cumva la FEC .. juriul a tinut cu organizatorul ? ... eu nu imi amintesc sa fi fost avantajat deloc.. din contra dar ma rog... :-j ...
Aseara cand stateam pe WC si ma usuram...mi-a trasnit o ideea...hai sa fac un concurs de electro, cu juriu de street sau de orice altceva in afara de electro, la RUSETU...ca sa castigam si noi ce mama naibi...macar asa....Informatii suplimentare!Locul 1: BamboLocul 2: KanabysLocul 3: Fishrestul nu conteaza:XVa asteptam cu drag...ACEST POST NU ARE NICIO TREABA CU ORGANIZATORUL!!!
"Aseara cand stateam pe WC si ma usuram...mi-a trasnit o ideea......"explica-mi cum poti sa zici asa ceva bine ca nu ai zis" Aseara cand faceam dush si ma masturbam mi-a venit ce stiu eu ce idee "totusi nu poti posta asa ceva pe un forum,daca o persoana mai cu capul pe umeri citeste postul ala fi sigur ca nu o sa mai dea pe aici curand.
Credema ca nu am nimic cu tine si nu conteaza ce a fost,vrei sa ma crezi ca daca eram un grup si ziceai asemenea "hiperbola" ne radeam cu gura la urechi!?Nu se fac glume de genul asta sa nu mai zici asa ceva ever ca te rade lumea,just trust me