Autor Subiect: Niste ganduri...  (Citit de 2757 ori)

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
Niste ganduri...
« : Februarie 19, 2010, 20:31:22 »
Ok..ma gandeam ca vedeam la videourile recente..cele cu dansatori noi in general,ca se spune nenea X: "dai mai bine decat mine la cat timp faci".
Vis a vis de chestia asta as vrea sa imi exprim un gand..

Bun,deci se stie bine,cei care sunt mai vechi pe aici prin comunitate,si au prins toate schimbarile de stil,au avut o viata putin mai grea,insa e clar ca sunt cu mai multa experienta in domeniul dansului si cunostinte mai vaste in miscari.
Cei care sunt mai noi,au intrat direct pe un stil,fie cel rusesc,fie pe "francez" sa zicem asa.
Ok,unde vroiam sa ajung,dupe ce anume puteti compara nivelul celui care are sa zicem "X" luni in prezent,si performantele voastre ,a celor mai vechi pe cand aveati acelasi numar de luni?
Pe la inceputuri,era alt stil pe la noi,nu cele recente,deaia spuneti ca danseaza mai bine?
Incercati sa ignorati stilul miscarilor,uitati-va la ele in sine.Uitati-va la combinatii.
Ganditi-va asa:
Daca pe vremea cand eram Jey-Jey,Vavani sau cine mai stie ce ( :)) ) si vedeam pe unu ca danseaza pe stilul francez din ziua de azi,ce ziceam?

- This is fake and gay!
- Ba nu asa e dansu'!

( Aici ma poate sustine Vyrus! Din ce mi-a povestit el . Ca sa rezum ar suna asa:
La el in italia mai sunt genul care danseaza "Tecktonik" stilul acela vechi rau,si cand l-au vazut pe Vyrus dansand pe stil modern,incepeau sa deie din gura ca asta nu e dans ca nush ce )

Asa am fi facut si noi.
Sunt sigur ca ati observat,ca miscarile standard pt. stilul acesta "modern" este miscarea bazica de inceput (foarte usor de personalizat insa) "stanga peste cap dreapta sus",o morisca in fata pieptului si un kick cu mana intinsa intr-o oarecare directie. Ma intelegeti.

Daca va uitati asa..is miscari foarte simple,toate acestea 3,insa stau la baza stilului.Cum era pointingul si haircutu la milky,cum erau miscarile aruncate si intinse de la vertigo si etc...

Este vorba de o evolutie (sau o transformare ) a dansului. Daca e sa examinati,pt un om care incepe de la 0,nu e cu nimic mai greu sa invete o morisca si un kick "modern"
decat sa invete pointingu si haircut de la milky. :|

Doar un gand..daca aveti ceva de adaugat,chiar as vrea sa aud pareri,daca credeti ca aberez,va rog sa imi spuneti si sterg topicul :)

Numai bine :*
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

MRSzzor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 202
    • Yahoo Instant Messenger - mrszzor@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • http://www.youtube.com/user/echolovetosk8#p/u/3/wBNL_w1mNdE
    • Adresa de email
Răspuns: Niste ganduri...
« Răspuns #1 : Februarie 19, 2010, 20:36:12 »
hm.. Gebe doar atat ! respect ! sunt de aceasi parere
MRS AM SPUS !;DDDD

Vyrus64

• Membru senior
  • Mesaje postate: 290
  • Keep The Vibe Alive
    • MSN Messenger  - vyrus64@hotmail.it
    • Yahoo Instant Messenger - vyrus_n00b_intravenos
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Februarie 19, 2010, 20:42:13 »
Ai perfecta dreptate ...
=)

De exemplu eu kiar dak nu dansez de ft mult timp. 1 an totusi am trecut prin skimbarea de la un stil mai vechi la stilul nou de acum, cel evoluat. Sa fiu sincer , eu nici nu am simtit skimbarea asta. Dansand la galati cu baietii fara sa'mi fi dat seama faceam deja miscari mai complexe etc.

+1 pt post...  :*

Zohan4Tecktonik

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 30
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 19, 2010, 20:56:07 »
Foarte adevarat ai grait :D dar sincer sa fiu eu nici nu stiu ce stil dansez....si nu am o camera video buna ca sa pot pune un filmuletz :-< si nu dau banii pe asa ceva :)
The price of divinity is not cheap .....
But its easier to intensify the f**king beat !

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1464
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Februarie 19, 2010, 21:04:46 »
Chiar ma gandeam intr-o zi cum ar fi fost,ca la NTC 1 de exemplu,primul concurs din Romania,sa fi dansat cineva atunci stilul "actual" . :) Cum s-ar fi descurcat?  ;D

...::Keep The Vibe Alive::...

Allecs-x

• Membru senior
  • Mesaje postate: 155
  • Our generation...
    • Yahoo Instant Messenger - Allecs_x
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Februarie 19, 2010, 21:09:41 »
terminai si eu de citit gebe :))... concluzie: nu am cu ce sa te contrazic... a fost mai greu de schimbat stilul pt unii... stii tu :) @vyrus: tu esti un fel de terminator pe la italieni... venit din viitor cu "armament" nou :))
imagine, create, define and dance...

coarci_rapid

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 47
  • Je
    • Yahoo Instant Messenger - coarci_rapid
    • Vezi Profilul
    • http://vaumcarol1992.hi5.com/
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Februarie 19, 2010, 21:32:29 »
da asa e ...dar oricum imi pare raw ca nu am aflat despre acest stil si eu mai rpd nu doar acum cand imediat fac 18 ani :) dar si acum e bn :D

Vyrus64

• Membru senior
  • Mesaje postate: 290
  • Keep The Vibe Alive
    • MSN Messenger  - vyrus64@hotmail.it
    • Yahoo Instant Messenger - vyrus_n00b_intravenos
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Februarie 19, 2010, 21:33:50 »
@ Allecs : ahahha  :))

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 764
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Februarie 19, 2010, 22:09:16 »
noi ai nostrii...adica astia trei:))

avem un an si ceva de cand am descoperit dansul asta:D

si prima data ne-am uitat la "Yelle - A Cause Des Garçons" :)) si eram foarte uimiti:D

apoi asta "dance mix tecktonik" si eram si mai uimiti:))

apoi am vazut-o pe lecktra...apoi jey jey...

apoi am descoperit videoclipuri de la vertifight(Franta)....am stat ceva timp cu astea, apoi i-am descoperit pe rusi:X...si intr-un final

a aparut <<" Rock This! " Jiade - Bradok - Miel - Soniaah - Axone ( by MAidioTec! )>>...si de aici am luat-o pe cai diferite...adica eu am fost super uimit de stilul ala...si i-am lasat pe rusi in trecut:D...apoi a venit si bambo dupa mine...si intr-un final a venit si rusul kanabys care acuma e un francez pur:))

si cam asta e istoria noastra

dar nu vreau sa imi aduc aminte cum dansam la inceput la noi in discoteca noastra XXL...ce amintiri:)))....si toata lumea se uita ca la felul 14 =))

mai trebuie amintit ca stam toti in aceeasi localitate..dansam mai mereu cu totii...dar stilurile noastre nu seamana deloc:X

belea nu?:))
« Ultima Modificare: Februarie 19, 2010, 22:11:26 de Fish »
Feel the vibes...and fight with the music!

Kanabys

• Membru KTVA
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1464
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Februarie 19, 2010, 22:15:40 »
noi ai nostrii...adica astia trei:))

avem un an si ceva de cand am descoperit dansul asta:D

si prima data ne-am uitat la "Yelle - A Cause Des Garçons" :)) si eram foarte uimiti:D

apoi asta "dance mix tecktonik" si eram si mai uimiti:))

apoi am vazut-o pe lecktra...apoi jey jey...

apoi am descoperit videoclipuri de la vertifight(Franta)....am stat ceva timp cu astea, apoi i-am descoperit pe rusi:X...si intr-un final

a aparut <<" Rock This! " Jiade - Bradok - Miel - Soniaah - Axone ( by MAidioTec! )>>...si de aici am luat-o pe cai diferite...adica eu am fost super uimit de stilul ala...si i-am lasat pe rusi in trecut:D...apoi a venit si bambo dupa mine...si intr-un final a venit si rusul kanabys care acuma e un francez pur:))

si cam asta e istoria noastra

dar nu vreau sa imi aduc aminte cum dansam la inceput la noi in discoteca noastra XXL...ce amintiri:)))....si toata lumea se uita ca la felul 14 =))

mai trebuie amintit ca stam toti in aceeasi localitate..dansam mai mereu cu totii...dar stilurile noastre nu seamana deloc:X

belea nu?:))

>:D< >:D< >:D<

Amintiri frumoase man  :-X

...::Keep The Vibe Alive::...

n3bun3LLy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 346
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Februarie 19, 2010, 22:39:50 »
Fish, cam asta e si povestea noastra in mare..

Albert a fost primul cu "francezisme"
Ryu a fost incapatzanatul cu "mie nu`mi plac francezismele, eu raman pe rus!", apoi a dat`o si el in francezisme
Eu am fost cu electro mai hard, de cand cu stilul nou, sau cu "frane" cum le zicem noi. :))
Nu prea stiu in ce stil, Rus sau Francez, sa ma incadrez.. poate imi spune`ti unu din voi pe mess. Tnx :*

*Despre ce a zis gebe.. nu am sa zic decat: Da, asa e!
SOME ELECTRO DUDES ~~ nebuneLLy

BOGEY

• Membru senior
  • Mesaje postate: 522
  • electro is not tecktonik
    • Yahoo Instant Messenger - grren_men
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Februarie 19, 2010, 22:47:33 »
Pai l-a mine e foarte simplu eu am fost invatat de NEBUNELLY o luna apoi am stat o luna pentru a mii se forma stilu .Prima data am avt stil rusessc unii stiti vid ul meu BOGEY electro dance by kanabys dar momentan mi-am schimbat stilu total in cel francez  ;D inainte faceam doar o miscare acum cu asta franutzesc fac multe,si am aflat intrun final cas membru SED :))
electro is not tecktonik

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1470
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #12 : Februarie 19, 2010, 22:54:15 »
Nu deviati subiectul intr-o discutie despre originile voastre.
Merci :)
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

ROBECKTONIK

• Membru senior
  • Mesaje postate: 824
    • Yahoo Instant Messenger - vivin_berceni
    • Vezi Profilul
    • http://preda-portar.hi5.com
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Februarie 19, 2010, 23:18:16 »
bun.. gebe... sa imi zici si eu parerea...ai ft amre dreptate sisutn de accord cu tine.. eu unul am fost de la inceput si cred k am trecut prin toate stilurile posibile... nu ma refer k am dansat... ci ca am asistam la schimbarile acestea... pe vremea cand dansam eu se dansa "TECKTONIK" , milky way vertigo, si dupa parerea mea... ala era un dans frumos... ma refer k urmareai cu placere acea miscare si care venea cu o miscare mai complexa era smecher, care dadea si pe beat... atunci nu se urmareau neaparat muzicalitatile ci dansul in sine, miscarile complexe... acum stilul modern cum zicea si gebe... miscarea standard, 2 3 miscari.... hop o muzicalitate si aia e....cred ca sa schimbat prea mult acest stil, a evoluat intr-o directie gresita, dar asta e trebuie sa fim in ton cu moda...parerea mea sincera e ca de la dansul... care era inainte unde te chinuiai... sa faci o miscare care sa se potriveasca cu ebatul cu piesa , sa exprimi ceva prin ceea ce faci, prin ce dansezi sa ajuns la: " o dare de maini necontrolata... si o rupere de beat ..." ... la acest stil modern... cred k singuru lucru care imi place e ruperea de beat unde fiecare trebuie sa fie cat mai inventiv....in rest nu am ce sa vad... k vad acelasi miscari la toti... astept sa ma contraziceti...daca gresesc cu ceva....
Simte placerea de a dansa ! Elibereaza-ti simturile !!

BOGEY

• Membru senior
  • Mesaje postate: 522
  • electro is not tecktonik
    • Yahoo Instant Messenger - grren_men
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #14 : Februarie 19, 2010, 23:58:18 »
scz gebe ;) si nu sunt deacord cu Vivin no offens >:D<
electro is not tecktonik