Ok..ma gandeam ca vedeam la videourile recente..cele cu dansatori noi in general,ca se spune nenea X: "dai mai bine decat mine la cat timp faci".
Vis a vis de chestia asta as vrea sa imi exprim un gand..
Bun,deci se stie bine,cei care sunt mai vechi pe aici prin comunitate,si au prins toate schimbarile de stil,au avut o viata putin mai grea,insa e clar ca sunt cu mai multa experienta in domeniul dansului si cunostinte mai vaste in miscari.
Cei care sunt mai noi,au intrat direct pe un stil,fie cel rusesc,fie pe "francez" sa zicem asa.
Ok,unde vroiam sa ajung,dupe ce anume puteti compara nivelul celui care are sa zicem "X" luni in prezent,si performantele voastre ,a celor mai vechi pe cand aveati acelasi numar de luni?
Pe la inceputuri,era alt stil pe la noi,nu cele recente,deaia spuneti ca danseaza mai bine?
Incercati sa ignorati stilul miscarilor,uitati-va la ele in sine.Uitati-va la combinatii.
Ganditi-va asa:
Daca pe vremea cand eram Jey-Jey,Vavani sau cine mai stie ce (

) ) si vedeam pe unu ca danseaza pe stilul francez din ziua de azi,ce ziceam?
- This is fake and gay!
- Ba nu asa e dansu'!
( Aici ma poate sustine Vyrus! Din ce mi-a povestit el . Ca sa rezum ar suna asa:
La el in italia mai sunt genul care danseaza "Tecktonik" stilul acela vechi rau,si cand l-au vazut pe Vyrus dansand pe stil modern,incepeau sa deie din gura ca asta nu e dans ca nush ce )
Asa am fi facut si noi.
Sunt sigur ca ati observat,ca miscarile standard pt. stilul acesta "modern" este miscarea bazica de inceput (foarte usor de personalizat insa) "stanga peste cap dreapta sus",o morisca in fata pieptului si un kick cu mana intinsa intr-o oarecare directie. Ma intelegeti.
Daca va uitati asa..is miscari foarte simple,toate acestea 3,insa stau la baza stilului.Cum era pointingul si haircutu la milky,cum erau miscarile aruncate si intinse de la vertigo si etc...
Este vorba de o evolutie (sau o transformare ) a dansului. Daca e sa examinati,pt un om care incepe de la 0,nu e cu nimic mai greu sa invete o morisca si un kick "modern"
decat sa invete pointingu si haircut de la milky. :|
Doar un gand..daca aveti ceva de adaugat,chiar as vrea sa aud pareri,daca credeti ca aberez,va rog sa imi spuneti si sterg topicul

Numai bine