
SOME ELECTRO DUDES ~~ nebuneLLy
CelZiDor
Membru senior
Mesaje postate: 1407
«
Răspuns #5 :
Februarie 28, 2010, 16:18:50 »
se potriveste cu trecerea de la pian. Bafta!
David Vade - Galaxy (2010 Electro Remix)
«
Ultima Modificare: Februarie 28, 2010, 16:21:17 de CelZiDor
»
memorat
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.
English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.
AlexanderBacovia
Membru nou
«
Răspuns #6 :
Februarie 28, 2010, 18:13:59 »
@cosmin: promovez orice tine de viitor,libertate&schimbare in bine.. si asta e bine-bine
@tuturor: multumesc mult, atat pentru sugestii cat si pentru sustinere, nu ma asteptam sa primesc raspuns atat de devreme... music&culture are not dead I guess
Cat despre melodii, m-am hotarat, ajutat fiind de GebeCJ
But... nu va pot spune nimic despre ele, as strica surpriza.
@GebeCJ: nu strica nici tu surpriza
)
Multumesc tuturor, sper sa ne auzim in curand... Wish me luck.
Alexander Bacovia
memorat
ROBECKTONIK
Membru senior
Mesaje postate: 824
«
Răspuns #7 :
Februarie 28, 2010, 21:34:14 »
Multa bafta in acest proiect si sa speram ca vor fii multe altele, suntem o comunitate care are nevoie de sustinere si noi la randul nostru o oferim neconditionat, asa ca intotdeauna cand vei dorii sa ajuti aceasta comunitate vei primii cu siguranta ajutor din partea noastra...
in legatura cu proiectul asa cum a spus si cosmin ar fii frumos sa introduci in prezentare si o trupa de dansatori, dansatori de valoare nu incepatori, pt a exprima si ei prin dans acea libertate, parerea mea e ca ar fii ceva frumos...
iar pt comunitate ... imi pare rau daca va deranjat k am vb in numele comunitatii, ca si cum as face si eu parte din ea... adica eu consider k fac parte asta dak voi nu m-ati alungat
)
memorat
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!
AlexanderBacovia
Membru nou
«
Răspuns #8 :
Martie 01, 2010, 15:28:25 »
Din pacate nu sunt din Bucuresti, deci un dezavantaj de la inceput... Plus ca... Hai sa spunem ca inceputul proiectului in ceea ce priveste popularizarea sa va fi putin in ceata. A little mystery solves the problems
Partea cu ecranul+dansatorii+spectacolul (da, spectacol, nu stiti detaliile >
) vor veni abia dupa un moment care prefer sa-l numesc boom... Deci drumul proiectului va fi ca cel al trailerului
Si deja dau detalii
)
Cat despre partea mea de contributie in scoaterea la lumina a comunitatii noastre, va asigur ca zi de zi ma duc pana la epuizare pentru proiectul asta...
For our fuckin' freedom!
Alexander Bacovia.
memorat
Enys
Membru de-al casei
Mesaje postate: 73
«
Răspuns #9 :
Martie 15, 2010, 18:01:53 »
parerea mea este ca daca se face proiectul acesta si cu siguranta se va face din ce zici....eu zic ca o singura trupa nu este de ajuns pentru a exprima liberatea in romania asta arata doar orasul din care provine trupa daca e vb de libertate ar fi frumos sa discutam despre toate orasele care au cultura de electro dance....sa exprime ca o revolutie a libertati....sa fie selectati dansatori din toata tara sa faca un video pe melodia respectiva si sa fie trimisa tie si sa le incadrezi si in fiecare clip trimis sa fie trecut ceva de genu.....Braila want freedom bucuresti want freedom cluj.....si asa mai departe si apoi incadrate toate pe dimensiuni mai mici si pe mijloc Romania want freedom....sau eventual sa se intalneasca toti dansatori selectati sau trupele selectate intr-un oras si sa faca acel video de care vb pentru freedom of Romania,,,,si ajutoararea ta.....eu imi zic doar parerea restu si inspecial tu tragi concluzile...PS
:X
memorat
GebeCJ
Membru senior
Mesaje postate: 1470
EK.
«
Răspuns #10 :
Martie 15, 2010, 18:30:25 »
E cu totul alta treaba enys,dar nu voi strica eu surpriza
memorat